jasiulionis

Kuria konsole pirkti?

Kuria konsole pirkti?  

121 narys prabalsavo

1. 1. Konsolės

• PlayStation Portable
      16
    • PlayStation 2
      9
    • PlayStation 3
      33
    • XboX 360
      53
    • Nintendo Wii
      9
    • Nintendo DS
      1

Rekomenduojami pranešimai

Na dabar vyksta karas tarp xbox 360 ir ps3 tai tarp situ dvieju siuo metu imciau x'a nes: Naujos consoles kaip premium su HDMI arba Elite kaista zymiai maziau , o jeigu kas yra garantinis,galima nusiflashint ( kad aitu piratiniai zaidimai) nereikes moket ~200lt uz 1 zaidima,taciau jeigu nori zaisti LIVE geriau neflashint...,patogesni (bent jau man) joystickai,daugiau geru zaidimu na ir daug visokiu priedu ir privalumu ir t.t...Nesakau kad nekenciu ps3 ir tikrai neesu fanbojus ,bet mano nuomone x'as yra geresnis. Tai siulyciau paiimti boxa ,o jei nori zaist ne tik namuose tai PSP irgi geras dalykas.Patogus,nedidelis,grafika (kaip tokiam mazam dalykui) yra tikrai gera , muzika , video ir t.t...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na dabar vyksta karas tarp xbox 360 ir ps3 tai tarp situ dvieju siuo metu imciau x'a nes: Naujos consoles kaip premium su HDMI arba Elite kaista zymiai maziau , o jeigu kas yra garantinis,galima nusiflashint ( kad aitu piratiniai zaidimai) nereikes moket ~200lt uz 1 zaidima,taciau jeigu nori zaisti LIVE geriau neflashint...,patogesni (bent jau man) joystickai,daugiau geru zaidimu na ir daug visokiu priedu ir privalumu ir t.t...Nesakau kad nekenciu ps3 ir tikrai neesu fanbojus ,bet mano nuomone x'as yra geresnis. Tai siulyciau paiimti boxa ,o jei nori zaist ne tik namuose tai PSP irgi geras dalykas.Patogus,nedidelis,grafika (kaip tokiam mazam dalykui) yra tikrai gera , muzika , video ir t.t...

as manau beveik taip pat... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As balsavau uz PS3 konsole. Nes ji turi geriausius zaidimus. Kurie yra jau iseje, arba dar iseis. Bet sis variantas yra pats brangiausias. Nes piratija ant PS3 yra dar vis neimanoma.

Antroje vietoje siulyciau sony PSP. As ji turiu ir neatsidziaugiu. Isirases CFW (=nulauzes) busi kaip karalius su savo PSP! Piratija super lengva! Zaidimai nuostabus, ir t.t.

Del Nintendo Wii. Nu jis yra unikalus daiktas. bet man tik nepatinka jo vaikiski zaidimai. Kurie yra 99% is visu zaidimu. Ir as nesu tu mario ir zeldu meslo fanas. man to jau gana. Noriu ko nors naujo. O tai PS3 ir PSP duoda! Jeigu chebrantas esi jaujas, mazas dar, iki 14 metu, tai Wii yra geras pasirinkimas. Ir pigus, nes piratija ant wii yra lengva. tai reiskia mazos islaidos ant wii zaidimu.

iki

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

butu mano valia tai sita tema butu nedelsiant istrinta.

Kodel? Nenori xbox360 vs PS3 karo ar panasiai?

PS3 jau seniai nebebrangus ir gali ji palyginus pigiai gauti. Xbox elite su pribumbasais daug daugiau kainuotu, bet nusiflashint galetum uztat. Kadangi man nulauzimas nerupi, nes as amseniskai pries piratavima.

Ant PS3 taip pat zaidimu pilna tik spek ir pirk. :D Manau pagrindinis klausimas tau butu pirkti PS3 ar xbox360.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

butu mano valia tai sita tema butu nedelsiant istrinta.

Ne į temą

Man tiesiog reikia suzinoti ka mano draugui pirkti, argi cia tu matai ka nors blogo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As prabalsavau uz xbox360 nes pats toki turiu ir nesigailiu ka dpirkau tikrai geras aparatas, ps3 taip pat nenuvertinu netgi greitai tureciau ir ji gaut :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ziurint kokia pas ji ekonomine padetis jeigu tevukai negaili pinigu tegul perka ps3 bet ir zaidimams pinigu tures nepagaileti... o jeigu gaila pinigu perka ps2 pats pigiausias varijantas , jeigu jis niekada neturejes konsoles tai tikrai dziaugsis .paturejes metukus gales jau agregata koky nusipirkt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siulau pirkti psp bet cia tik mano nuomone jeigu tawo draugas keliauja arba nebutinai su psp gali zaisti betkur shulej lowoj guledamas ir t.t ir zaidimu nereikia pirkti tik atsirisi ir wiskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau siuo atweju tiktu pirkti xbox360. del to,kad nulauztas,kaip mineta,grafika tikrai gera...bet balsawau uz ps2,cia gal del to,kad sony fanas :lol: man patinka ,kad jam dar kuriami geimai,ir ju pasirinkimas didziausias is wisu iswardintu konsoliu,to nieks nepaneigs :) psp neblogas daiktas,bet kazkaip sunkiau yra ji sujungt su tv,ne wisi modeliai taip gali-man maloniau per dideli telika zaist,o ne i maza ekraniuka ziuret :) nieko asmenisko lb

