xDD

Ar jūs patenkintas ,kad pirkote PSP?

Rekomenduojami pranešimai

speju dlink? ;) patys lieviausi routeriai... reik kas 10min perkraudinet... ;)

butent ;) kaskaip a linko nebuvo... perkraut, tj perkraut, bet kartais isvis into nebepagauna...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

oj as irgi labai patenkintas :P vistiek man padovanojo :D:D

bet man tik analog stick'as isluzo :) tai dabar neorginalu kazkokiu pora siunciuosi is amerikos viena balta, kita juoda :P vis geriau negu nieko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jo patenkintas=] jai kelione tai jo is ranku nepaleidziu, o seip ir namie palosiu daznokai, bet kelionese jo niekas nepakeis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As Lietuvoje, matyt PSP turejau vienas is pirmuju, kai Lietuvos parduotuvese ju nebuvo, o PSP buvo storas ir pardavinejamas su 1.0 versija :D Dar pamenu tais laikais uzsimusdamas ieskojau Memory Stico 2 GB, o jo dar niekur nebuvo pardavime :D Tai teko pirkti 1 GB.

Tada PSP buvo stebuklas, paskui supratau, kad zaidimai pakankamai primityvus ir man kaip ir atsibodo :D pasigendu labai tetris style ir puzzle zaidimu pasirinkimo ir is esmes PSP pas mane siuo metu ijungiamas gal tik pora kartu per menesi, tam kad pasiziureti naujus zaidimus kuriuos atsisiunciu is ineto.

O kas liecia visokias papildomas progrmas ir t.t. ant PSP... na man laptopo tai pilnai pakanka mano reikmems ir PSP tikrai nenaudosiu kazkam daugiau nei zaidimams.

as patenkintas pilnumoj, juolab mano lcd monikas dabar taisykloj, tai nei ps2 paloshi nei PC normaliai, toki seneli laikinai pajungiau... psp dabar vis kankinu crisis core, bandau kuo daugiau misiju praeit. o kas del puzzle ir tetris-like geimu, tai sakyciau nemazai tokiu isleista psp konsolei. aisku daug is ju yra remake'ai, bet visai nieko...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai PSP pirkimas pateisino visus lukescius. Aisq galetu buti daugiau zaidimu, bet ka padarysi net ant PC ne taip jau daug ju isleidzia. Jauciu reik laukt Nauju mokslo metu, Kaledu. Va tada tai zavalom isleis zaidimu visokiausiu.

Redagavo Feliksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu neseniai nusipirkau dar beveik zaidimu neisbandes 1 kolkas losiu tai patenkintas dar vasara arteha tai kai isves i koki kaima ten nebus ka veikti ir su psp losiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu neseniai nusipirkau dar beveik zaidimu neisbandes 1 kolkas losiu tai patenkintas dar vasara arteha tai kai isves i koki kaima ten nebus ka veikti ir su psp losiu.

čystai kaip ir aš :DD

seip psp geru zaidimu yra ir tikrai nesisikundziu nei del grafikos nei del geimplayaus...(deja taciau daugelio zaidimu geimplejus yra lievesnis negu normaliu zaidimu (ypac visokiu action kaip Dead head fred) bet pavyzdziui crisis core,chilli con carnage, disgaea afternoon of darkness tai nerealus zaidimai ir tikrai greit praeina su jais laikas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patenkintas is USA parsisiuniau tai labai laukiau kol ateis o siap pats daikts geras man asmesiskai dar geriau uz laptopa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai patenkintas B) Papigiai pirkau,viskas veikia,tik batarke siek tiek mazai laiko (apie 2-3h),bet grafika palyginus gera,zaidimai puikus. Galetu daugiau tik ju isleisti... :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia nemirtingas dalykas tas PSP,prikele naujam gyvenimui psx zaidimus,filmus rodo puikiausios kokybes,gali ziuret ka nori,kada nori,o ir pacio psp zaidimu yra daug geru,loginiu tikrai pakanka yra tikrai orginaliu zaidimu

siaip geras dalykas psptube,ryte prabundi,nenori lipt is lovos,laptopa imt tingisi,ten kol pajungsi kol ka,o cia psp i rankas,ausines i ausis ir ziurek sau youtubes muzikos klipus,zaidimu treilerius,ar anime,ko tik nori,viska randi ir kokybe gera ir jokio lago nera

blogas dalykas kad lauke ypac sauletu metu beveik nieko normaliai ekrane neimatysi,ir tikrai nepazaisi,jam reikia uzdaru patalpu kur nesviecia saule,tada gerai viskas matosi,siaip dalykas nepakeiciamas,tikrai visur galima is jo ispest naudos kad ir kur butum,o psx zaidimai del jo gyvuos dar ilgai,jei nori dar senesniu laiku galima ir SNES palost,ar SEGA geimus,tie tokia dabar visai faini prisimint tuos senus gerus laikus,pailset nuo 3d grafikos labai gerai,o dar kai isimeti ZX-Spectrum zaidimus tai isvis vaikyste gali prisimint

ir visai nesvarbu kad namie zaidi jau su next gen,laisvai galiu isimest ir palost ant psp MGS1,ar SH1,FF serija,ar RE

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.