gogilalelis5

PlayStation 2 on-line gaming

Rekomenduojami pranešimai

Aš norėčiau sužinoti ar galima man kaip nors lošti ps2 žaidimus online. Pas mane slim čipuotas(ModBo Chip), turiu kabelį. Noriu sužinoti ar kaip nors galima lošti čipuotus žaidimus online, o jeigu taip, tai kaip padaryti, kad galėčiau lošti online. Prašau padėkite. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nea, neužtenka vien tik to. Reikia žaidimą nupatch'inti, teisingiau jo ID. Ir tada įsirašius žaisti. Pats gi WWE SmackDown vs. RAW 2006 online pliekiau iki pažaliavimo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atskiri patch'ų numeriai yra PAL žaidimams, NTSC žaidimams ir JAP žaidimams. Regionas neturi skirtumo.

Trumpai papasakosiu kaip vyksta patch'inimas. Turite žaidimo image'ą, atsidarote su programa, kurią vėliau įdėsiu. Tada į programą įrašote atitinkamus Disc ID skaičiukus ir spaudžiate patch ir nupatchintą image rašote į DVD ir lyg niekur einat į online ir žaidžiate.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek pamenu , kai eksperementavau pries kelis metus su online, tai zaidimo regionas turi buti toks ,kaip konsoles. T.y. su Pal kosole reikia naudoti pal zaidimus o juos patchinti pal disku ID. Senesnem konsolem buvo toks versijos pakeitimas (galejai pakeisti konsoles ID), bet jis veikdavo su senom konsolem.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia biski lieviau tiems kas neturi kokio telekomo interneto, nes pvz pavyzdziu i pas muni kabelinis internetas ir prie jo kabelio prijungsi tik ta kompa kuris buvo pajungtas kai vede internete, na kompo MAC adresas itraukiamas i tiekejo duombaze ir tik jam leidziama jungtis, aisku su PC viskas paprasta nes tinklo plokstes MAC adress pakeisti lengva tai kaip 5 pirstus apsh.... O ar pas PS2 eina pakeisti MAC adresa tai nzn. (Dalintis internetu idejus i PC antra tinklo plokste tiekejai irgi nelabai noriai leidzia.)Nebent pas tiekeja paprasytumum dar vieno IP butent pagal PS2 MAC Adress. ir zinoma tureti plana kuris leidzia naudoti 2 kompus. O su telekomu viskas paprasta, junk kad ir 10 kompu :) Aisku mane nuo jo atbaidytu nzn kam reikalingas telefono abonento mokestis ir savu ftp servu neturejimas, na ir sparta neipatinga uz ju kainas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip galima keisti, PARADOX yra išleidę programą, su kuria galima pakeisti PS2 MAC adresą. :) Paknisiu gal atrasiu - idėsiu. 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek girdejau norint zaist online reikia sukonfiguruot network setupa.tipo reikia kazkoky diska turet "ps2 network adapter startup disc" ar kazka panasaus.kaip wadinasi tiksliai tas diskas ir iskur jy reikia gauti???o gal isvis nerejkia to network konfiguruoti???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jau esam du kuriems rupi sitas klausimas: KAIP aktyvuot network? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kol mano PS2 yra pas drauga :D:D (as jam ps2 menesiui jis man nuchipuoja) Noriu paklausti del zaidimo online :D Ar losiate tokius zaidimus kaip Call Of Duty 3? Ar linksma zaisti su ps2 online?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ... online visada smagu bet ... kuom smagiau nei ant pc? Ash pvz dabar kalu Phantasy Universe online PC versija (ps2 portas) story rezima (offline) na pats grajus puuze velnio bet meniu, inventorius, skilu valdymas uzknisa juodai ... beje kaip jus zadat 'chatinti' per ps2? na nebent klaviatura pasijungti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki! neseniai prisireginau.. ir noriu suzinoti ar reikia patchint Original CD failus kad loshtum per neta su ps2 slim?.. nes kaj ash viska pajungiu ishsoka error code -402... ir raso: please contact your local PlayStation customer care line on the number provided in the software manual assistance... ka daryt kad veiktu... ka daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki! neseniai prisireginau.. ir noriu suzinoti ar reikia patchint Original CD failus kad loshtum per neta su ps2 slim?.. nes kaj ash viska pajungiu ishsoka error code -402... ir raso: please contact your local PlayStation customer care line on the number provided in the software manual assistance... ka daryt kad veiktu... ka daryt?

man irgi sita problema buvo iskilusi turetum patchinti tada lost :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.