xDD

Ar jūs patenkintas ,kad pirkote PSP?

Rekomenduojami pranešimai

as tai labai patenkintas , ir mokykloj ir namie , visur ji turiu , zaidziu ir gyvenimas geresnis su juo . <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žinoma patenkintas, o ypač kai pradėjau giliau knaisiotis homebrew pasaulyje. Žinoma trūksta normalaus inputo, ypač PDA stiliaus organaizeriui. Yra tu organaizerių, bet per daug sudėtinga. O kadangi aš esu žaidimų mėgėjas, tai ketinu įsigyti Nitnendo DS dėl jo inputo patogumo (ir žinoma geimų).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yeah, aš patenkintas. :D

Tačiau negaliu teigt, kad nebuvo laikotarpio per kurį man jis buvo pabodęs.. :D Bet tuo metu man nieko nesinorėjo, tad sakyčiau, kad mano problemos.

PSP reikia naudoti netik kaip žaidimų "player'į", panaudoti galima įvairiai, nes homebrew tikrai praplėčia PSP galimybes, kaip sakė scalman.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:) Pa kolkas tai ne nes nieko su juo negaliu daryti isskyrus tik orginalius diskus deti ir zaisti,o tai jau negerai..... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patenkintas va pasijungiau ineta per usb key , nu zodziu guliu bamba isvertes . Reik tik nulauzt iki reikiamos versijos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as tai ka as zinau, ispradziu ki tik gavau konsole su 6 org game buvau patenkintas po to kai game tie patys pabodo , tai nebuvau patenkintas kad reikia game pirkti po 100lt, :) po to kai suzinojau kad galima` nulausti versija tai :) nusilauziau ir vel :P;):) po to pradejau knaisiotis Xmb temose ir :) parejo (BRICK) ir as :) pazvengiau su "asarom" po to :););) ai bus tu consoliu dejau skersa!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patenkintas ypatingai zavi multiplayer funkcija

Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

patenkintas kad psp pirkau, bet nepatenkintas kad routeri pirkau, sh gaunasi... pabuna intas 10 min ir issijungia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

patenkintas kad psp pirkau, bet nepatenkintas kad routeri pirkau, sh gaunasi... pabuna intas 10 min ir issijungia...

nu tai jei taip issijungineje reiskia ruteri prasta nusipirkai :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nupirkau sunui dovanu,o as negaliu is ranku paleist :thumbsup4: ,vienu zodziu tikrai puikus daiktas

pas mane panasiai savaitgaliais kai pas teta vaziuoju tai ji ish manes atima ir losia puse dienos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

speju dlink? :thumbsup4: patys lieviausi routeriai... reik kas 10min perkraudinet... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.