Elitas

Neskaito CD-R

Rekomenduojami pranešimai

Turiu chipuota PS2, tik nezinau koks pas mane chipas. Mano PS2 yra didelis, jau senokas (ne is tu plonu nauju). Noriu pazaist residenta, pasiemiau is draugelio originalu pirmo residento cd ir man jo neskaito, beje ant cd parasyta, kad ntsc formatas. Maniau, kad del ntsc ir neskaito, tuomet idejau paprasta muzikini originalu kompakta ir jo taipogi neskaito, manau, ji turi skaityt. O visus dvd irasytus zaidimus skaito. Gal cia reikia moket paleist ta cipa, kad skaitytu paprastus cd ar cia toks cipas, kad negalesiu paprastu cd nuskaityt ? Gal kas esat susidure su panasia problema ? Aciu uz pagalba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu chipuota PS2, tik nezinau koks pas mane chipas. Mano PS2 yra didelis, jau senokas (ne is tu plonu nauju). Noriu pazaist residenta, pasiemiau is draugelio originalu pirmo residento cd ir man jo neskaito, beje ant cd parasyta, kad ntsc formatas. Maniau, kad del ntsc ir neskaito, tuomet idejau paprasta muzikini originalu kompakta ir jo taipogi neskaito, manau, ji turi skaityt. O visus dvd irasytus zaidimus skaito. Gal cia reikia moket paleist ta cipa, kad skaitytu paprastus cd ar cia toks cipas, kad negalesiu paprastu cd nuskaityt ? Gal kas esat susidure su panasia problema ? Aciu uz pagalba.

kazkur seniau maciau tokia pat problema.Tau siuliciau paeiska pasinaudot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau ieskojau, pries rasydamas forume, bet neradau kas butu man reikalinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau, kaip tau ten su tuo muzikiniu..

Bet aš kai dedu ps2 games, tai arba:

1) du kartus paspaudžiu

2) arba paspaudžiu, palaikau, kol išsijungia, tada vėl paspaudžiu ir palaikau truputį.

Kažkas panašaus, man irgi būna probemų su tais CD, tai jei skaito DVD tai jau nieko čia tokio :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supranti po kiek laiko jai seniai nesi idejs cd disko ps2 tiesiog priprato prie dvd formato o kaip padaryti kad vel skatytu cd tai cia kokiu profu reikia klaust

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supranti po kiek laiko jai seniai nesi idejs cd disko ps2 tiesiog priprato prie dvd formato o kaip padaryti kad vel skatytu cd tai cia kokiu profu reikia klaust

proto bokštas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pabandziau siandien muzikinius originalius cd, tai skaito, bet vistiek residenta idedu ir neskaito. Bandysiu kita PS pasisikolint, nes labai noriu residentus palost, prisimint senus laikus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai neaišku kur tu čipavai, ar bent koks čipas, nors negirdėjau apie tokį kuris neleistų nuskaityti CD-R..

O taai, gal abu Residentas ir muzikinis kompaktas sugedę? (Desperatiškai bandau išsiaiškint) :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

po kiek laiko jai seniai nesi idejs cd disko ps2 tiesiog priprato prie dvd formato

Jo patiko man cia ta fraze :) Bet manau ir as , kad problema diske atsisiusk ta rezidenta ir isirasyk i dvd ne karve kainuoja diskas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.