blindside

SMT: Persona 3 FES

Rekomenduojami pranešimai

Aš tuoj kąnors nužudysiu kaip noriu palošt (sorry, kad tenka matytį tokią mano pusę, tik aš nervuotas ;>)

EDIT:

Ne į temą

Eina ** sh paskutinis tas demonoid.com, "3 torrent download per week", i mean what the f***?

Gal rimtai, kas gal turit ar dar kaip, ir galėtumėt įmest į tracker? Nes žiūriu čia neįmanoma parsisiųst iš užsienio. Bent jau man..

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jau parsipuciau :D Jau senai norejau kazkoki naujesni jrpg palosti , dabar tai akis varvinsiu :D Blindside , nesinervink , nors musu uploader'iai ir nezaibiski , bet vistiek anksciau ar veliau imes Fes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per daug lėti jie yra.. nesistebiu kodėl pusė geimų ten numirę yra..

Pfft... dar 15h siųsis man, zebra ne intikas, o kažkoks pragaras.. galėtų ir mažiau žmonių siųstis tą FES...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebent japonišką siuntei arba paprastą Persona 3, nes FES tiktais kaip 6 dienas išleistas tėra.. nūb

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip gerai kad persona 3 ilgai nezaidziau nes tikejausi kad fes isleis eng kalba ir isleido jau turiu tik reike isikept kompakta ir pasiruosias zaist

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm, aš jau senai parsisiuntęs ir lošu, žaidžiu vėl iš naujo nors galėjau pradėti ir iškart nuo FES episodo.

Nu, yra naujų dalykų, naujų Social Link bei personų, dabar bandau 100proc. Personas surinkt, bei įvykdyt visus quest, jau beveik perėjau pirmą episode, greit eisiu prie FES.

Žodžiu, best game i've ever played :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo as irgi jau parsipuciau,siunciau siunciau is uzsienio ,po to pamaciau kad yra jau LM tai is ten migom atsiunte,tik dar nemeginau,nes dar uzsiemes su kitu geimu dabar,pas mane zaidimai zaidziami siaip pagal nuotaika,kokia nuotaika uzeina,toki ir zaidziu zaidima,viena kart norisi vienokio,kita kart kitokio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na suzaides 10h ir 31 m FES papildymo neblogai viskas pasirode man :rolleyes: taciau papildymas trumpas turbut nes 2 durys likusios yra tik is 7 :angry: galejo 2 dvd arba Dl padaryt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm, bus 7 durys kažkokios kur reiks ten eit ir kažką daryt? Hm..patylėk gal ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.