xDD

Ar jūs patenkintas ,kad pirkote PSP?

Rekomenduojami pranešimai

Patenkintas ir laimyngas B) (man biski norisi zynot kokia daly jis GOW losiat? as losiau chains of olympus per 2 dienas perejau B))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Patenkintas ir laimyngas :P (man biski norisi zynot kokia daly jis GOW losiat? as losiau chains of olympus per 2 dienas perejau :P)

Ne į temą

tai kad ant psp kitokio gow nera tai ko dar tu nori?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudoju jau kelias savaites,turiu apie 30gb zaidimu,bet dar nei vieno neperejau. :P Siaip as ji mazai naudoju,nes nera kada,nebent pries miega,bet esu visiskai patenkintas,nes zinojau,kad kiauras dienas prie jo neleisiu. Labai patiko tai,kad tikrai galima ziuret serialus ir filmus,nes galvojau,kad bus nepatogumu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patenkintas ir laimyngas :P (man biski norisi zynot kokia daly jis GOW losiat? as losiau chains of olympus per 2 dienas perejau :P)

seip zinokit kas nebandet lost, tai dungeon siege: throne of agony pabandykit tikrai, geras rpg game, man net i diablo uznese toks :P ziauriai geras :P rekomenduoju :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:D as irgi nelabai patenkintas esu psp.... Tyliai groja muzika... nera hdd... ai galeciau kabinetis ir kabinetis ... man reikia kad ter psp buti daugiau visko pvz zadintuvas,telefonas,klavetura....geresnis narsymas internete... ir dar daugiau navarotu.... :D:D:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Bet atminkit,kad cia zaidimu konsole,todel cia ir neturejo but visokiu tokiu navarotu. nori gero neto ir klavos pirk delninuka,juk visko i viena daikta neikisi uz tokia kaina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) Manyčiau visi patenkinti dėl savo psp tik daugiau sakykit kodel ir etc...

Ne į temą

Nieko asmenisko , bet ; D postas sukurtas free postam ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ko cia nepatenkintam buti?Su psp Gali ne tik zaisti.Filmus puse velnio ziureti galima,muzikka per ausines neblogai klausytis,GPS prisijungti turesi navigacija tada,foto remelis gan geras psp,intika panarsyti galima jei randi kur prisijungti,

Zaidimu kalnai dykai jei cfw turi,prie teliko galima slima nesunkiai prijungti,yra galimybiu savas programas naudoti tai manau ir patsiras dar visokiu prikolu.Jau dabar win95 galima yrasyti ant psp.Manau uz 700lt tai labai gera kaina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepatenkintas, nes praktiškai juo negaliu naudotis - pana pastoviai žaidžia. :yes:

Nors kai yra PS3, tai PSP namie nelabai ir reikalingas... :) O darbe žaisti galimybės nėra... ;(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.