xDD

Ar jūs patenkintas ,kad pirkote PSP?

Rekomenduojami pranešimai

zinoma patenkintas,pravercia ypac kelionese :D

Kas man nepatinka , kad ilgai nelaiko psp batarke :D juk jis sukurtas kelionem ir etc :) gerai kai vienos batarkes pas mus uzteks iki palangos , bet ;D pvz be visu pakroveju ir masinose ka daryt i kokia prancuzija ... brazilija vaziuojant ? : D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ko cia nepatenkintam buti?Su psp Gali ne tik zaisti.Filmus puse velnio ziureti galima,muzikka per ausines neblogai klausytis,GPS prisijungti turesi navigacija tada,foto remelis gan geras psp,intika panarsyti galima jei randi kur prisijungti,

Zaidimu kalnai dykai jei cfw turi,prie teliko galima slima nesunkiai prijungti,yra galimybiu savas programas naudoti tai manau ir patsiras dar visokiu prikolu.Jau dabar win95 galima yrasyti ant psp.Manau uz 700lt tai labai gera kaina.

As asmeniskai uz 700 lt geriau nusipirkciau xbox 360(arcade). dabar pats turiu psp ir ketinu parduot nes prazaidziau beveik visus zaidimus ir guli stalciuje...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kas man nepatinka , kad ilgai nelaiko psp batarke :) juk jis sukurtas kelionem ir etc :) gerai kai vienos batarkes pas mus uzteks iki palangos , bet ;D pvz be visu pakroveju ir masinose ka daryt i kokia prancuzija ... brazilija vaziuojant ? : D

i brazilija su masina zadi vaziuoti ar i prancuzija :)? kazkaip abejoju ar bus pigiau nei lektuvu :)

na manau apsimoka pirkt psp as turi ji menesi laiko ir man jis dar neatsibodo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas man nepatinka , kad ilgai nelaiko psp batarke :) juk jis sukurtas kelionem ir etc :) gerai kai vienos batarkes pas mus uzteks iki palangos , bet ;D pvz be visu pakroveju ir masinose ka daryt i kokia prancuzija ... brazilija vaziuojant ? : D

as pavyzdziui ,daug keliaujantis vasara,tai is karto pirkdamas psp nusipirkau masinini pakroveja,o kas nenusipirke ir vaziuoja toli,tai jau ju bedos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi patenkintas! Naudojau ir kelionėse pažaist, ir kaip žemėlapį su Map this (vieną kartą išgelbejo, suradęs kempingą vos už kelių km :lol:), ir siaip isimetu koki pdf, kad nereiktų kruvos popierių vežtis kaip keliauji. Turiu ir mašininį pakrovėją ir atsarginę bateriją - laiko tiek pat kaip standartinė. Žaidimai tikrai geri!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as ne tiek daug keliauju kaip tu tai man taip daznai ir neprireikia to psp, o namie zaisti man kazkaip nelabai patinka :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

multimedia'ai patogus. as isimetu kokiu graju walpaperiu kartais ka ii soda ishtremia tai ir anime kokia 10 seriju zaidimu prisikeliu dar kiek aina.. aisku dabar nes suspausti wisi tai uzstate didziausia proco greiti tai biski batarke maziau laiko..

beto jau galima rakint sita tema :lol: jau kiek laiko jinai stovi ir wisi nusprende kad PSP gerai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ziaurei patenkintas...Nu dar neturiu xD Bet jau ateinanti sestadieni perku...Seip esu loses pas draugeli..Tj paloses ziaurei uzsinorejau psp..Ypac lb daznai varau i kajma o ten nera ka weikt..Tj nusipirkes busiu laimingas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek laiko turiu 2 menesius tai buvau lb patenkintas dar kalonkes padovanojo tai isvis,bet pamasciau geriau buciau dasimetes litu ir pirkes xbox 360 premium :D bet ka padarysi.... gal susitaupysiu po bisky ir tam ;):P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek laiko turiu 2 menesius tai buvau lb patenkintas dar kalonkes padovanojo tai isvis,bet pamasciau geriau buciau dasimetes litu ir pirkes xbox 360 premium :D bet ka padarysi.... gal susitaupysiu po bisky ir tam :P :P

Ne į temą

Tai kad jau dabar xbox 360 arcade pigesnis negu psp ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tjp labai ir ypac del to kad yra lb daug funkciju ne tik zaidimai :D

Nu taigi jau minejai anksciau, kam dar karta sakyti juk skaityti mokam....

Redagavo LKL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.