xDD

Ar jūs patenkintas ,kad pirkote PSP?

Rekomenduojami pranešimai

Šiaip neblogas daiktas, bet mažai su juo žaidžiu ,o jei žaidžiu tai tik tokius kaip crisis core, god of war , na gal dar kilzone zodziu aparatas geras yra lyg ir ka zaist, bet daug ir meslo yra reik moket issirinkt tarp zaidimu gausos.Nezaist visokiu dead head fredu o normalius.Siaip dabar labiausiai sia konsole naudoja brytas jam 8 metai tai as skaitau kaip tik tas laikas psp ,as biski tik i rankas pajamu....Greit realiai ji atsibosta...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as neseniai psp sima nusipirkau ir esu labai juo patenkintas yra skype ir kitu funkciju gausybe kuriu nera ant fato

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kaip skaitau apsimoka PSP Slim pirkt ? Nes turiu atliekamu pinigu, tai sakau jauciu reiks paimt. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supranti fata imant yra kai kuriu naudingu funkciju, bet fatu nauju niekur nerasi o psp slim nauja gali nusipirkt bet kuriame tope ar elektro markte, bms, ar baituke

as imciau slima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

na suprantu kaip kam man pvz slimas prie sirdies labiau nei fatas nes slimas daug lengvesnis, gali prijukt prie teliko

o fatas tu gali naudotis irda : valdyt telikus, perduoti duomenis ir siaip kitu funkciju, bet fatu nauju niekur nera nu gal kos perikupnikas turi uzsislepes ir pardavines uz kokia 1000 lt nauja su deze net neispakuota

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei kas nori psp imti ir losti namie tai pvz neverta :D geriau xbox 360 :D kuri zadu pirktu pats o jei daug keliauji tai tada aisku kodel gi ne reikia psp butinai pasiimti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir psp geriausia kad su draugais gali zaidimus pvz lenktynes grajinti susedi tarkim su klasioku ar siaip draugu kokioj nuobodzioj kelionei ar ekskursijoj susitariat koki geima lashit isirasot abu ir varot dviese man sita psp funkcija viena is svarbiausiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai laimingas,kad turiu psp :D Geras labai dalykas,patariu no0ne pirkt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seip patenkintas psp bet kad ant jo manop megstamu zaidimu normaliu beveik nera nes man patinka krepsinio,futbolo,lenktyniu nu tokie,noreciau krepsinio normalaus bet kazkokie lievi visi nba, futbola smagu pazaist koki pes 08,o is racing tai tik 2 gerus zaidimus buvau zaides burnout legends ir juiced 2 dar smagu pazaist tekken dr ar dbz kiti visi nevyke arba greit atsibosta.dabar laukiu midnight club L.A. remix,nba live 09,nba 09,fifa 09. ;).dar smagu labai susijungti su draugu ir pazaist.ir dar pas mane ant psp ekrano tokia pilka linija yra stora ji tai nunesiau i garantini po savaites su biski turetu but jau ,laukiu lb.bet psp neskirtas visa laika zaisti namie jei nekeliauji visiskai,o as keliauju daznokai tai psp labai geras daiktas.o dabar po naujuju metu galvoju pirkt xbox 360.

Redagavo Gengsta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seip savuoju psp esu patenkintas, dar neatsibodo (turiu puse metu jau kazkur) zaidimu yra daug ir yvairiu, tik reikia moketi ieskoti. seip tai labai geras daigtas kelionese ir tt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.