suY

God Of War: Chains Of Olympus

Rekomenduojami pranešimai

Žaidimas tikrai užkabinantis, jaučiasi rimtai padirbėta prie jo, norint padaryt tikrai gerą žaidimą, grafika + pats žaidimas. Kad visi tokie būtų :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aš irgi tik ka ;) galėtu būti ilgesnis ;) reiks dabar ant hard eiti ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

to dogz

atidaryk laiptus ir pro šona lysk ;)

dekui as ir ten pat pastrigau kur ir dogz ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Super zaidimas. Super grafika, super valdymas, SUPERRRR gameplay!

OHO kaip gerai padarytas! Mano nuomone geriausias zaidimas ant PSP po Patapon, siuo metu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir vel man bedos. Patekus ten i ta pragara ar kaip pavadint ji(kur nuzudo ta pagrindini veikeja ir sako kad jis bus ghost of sparta), vietoj kur reikia is balkono nuspirti karaliu su sostu ir ikist rakta i spyna, atsidaro ilgas takelis i toki maza kambariuka, i ji iejus reik nuzudyt 2 monstrus ir tada statula nutempt zemyn. Paspaudus kad O kad tempu praso kad sukt analoga pries laikrodzio rodykle. sitoj vietoj man ir pastringa pats zaidimas. Galima daryt ka norsi, jokio rezultato. Bandziau is naujo irasyt, nieks nepadeda. Kas cia gali but?;) Gal seiva kas turit praejus biski teleliau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidimas tikrai užkabinantis, jaučiasi rimtai padirbėta prie jo, norint padaryt tikrai gerą žaidimą, grafika + pats žaidimas. Kad visi tokie būtų :)

Ne į temą

Dieve, prašau pasigailėk manęs ir neišpildyk jo noro! xD Užtenka ir vieno tokio game, nekankink su daugiau GOW!
Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ta pacia diena dar nebuvo GOW atsirado sekancia... ir beto TAIP BUVO PILAN FAKE'u as 4 ieskojau tai radau bent tris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siandiena praejau :D tikrai geras geimas :P patariu visiems! <_<:P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet jūs ir greiti, gi žmonės pamiršot, kad reikia saikingai mėgautis kiekviena sekunde? <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b*****... Gėda xD Nepereinu pirmo boso, kur iššauni į laivą, nušoki žemyn ir toks milžiniškas šuo ar kas ten, nu ždž aš jį daužau, tada į akis grandinę, kartais dar į leteną grandines o tada jis mane numeta ir vėl iš naujo daužyt reikia... Ką daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi perėjau ant normal, neabejotinai vienas geriausių PSP žaidimų. Dabar dar reikės Challenge of Hades mėgint :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.