Deagle

Gidai: Modifikuojame PSP

Rekomenduojami pranešimai

sweikas... gal galipadet mano draugeliui :lol: jis tingejo wiska knormaliai padaryt tai paeme ir wietoj kur reikia kelt tik FONT'o faila tai paeme ir ikele wisus tenai buvusius.. tai dabar neina ju ishtrint ir kai paleidi PSP tai jis biski tik pasikrauna ir nusminga.. gal zinai ka tam kaushui daryt :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

perrašyk firmware (su pandora) ir viskas :) kito būdo nėra

PSP meistrai daro tai ane? nes nei jis nei as pats nepadarysiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

einu i vsh>resource bet ten nera impose_plugin.rco o kai bandau ikelti atsisiusta raso kad toks failas jau yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jis yra gerai pasleptas. Yra tokia windows funkcija, kuri labai slapia kai ypac svarbius failus.Kai kopijuoji i kompiuteri tarkim resource, tai jis ir nusikopijuoja kartu su folderiu :(

Tools>folder options>view ir nuimk varnele nuo hide protected system files.

Redagavo Deagle

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As nesuprantu pasidarau sau ta fonta wiska pagal ta instrukcija bet weikia man tik pusiau puse raidziu rodo kvadratelais kita puse mano pasirinktu sriftu...kame problema???? :D :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

einu i vsh>resource bet ten nera impose_plugin.rco o kai bandau ikelti atsisiusta raso kad toks failas jau yra

seip rodo normaliai tik srifto faila man o kitu tipo "nera" bet kai juos bandai imest klausia ar norite perkopijuoti... atsakymas TAIP

Jis yra gerai pasleptas. Yra tokia windows funkcija, kuri labai slapia kai ypac svarbius failus.Kai kopijuoji i kompiuteri tarkim resource, tai jis ir nusikopijuoja kartu su folderiu :huh:

Tools>folder options>view ir nuimk varnele nuo hide protected system files.

HUH? as dejau see invisible files ir man nepadejo... DAM!!!!

As nesuprantu pasidarau sau ta fonta wiska pagal ta instrukcija bet weikia man tik pusiau puse raidziu rodo kvadratelais kita puse mano pasirinktu sriftu...kame problema???? :huh: :huh: :P

blogas fontas... as pvz naudoju RUFA...

prisegiau jau sueditintas.. taigi galit praleist pries tai ejusius zingsnus... sito rasto problema tik ta kad jis sunkokai skaitosi :)

LTN0.rar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekui deagle eilini karta padejai ;)

Ne į temą

100% kad jis nieko nekeitė... tik passpamint...norėjo

arba parodyk ss, kad ką nors keitei...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.