humurabis

NEBESKAITO DISKU!

Rekomenduojami pranešimai

Vat yra dabar tokia problemike... ishvis nebeskaito disku taj sumaniau apsilankyt sitame portale ir pasiteiraut... kai pajungiu savo ps2 slim s*** s*** ta diska ir niekaip nenuskaito.... bandziau kisht neviena diska... galu gale perrasiau viena ir nieko...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siaip pamegink nusipirkti toki diska su sepetukais... arba forume yra gidas kaip lazerio galvute pareguliuot... gal parejo lazeris ir teks krapstyti pinigine... :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau turi bandyti galvute reguliuot. o tau kompakta bent s***? gali buti pats diskasukio mechanizmas parejas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau turi bandyti galvute reguliuot. o tau kompakta bent s***? gali buti pats diskasukio mechanizmas parejas.

sukti tai suk.a bet nieko nenuskaito nebent ismeta man ta playstation 2 ir viskas... o pas mane slimas yra taj neishejna pareguliuot tos galvutes... kiek mazdaug kaina lazerio?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai jei tas tavo ps2 jau senokas ir jei jį šėrei be perstojo piratiniais, tai čia jau savaime aišku, kad nenuskaitys?

Ar tai tau išmeta tą "Playstation 2" ženklą? Nu tai ženklas, kad užsidėjo game, tai kaip ir turėtų veikt..

Man yra byvę tik taip, kad dedi ir išmeta amžinai į "Browser"..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai jei tas tavo ps2 jau senokas ir jei jį šėrei be perstojo piratiniais, tai čia jau savaime aišku, kad nenuskaitys?

Ar tai tau išmeta tą "Playstation 2" ženklą? Nu tai ženklas, kad užsidėjo game, tai kaip ir turėtų veikt..

Man yra byvę tik taip, kad dedi ir išmeta amžinai į "Browser"..

ne nu ash cia tik kelias dienas pasereu nba 08 ;DDD ir fsio uzhluzo... nu ish pat pradziu pradejo uzhstriginet taj jau uzhkniso ir sugalvojau bisq akute pavalyt... nu ir nebeskaito ishvis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk originalų grajų įdėt, jei ir to nenuskaitys, tai arba mechanizmas sudrožtas arba lazeris parėjęs. Nors kai sakei tik kelias dienas NBA 08 losiai tai neturetu lazeris sueit. O PS2 naują pirkai, kad tik kelias dienas lošiai? Beje į kokius kompaktus rašai? Nes atrodo, kad tau jį nuskaito, bet žaidimo neužkrauna :-/ Įdėk originalą ir išsiaiškinsi

Redagavo Blast3r

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vat, vat, gali būti ir su kompaktu problema, nes aš kakžkokį mėšlą dvd nusipirkau, nes nebuvo kitos išeities, tai dvi dienas paveikė ir nudvesė. xD

Rašyk į Verbatim! :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man buvo tokia problema jai kas suprasit tai cia parasysiu pabandysiu nupasakoti :lol: tai va idedavau diska ir jo atrodo nesuka maniau lazeris sugedes ar kazkas pan ... bet pastebejau kad kur yra tas lazeris tai tas mechanizmas neatvaziuoja iki disko vidurio ir nepradeda skaityti disko tai as su ranka patraukiu ta mechanizma su lazeriuku iki vidurio ir ijungiu konsole ir viskas uzsikrauna o lazeriukas su mechanizmu pradeda vazineti taip kaip ten jam reik tada jau veik visas vazineja ir pan bet nevazineja tik tuo metu kai jungi zaidima :o cia nzn ar supratot ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man panašiai buvo nežinau ar susiję , bet prapūčiau su dulkiu siurbliu visą slim'ą nuėmus dangtelius ir lazerį su ausų krapštuku pravaliau (dėmėsio:SAUSU ) :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.