blindside

SMT: Persona 3 FES

Rekomenduojami pranešimai

Na taip, box-artas ne koks, pirmąjai P3 versijai buvo geresnis, žymiai geresnis (:

Bet šiaip man tai tas pats, nes kol tas P3 pas mus LT ateis tai pasensiu, tai geriau jau siųsiuos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na siendien isleido jau FES angliska versija labai laukiau .gal kas zinot gal kas jpn loset versija ar save tinka is P3?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bus galima uploadint save iš paprasto P3 į FES.

Hm, dabar svarstau ar reikia savo 99lvl, 9.999.999 yen, seivą uploadint, jaučiu ne, nes nebus kas veikt iš pradžių, aš jaučiu nuo nulio lošiu :> Pereisiu po devynis kartus kol užteks xD

Nu po kolkas šiuo metu (04.22 15:46) dar nėra uploadinta FES į kokius saitus. Laukiam..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nežinau.. aš tai asmeniškai (neklauskit kaip čia dabar taip atsitiko) tai P3 gavau viena diena anksčiau prieš jo išleidimą, taip jau neiškenčiau, countless video žiūrėjau, bet pagaliau gavau :)

Man tai patinka ta nauja kiborgė - Metis, naujas char visada gerai (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aha pritariu man svarbiausiai fes episoda suzaist :)) ir idomu kaip ten pries sees narius su aigis kovot reiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Goddamit! Pavydžiu tiems kurie dar P3 paprasto nelošė ir tik dabar FES eis..

Aš tai kaip maniakas variau krč, be atokvėpio, nu aišku ne 24/7 bet gana greit perėjau, nes toks įdomus game buvo (:

Aš tikiuos, kad bus paprastam P3 daug bonusų, nors man ir nelabai rūpi, nors ir keli bonusiukai bet man to užtenka, nes labai senai belošiau P3 ;>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Goddamit! Pavydžiu tiems kurie dar P3 paprasto nelošė ir tik dabar FES eis..

Aš tai kaip maniakas variau krč, be atokvėpio, nu aišku ne 24/7 bet gana greit perėjau, nes toks įdomus game buvo (:

Aš tikiuos, kad bus paprastam P3 daug bonusų, nors man ir nelabai rūpi, nors ir keli bonusiukai bet man to užtenka, nes labai senai belošiau P3 ;>

Tavo vietoje ta pati buciau padares , negi butum laukes puse metu ar metus zinodamas , kad iseis zaidimo papildymas ir nezaistum originalo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kartais pamirštu tą flashą ištraukt, bet man vistiek pasikrauna. My ps2 is god. ;>

kai aš žaidžiau P3 tai net nežinojau, kad išvis yra toks dalykas kaip papildymas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ten P3 paprastam yra bonusu? anksciau kazkur minejau kad maciau video (gal ten ir fes nes Jap buvo) tj galima buvo pasirinkt video o ant P3 uzrakintas tas kambarys buna :/

tikrai saunu kad save veiks an fes :D

Ne į temą

Dieve dar niekas neimete fes :D

tjp laukiu ir nk... lol

tiesa gal kas zinot ar dl nebus kartais? turbut paprastas dvd nes japoniska versija tai 2gb suzipintas :D

Redagavo Axis122

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gerai kad nespejau toli pereit P3 dabar is naujo pradesiu lost sita naujiena,bus daug idomiau

as tai pries iseinant FF XII taip jo laukiau kad parsisiunciau tik pasirodziusia jap versija,tik tam kad pamatyt tada taip ilgai laukta zaidima :D ,ir buvau nerealiai nustebintas tuom ka pamaciau,nzn ka dar jie turetu sukurt kad siusciau jap versija nesulaukdamas eng,gal kokio MGS3 pratesima ar SH3 ,FFXII,GT4 naujus zaidimus,aisku to niekada nebus jau, bet kaip gaila kad nepamatysim ka galejo parodyt MGS3 istorijos pratesimas,ar SH3 , tokiu zaidimu man uztektu ir grafikos ir visko,net ir siuo metu,tik deje naujos konsoles pasirodo per daug greitai,ir gaunasi kad naujos zaidimo dalys nespeja pasirodyt tai paciai konsolei jau

kode las taip jauciuosi? ogi matau tai ka matau:

MGS4 nera toks kas taip patiko MGS pirmose dalyse,SH5 irgi nera jau tas kas taip gasdino ir zavejo ant ps2 konsoles,aisku tie zaidimai dar nepasirode ir as ju dar nezaidziau,bet kiek maciau video,screenu,uztenka susidaryt vaizdui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman, aš irgi panašiai kaip tu jaučiuosi, būtų buve geriau jei tie visi grandai: Final Fantasy, MGS ar SH būtų daugiau ant ps2 išleidę, bet ką padarysi ateina naujos kartos, bet tikrai galėjo ir ilgesnis ps2 gyvavimo laikas būt (aišku ps2 ir dabar gyvuoja, bet nieko doro neišleidžia daugiau)

Taip, jau įmestas į Mininova, jau siunčiuosi.

Ne į temą

Axis, nu aš nieko prieš tave neturiu, bet tas tavo sigas atrodo tikrai žiauriai, purpurinė spalva aplink "protagonist", ir dar jo kojos ..nukirstos, gal galėtum nusiimt, jei nesunku, nes man akis skauda į tokį žiūrint..

EDIT: Ne nu, p... buvo mininova torrent apie 170 leecherių, o jau kitą dieną 1100, suknisti gaidžiai, o man jau 60proc. buvo ir normalei siuntė, kol neatsirado kažkokių kvailių kurie dabar tik atsibudo..

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jauistrintas tas torrentas .. .demonoid yra ir mininovoj is naujo imestas tik keista kad musu trakery nera :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.