SolidSnake

Naujas PS3 bundle komplektuojamas su MGS4 ir PS3.

Rekomenduojami pranešimai

18% PVM ir 3% muitas jei tiksliau bet vistiek gaunas pigiau nei ce pirkt.

as tai kol kas nusprendziau pirkt ps3 kai iseis man pakankamai idomus zaidimas ant jo (pvz FF13)

p.s. kiek skaiciau norint zaisti su atveztu is US tai tik reik nusipirkt standartini maitinimo kabeli, nes integruotasmaitiakas palaiko ir US ir EU elektros formatus :P

Redagavo Dreadas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas cia tokio keisto?

Tas keista kad bitchas gavo ir atidare MGS4 box seta 5 dienas priesh oficialia isleidimo data :lol:

Apgavo wallmart pardavejo nors cia aishku gali buti ir triukas :)

P.S. Ar zinojot kad kai amazonas paleido y pardavima shita MGS4 ps3 bundle fanai ishpirko visa partija per 7 minutes ir buvo tiek norinchiu nusipirkti kad jie nulauze amazon.com saita :) Machiau ebay jau stumia po 800 zaliu :)

Redagavo padlavader

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas keista kad bitchas gavo ir atidare MGS4 box seta 5 dienas priesh oficialia isleidimo data :)

Apgavo wallmart pardavejo nors cia aishku gali buti ir triukas :)

P.S. Ar zinojot kad kai amazonas paleido y pardavima shita MGS4 ps3 bundle fanai ishpirko visa partija per 7 minutes ir buvo tiek norinchiu nusipirkti kad jie nulauze amazon.com saita :) Machiau ebay jau stumia po 800 zaliu :)

Taip zinom.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as turiu taip pat bundle pack bet pas mane 40gb su su transformeriais ir spider-man geras dalykas yra bundle pack patariu pirkti ir sita sitas labai geras varijantas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.