blindside

Baroque

Rekomenduojami pranešimai

Aš neklausiau kuom patiko, o klausiai ar kažkam patiko išvis, bet nevermind (:

Pas mane dar irgi dauuug jrpg nežaistų dar, tad .. tikrai ir pats dabar manau, kad nebegrįšiu prie jo.

Mano asmeniškai blogiausias žaistas game yra "Just Cause" ant ps2, kažkoks gta stiliaus, grafika vimdo ir t.t

Bet įskaitant jRPG tai turbūt šis game būtų pats prasčiausias, nors hmm, nelabai jis užneša į jRPG nes jie skiriasi tuom, kad istorija bei charakteriai būna unikalūs, ne kaip paprastam RPG, kur istorija lieva ir charai..

Vienu žodžiu nors ATLUS yra jRPG meistrai, bet šis game tikrai manau nėra jRPG, ir turbūt yra pats prasčiausias jų kurtas geimas, nes iki šiol visais žavėjausi. Geriau jau paimkit greit išeisiantį Persona 3: FES.

beje kuom P3: FES skirsis nuo dabar esancio P3 ??

ar skirsis zymiai ar tik siaip kas dadeta

o siaip as labiau Shin megami tensei ir .hack// serijos fanas,aisku FF ,tik FF tokie sviesus,spalvoti zaidimai,kai sitie tokie tamsesni,ypac Shin megami

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš neklausiau kuom patiko, o klausiai ar kažkam patiko išvis, bet nevermind (:

Pas mane dar irgi dauuug jrpg nežaistų dar, tad .. tikrai ir pats dabar manau, kad nebegrįšiu prie jo.

Mano asmeniškai blogiausias žaistas game yra "Just Cause" ant ps2, kažkoks gta stiliaus, grafika vimdo ir t.t

Bet įskaitant jRPG tai turbūt šis game būtų pats prasčiausias, nors hmm, nelabai jis užneša į jRPG nes jie skiriasi tuom, kad istorija bei charakteriai būna unikalūs, ne kaip paprastam RPG, kur istorija lieva ir charai..

Vienu žodžiu nors ATLUS yra jRPG meistrai, bet šis game tikrai manau nėra jRPG, ir turbūt yra pats prasčiausias jų kurtas geimas, nes iki šiol visais žavėjausi. Geriau jau paimkit greit išeisiantį Persona 3: FES.

Kazka painioji , Blindside , visi japonu kureju sukurti rpg yra priskiriami jrpg klasei. Taipkad Baroque yra jrpg zanro <_<

beje kuom P3: FES skirsis nuo dabar esancio P3 ??

ar skirsis zymiai ar tik siaip kas dadeta

o siaip as labiau Shin megami tensei ir .hack// serijos fanas,aisku FF ,tik FF tokie sviesus,spalvoti zaidimai,kai sitie tokie tamsesni,ypac Shin megami

http://www.playmanija.net/forumas/index.ph...t=0&start=0

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm, jrpg ? Nemanau, čia šitą game priskirčiau daugiau j-dungeon crawler. (; Vot taip.

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm, jrpg ? Nemanau, čia šitą game priskirčiau daugiau j-dungeon crawler. (; Vot taip.

'Dungeon crawler' yra kaip sub-zanras , oficialiai zaidimai taip nevadinami. Kadangi Baroque leidzia vystyti veikeja sis zaidimas priskiriamas jrpg , taipat zaidime yra veiksmo elementu ( nors cia dar galima pasigincyti ) , tai jrpg+action= action/jrpg :) . Siaip dauguma sait'u ji laiko RPG ir tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne nu, jeigu jau gaunas jRPG žanro rangas taip lengvai tai galėčiau pasakyti, kad "Naruto - Uzumaki Chronicle" irgi yra jRPG, nes ten galima vystiti žaidėją ir jis kurtas japonų >_<

Aš jRPG taip betką nevadinu, gal kiti taip ir vadina, bet man jRPG yra: "geri charakteriai, istorija, japoniška dvasia ir t.t", iš principo nevadinsiu jo jRPG, čia..čia J-Action ^^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naruto - Uzumaki Chronicles nezaidziau , bet jis priskiriamas action zanrui. O veikejo vystymas - tai jo atributu strength , vitality , magic ir t.t. kelimas , jrpg taipat pasizymi dideliu veikejo custumozation lygiu , t.y. skil'ai , magijos ir t.t. Taipkad , Baroque nori ar nenori yra action/jrpg :) . Rasau jrpg , o ne rpg butent del to , kad sis zaidimas yra japonu kurybos , bet daugkur bus vartojamas action/rpg. Pagoog'link Baroque ir pats pamatysi koks jis zanro :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tikiu, kad jis tokio žanro, bet nepripažystu.

