blindside

SMT: Persona 3 FES

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Mano gyvenimas vėl įgavo naują prasmę. Pagaliau tai atėjo. Persona 3 FEStival pasirodys ir angliškai!

Persona 3 yra ATLUS kompanijos darbas susilaukęs labai didėlio pasisekimo ir dominuojantis tarp topų.

Apdovanojimai:

-Gamespot "Best 2007 Role Playing Game"

-GameSpy "Best Role Playing Game of 2007"

Persona 3 Festival žaidime rasite šių papildimų:

+ Nauji "soundtrack'ai"

+ Galimybė keisti chatakterių rūbus

+ Nauji "eventai"

+ 14 naujų personų

+ 30 valandų visiškai naujos istorijos

+ Galimybė išvesti šunį į lauką

+ Galimybė kurti ginklus

+ Etc.

Tikrai nerealus ATLUS darbas. Šis žaidimas labai patiks turintiems savitą skonį, ir ne tik.

Daugiau informacijos apie Persona 3 Festival rasite čia.

Traileriai:

Traileris #1

Traileris #2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labiausiai patinka sis papildymas " + Galimybė išvesti šunį į lauką " :) . Puikus zaidimas , todel FES tikrai laukiamas mano jrpg kolekcijoje

Redagavo Shliuzas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na maniškėje FES tai ypač laukiamas. Apie tą šuns išvedimą tai dar pats nlb žinau kas čia per, tik žinau, kad tas šuo - Akamaru (ar kaip jis ten). Nu tas kur turi savo personą irgi (;

Tik dar vienas dalykas man nepatinka truputį: naujoje istorijoje valdysime ne "the protagonist"(Main Hero), o Aigis.. :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va maniau papildysiu savo PS2 kolekcija,bet iskilo problema.radau zaidima tik Japoniska kalba?gal iznot kada tiksliai iseina angliska?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na maniškėje FES tai ypač laukiamas. Apie tą šuns išvedimą tai dar pats nlb žinau kas čia per, tik žinau, kad tas šuo - Akamaru (ar kaip jis ten). Nu tas kur turi savo personą irgi (;

Tik dar vienas dalykas man nepatinka truputį: naujoje istorijoje valdysime ne "the protagonist"(Main Hero), o Aigis.. :/

Cia tai geras , ir suo tures savo persona :D ... O del to naujo herojaus valdymo , tai manau nenuliusiu , nes prie pagr. nelabai buvau prisirises.

na va maniau papildysiu savo PS2 kolekcija,bet iskilo problema.radau zaidima tik Japoniska kalba?gal iznot kada tiksliai iseina angliska?

Balandzio 22d.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

o Akamaru ne suo kuri turi Kaiba (is Naruto anime?)

Ne į temą

Na taip, bet man atrodo kiek pamenu per P3 šuo irgi taip vadinasi, nežinau, nepamenu, nes aš jo niekad nesidėdavau į party xD

Taip, tikrai buvau pamiršęs paminėti datą, mano bėda. Bet tiems kurie ruošiasi siųstis Persona 3 tegu palaukia mėnesį su puse kai išeis daugiau "pimpintas" produktas :D

Btw, dar neradau niekur parašyta bet tikiuos, kad nauji Social Link bus, nes man patinka nervinti žmones ir linkus "broke'inti" .. buahah :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na taip, bet man atrodo kiek pamenu per P3 šuo irgi taip vadinasi, nežinau, nepamenu, nes aš jo niekad nesidėdavau į party xD

Taip, tikrai buvau pamiršęs paminėti datą, mano bėda. Bet tiems kurie ruošiasi siųstis Persona 3 tegu palaukia mėnesį su puse kai išeis daugiau "pimpintas" produktas :D

Btw, dar neradau niekur parašyta bet tikiuos, kad nauji Social Link bus, nes man patinka nervinti žmones ir linkus "broke'inti" .. buahah :D

Nauji Social Linkai tikrai bus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu gal ir bus, būtų tikrai gerai, nors tik su Yukari ir "Kendo treneriu" teužpildžiau iki pilno. :)

Tas 30h naujo gameplay su Aigis, blogai tik tas yra, kad ten greičiausiai negalės social link daryt valdant ją, nes tik pagrindinis char sugeba manipuliuoti personomis ir kuti naujas, juk tam social link ir reikalingi (;

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Waah, dar kiek ilgai laukti iki Personos, bet kai gausiu atsipirks, hehe :(

Btw, jei rankas yra "Mature" tai reiškias nuo 16 metų? Šiaip aš ten nelabai matau, kas "Mature" yra, pagrinde jaučiu tas dalykas kad persišovinėji savo galvą po 200 kartų xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mature reiskia 17+ Blood, Language, Partial Nudity, Violence. Tas suvis i galva , kad iskviesti persona , sugalvotas neblogai , tikiuosi koks vaikis nebandys issikviesti savo personos :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Senesnės dalys irgi buvo gana įdomios, bet pvž per Persona 2: Eternal Punishment tai personos paprasčiausiai išeidavo iš kūno charakteriams pasirangius, taip buvo neįdomu, o šįkart kiekvienąkart sau šaut į galva su "Envoker'iu" ..hehe.. tikrai geeeras :lol:

Partial Nudity tai nepričiom, kam dar mini tokius dalykus, juk ten tik parodo su rankšluoščiu apsivyniojusias S.E.E.S merginas "saunoj" xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

P3:FES box-art'as , gal truputi blankokas :)

Nuotrauka

Redagavo Shliuzas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.