REITAVSV

AREA-51

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

AREA-51 Pirmo asmens saudykle.Kam idomu NSO reikalai-tas tikrai liks suzavetas siuo nuostabiu zaidimu.Itraukiantis siuzetas,gera grafika ir siaubo pojutis.Ginklu nera daug,bet tai nebeda.Zaidimo eigoje ismoksite transformuotis i galinga monstra-tai daugeliu atveju jums pades.Zaidima igarsino X-FILES zvaigzge David Duchovny ir netgi Merlin Mensonas.

post-6208-1204380869_thumb.jpg

Redagavo REITAVSV

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu.. įvertinimai gana neblogi, bet man čia daugiau atrodo kaip paprasčiausias laiko praleidimas, and pirmo asmens shooteriu niekad siužetai nebuvo per daug ypatingi, paprasčiausias ateivių šaudymas mano nuomone (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man rodos kad Area51 yra kurtas ne pagal filma (gal tiesiog yra filmas tokiu pavadinimu ir tiek)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Puslapis nesvarbu, vos išgirstu žodžius "šaudyklė ant konsolių" tai iškart nugarą atkišu (:

Vienintelė gera "1st person šaudyklė" buvo "Quake" ..ahh.. nostalgija..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kagi Blindside, kadangi esi vienasaliskai tik uz PRG zanra, tai nebutina brukti savo nuomones du kart vienoje temoje apie zaidima kurio nesi net mates;) Apie ji visiskai neismanai,o isreiksta nuomone tik klaidina kitus zmones.Viskas yra svarbu. Kaikuriu saudykliu siuzetai lenkia net RPG siuzetus.Vienas tokiu zaidimu ir yra AREA-51. Dar galiu pamineti TIME SPLITTERS -irgi visapusiskai super pirmo asmens saudykle. Netgi ACE COMBAT turi ohoho koki siuzeta! Neatsuku nugaros jokiam zaidimui,nes kiekvienas is ju savaip idomus. Moralas toks,kad tavo nuomones pilna visose temose....Tik deja ji ne del objektyvumo,o tik del skaiciaus.

Redagavo REITAVSV

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kagi Blindside, kadangi esi vienasaliskai tik uz PRG zanra, tai nebutina brukti savo nuomones du kart vienoje temoje apie zaidima kurio nesi net mates;) Apie ji visiskai neismanai,o isreiksta nuomone tik klaidina kitus zmones.Viskas yra svarbu. Kaikuriu saudykliu siuzetai lenkia net RPG siuzetus.Vienas tokiu zaidimu ir yra AREA-51. Dar galiu pamineti TIME SPLITTERS -irgi visapusiskai super pirmo asmens saudykle. Netgi ACE COMBAT turi ohoho koki siuzeta! Neatsuku nugaros jokiam zaidimui,nes kiekvienas is ju savaip idomus. Moralas toks,kad tavo nuomones pilna visose temose....Tik deja ji ne del objektyvumo,o tik del skaiciaus.

Ne į temą

Nenoriu aš čia floodint, bet kam man reiktų dėl skaičiaus rašyt? Kai kuriuos žaidimus esu žaidęs - pasakau nuomonę, nežaidęs - pasakau ką galvoju apie tai ir viskas. Kame problema? Atsiprašau, kad įžeidžiau tavo mėgstamą žaidimą, bet forumas tam ir yra, kad diskutuot reiktų ir reikįti nuomonę apie game. Žinau, kad apie knygą nereikia spręsti iš viršelio, bet tikrai nenuvertinu šaudyklių ant ps2, tik kiek buvau parsisiuntęs šaudyklių tai tiek mane nuvylė ir viskas.

Ką gi, visiems sakau, jeigu kiti klaidinasi, kad: "čia tik paprasčiausia mano nuomonė, šito žaidimo nežaidžiau ir tik diskutuoju atsižvelgdamas į screenus, video, ir kitų žmonių nuomones, negalvojau, kad kažką knisa mano postai, bet nežadu nieko keisti" Va. Dabar okei?

P.S aš ne už PRG žanrą, o už RPG, ir tik ne vien už jį - patinka man ir mistiniai, action ir t.t ..tik mano MĖGSTAMIAUSIAS yra RPG (;

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perejau visa geima per pora dienu :D seip normalus toks geimas, kam patinka pasaudyt tai tam patiks :D seip siulau visiem pabandyt sy geima :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

losiau ant pc atsibodo lb greit is istryniau eilines saudykle... o ant ps2 tai isvis patylesiu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sitas ant ps2 tikrai labai geras zaidimas,nes as isvis mazai losiau tas fps ant ps2 ,del valdymo,bet sitas tikrai patiko ir losiau ji gana ilgai savo laiku,patiko ir veiksmas ir ginklai ir itampa,grafika gera tikrai kaip ant ps2,garsas irgi na auskto lygio jei ne per telika klausomas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsimenu ant psx zaisdavau area51, linijine saudykle ar kaip pavadint :D zodziu taikais ir sauni visa kita padaroma uz tave, idomu kaip sis atrodo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nenoriu aš čia floodint, bet kam man reiktų dėl skaičiaus rašyt? Kai kuriuos žaidimus esu žaidęs - pasakau nuomonę, nežaidęs - pasakau ką galvoju apie tai ir viskas. Kame problema? Atsiprašau, kad įžeidžiau tavo mėgstamą žaidimą, bet forumas tam ir yra, kad diskutuot reiktų ir reikįti nuomonę apie game. Žinau, kad apie knygą nereikia spręsti iš viršelio, bet tikrai nenuvertinu šaudyklių ant ps2, tik kiek buvau parsisiuntęs šaudyklių tai tiek mane nuvylė ir viskas.

Ką gi, visiems sakau, jeigu kiti klaidinasi, kad: "čia tik paprasčiausia mano nuomonė, šito žaidimo nežaidžiau ir tik diskutuoju atsižvelgdamas į screenus, video, ir kitų žmonių nuomones, negalvojau, kad kažką knisa mano postai, bet nežadu nieko keisti" Va. Dabar okei?

P.S aš ne už PRG žanrą, o už RPG, ir tik ne vien už jį - patinka man ir mistiniai, action ir t.t ..tik mano MĖGSTAMIAUSIAS yra RPG (;

Ne į temą

*Įdomu ką ten siuntei, ba PS2 turi begalę gerų šaudyklių

*http://www.gamespot.com/ps2/action/area51/players.html?om_act=convert&om_clk=gsreaderreviews&tag=readerreviews;alluser << atsižvelgiant į žmonių nomuonę neatrodo, kad šė...

O žaidimas tai geras, tikrai patiko, tik pamenu neperėjau, nes ten prie kažkokių kulkosvaiodžių kur stot reikėjo nesupratau ką daryt <_< Nukepdavo mane ar ką... Žodžiu, neisgailėsit ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.