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taipogi, tikrai, jeigu draugas neturėjęs konsolės tai tikrai galėtų ir ps2 imt, kaip ir sakė, žiūrint dar kokia jo padėtis.

Ir aš asmeniškai nepatarčiau imt, psp.. nu yra tų game, bet tą aparatą galima visur nešiotis tai jau garantas, kad kur tik galės, ten turės, o vat koks ps2 stovi namuose ir tik gryžes gali prisėsti.(:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As siuliciau Xbox'a 360!!!! ;) Nes.

1. kadangi Tarp X dezes ir Ps3 vyksta Star Wars'ai! atpigo pats xboxas pigesnis ir jo game pigesni!

2. Po kolkas ter Xboxa yra daugiau GB! harde!

3. man isvaizda spalva geresne!

4. Pultelei geresni, patogesni!

5. pokolkas Xboxa lengviau ir maziau mokesi uz atrisima!

6.Pokolkas Norfoja Maximoje iki! nera pirkti Bluay Ray ar Hdd ar kaip ten je vadinasi disku! tai nuejas betkada nenusipirksi!

VIENINTELIS X dezes MINUSAS yra!!! Red Liht! Raudonos lemputes kai perkaista! turi saugoti nuo per aukstos ar per zemos temperaturos! as visgi uz Xboxa!!! ;);)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taipat uz xbox 360 tegul ema nepasigailes jai namuos ner ka veikt tai palost visai saunu.. patogu , pigu , praktiska

PSP taipat patarciau irgi lb geras dalykas ypac kur iseini ... reik but kokiam baliui su tevais o taip nobodu prie stalo ten sedet... ir saip kalionese ir ... patogu taipat gali naudot filmam ziuret arba vietoij mp3...

O jai nori pasiprikolint relax geimams imk wii

Redagavo Nourishing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as siulau PS3 nes:

1. Beveik negenda (pavieniai atvejai kad sugenda)

2. BR romas kaip kaskas minejo pravers ateityje.

3. Po kiek laiko grafika bus unreal!!!

4. Ausinimas super!!! neissigask kad is PS3 galo eina siltas oras. Tai tik reiskia kad gerai ausina.

Dabar pliusai is kitos puses:

1. Skaito .avi failus tiesiai is USB arba HDD.

Minusas tik vienas: brangus zaidimai, bet jeigu negaila pinigu tai geriausia PS3

P.S kad nenulauztas nevadinu minusu nes as pries PS3 nulauzima. Tik mano nuomone. P.S.S as cia neparasiau dar daug pliusu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na net nezinau. Gal pradesiu nuo to ko geriau lai neperka ;)...Dabar zinau kad busiu uzpultas galybes tos konsoles gerbeju, bet kagi:

Nepirk PS3. Kodel? Nes: Kazkas pasake, kad PS3 yra investicija i ateiti. Tai ir investuokime i PS3 ateityje, o ne dabar, kai i ja investuot tikrai neapsimoka. Kodel neapsimoka? Ogi todel, kad KOL KAS ypatingo pranasumo tarp kitu konsoliu PS3 nerodo (neskaitant keliu excliuzyvu). Toliau...Sakot Blu-Ray? Nezinau, ar kaime gyvenu, ar kaip, bet dar nemaciau net nuomuotis niekur Blu-Ray filmu. Zinoma, gali siustis is uzsienio, bet...Ar verta? Nu ar verta, cia ne man sprest, tiesiog reiskiu savo nuomone.

Lai perka Nintendo DS, nes su ja zaisti yra smagu. Lai perka Nintendo Wii, nes su ja zaisti dar smagiau. Lai perka PSP, nes ji kelionese tikrai geras daigtas. Lai perka XBOX 360, nes tai tiesiog geras daigtas ir ne is ateities. Lai perka ir ta pati PS3, tik ne dabar, o bent palaukia Blu-Ray filmu nuoma kol iki musu ateis ;)

O jei trumpiau, tai lai ima XBOX 360 arba PS2, nes mano nuomone PS3 dar per anksti pirkti. Turint galvoje, kad norint neatsilikt nuo XBOX, SONY tures mazint jos kainas.

Ne į temą

Jei nusisnekejau, per daug neteiskit. Ryt kolis, galva sprogsta jau nuo fizikos. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.