xDD

Ar jūs patenkintas ,kad pirkote PSP?

Rekomenduojami pranešimai

Nepatinkintas :D

Kad tu jo net neturi noob'e. Turbut nepatenkintas, kad turi savo DS'a, o ne PSP :wacko: . Seip as patenkintas, geras laiko uzmushimas kai reikia.

Redagavo Tomka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na as turejau psp is pradziu buvo geras daiktas bet paskui atsibodo ir daugiau jo nesinori pirkt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turėjau PSP. Nėra ant PSP gerų žaidimų... Kitiems jie gal ir tinka, bet iš savo pusės PSP nesiūlau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turėjau PSP. Nėra ant PSP gerų žaidimų... Kitiems jie gal ir tinka, bet iš savo pusės PSP nesiūlau.

Nu taip jeigu tik zaidi ir namuose sedi geriau pc,xbox....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu taip turejai :) ir turbut iskeitei i DS nes pas ji daug geresni geimai :):):)

Komikas, nu nebent tau kokie 5 metai ir ant psp zaidimai yra per sunkus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu taip turejai :mellow: ir turbut iskeitei i DS nes pas ji daug geresni geimai :):):)

Komikas, nu nebent tau kokie 5 metai ir ant psp zaidimai yra per sunkus :)

Kaiptik PSP žaidimai vaikiškai lengvi. Jūs pabandykit tikra Nintendo žaidimą... Naujesnį kokį, ne NES'inį Mario :) O PSP buvo iškeistas į Wii. Visvien dabar žaidžiu daugiau su NDS. Nėr laiko namie...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

TEMA YRA APIE TAI AR JUS PATENKINTAS PSP !!! O NE APIE TAI KAS GERIAU NINTENDO CONSOLE KAZKOKIA AR SONY CONSOLE !!! TAI RASOT I TEMA ARBA NAUDOJAT OFFTOPIC !!! MATOSI KAD MODAS PATS YRA 8 METU VAIKAS IR TOLIAU SKATINA OFFTOPICA FLOODA IR PANASIUS DALYKUS !!!

O man tj psp puikus dalykas uzmusinejant laika jei esi kokiam kaime ar seip neidomu buna ... Tikrai naudingas daiktas :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai esu kokiam kaime ar kai kur nors išvažiuoju, tai puikus daiktas tas PSP, bet kai esu namie ir turiu priėjimą prie savo PC, tai PSP renka dulkes ant stalo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

TEMA YRA APIE TAI AR JUS PATENKINTAS PSP !!! O NE APIE TAI KAS GERIAU NINTENDO CONSOLE KAZKOKIA AR SONY CONSOLE !!! TAI RASOT I TEMA ARBA NAUDOJAT OFFTOPIC !!! MATOSI KAD MODAS PATS YRA 8 METU VAIKAS IR TOLIAU SKATINA OFFTOPICA FLOODA IR PANASIUS DALYKUS !!!

O man tj psp puikus dalykas uzmusinejant laika jei esi kokiam kaime ar seip neidomu buna ... Tikrai naudingas daiktas :D

Ne į temą

Pirmas dalykas, nebutina rasyti didziosiomis raidemis, nuo to tik sunkiau kitiem iskaityti ka tu parasei.O del diskusijos kas geriau NDS ar PSP, tai forumas ir yra skirtas diskutuoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as gal turejau ju 3 visi trys atsibodo bet vel naujo noriu :( cia kaip narkotikas karta pabandes negali sustot :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu tik antra diena .. neisbandziau dar daug ko reikia kaip atrist , memory card , usb laido..

Tikiuosi kad busiu nustebintas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as gal turejau ju 3 visi trys atsibodo bet vel naujo noriu :mellow: cia kaip narkotikas karta pabandes negali sustot :)

Ne į temą

Tai tu baik tuos PSP vartoti, narkomanas mat, palosi diena su vienu ir perki kita? Linksmai tau, kai turesi atliekamu galesi man padovanoti? ^^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is vienos puses jo is kitos puses nelaimingas ;D geras dalykas tasai psp, atlieka daug funkciju ir t.t. o nelaimingas tuo kad pas mane phat o ne slim :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.