Hm,tai pagal tavo apsakymus išeitų, kad ir koks Dynasty Warriors yra jRPG žanro, nes ten gali atributus ir lvl kelti ir jis yra japonų kūrybos, haha.. kaip dabar išsisuksi?

Bet čia dar su Baroque nesamonė kažkokia yra, jei pvž išnaudoji tą "Angelic" ginklą, tai kaip tada pašaut deivę? Tai viskas kaput, čia labai lengva praleimėt per tą game..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tikiu, kad jis tokio žanro, bet nepripažystu.

Hm,tai pagal tavo apsakymus išeitų, kad ir koks Dynasty Warriors yra jRPG žanro, nes ten gali atributus ir lvl kelti ir jis yra japonų kūrybos, haha.. kaip dabar išsisuksi?

Bet čia dar su Baroque nesamonė kažkokia yra, jei pvž išnaudoji tą "Angelic" ginklą, tai kaip tada pašaut deivę? Tai viskas kaput, čia labai lengva praleimėt per tą game..

Na , kad nepripazysti tai tavo reikalas :) Dabartiniai zaidimai dazniausiai yra maisytu zanru , t.y. action/rpg , action/adventure/rpg ir t.t. Taipkad kurejai kurdami zaidima daro ji pvz. action su rpg elementais , bet nori pabrezti , kad zaidimas orientuojasi butent i action , tai zaidima priskiria action , o rpg zodzio net nemini.

Tas Angelic ginklas tikrai juokingas , nezinau kam jis skirtas , gal tai deivei nukepti ar kam , bet man buvo juokinga su juo pliekti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu, jis tikrai ne kovai skirtas, čia tai deivei nukepti ir yra, bet kai išnaudoji tai daryk ką nori, tik numirt galima, nes jau nebepereisi game.

Aš kažkokiam priešui į galvą mečiau ir pabėgau, tai.. xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu, jis tikrai ne kovai skirtas, čia tai deivei nukepti ir yra, bet kai išnaudoji tai daryk ką nori, tik numirt galima, nes jau nebepereisi game.

Aš kažkokiam priešui į galvą mečiau ir pabėgau, tai.. xD

Zinai , tu man nebepasakok koks tas zaidimas sizovas yra , nes man jau galva nuo to Baroque skauda :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai cia priraset apie toki neidomu ir prasta zaidima :D

siaip as ji kuo tikriausiai laikyciau jrpg,nes ti isijungus matosi,o jei kazkam patinka labiau vienas zaidimas,tai dar nereiskia kad visi jrpg turi buti panasus io ta zaidima,dar ne musu proteliam ilysti i tu japonu galvas kuriu galvose gimsta tokios kartais visiskai nesuprantamos mintys,ir kurias jie realizuoja tokiais keistais budais,mum beliek tik stebetis ir zavetis kad tokie zmones gyvena

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu skaitykim ATLUS naujausios įdėjos realizavimu tikrai nesižaviu, kaip toks game galėjo būt pakankamai populiarus, kad išlkeliautų už japonų ribų?

Mano žiniomis yra daug geresnių žaidimų kurie turėtų būti išversti iš japonų kalbos. Čia buvo tikrai prastas žaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viena karta jau nukaliau ta deive su tuom ginklu kur 5 kulkas turi :Dkol nuejau iki tos deives pakilau iki 9 lvl :D Kai nukaliau deive parode nauja video :D atsiradau pacioj pradzioj lvl 0 nieko nebeturiu'kaip geima pradeciau nuo pradziu' :):D krc nuejau prie tokio biciuko kur ant kupros 'gitara' uzsimetes :D Dabar jis praleido mane ir ilindau i uola tipo mokytis visko- tipo movements ir pan... o as jau viska zinojau neytema biski :DPradzioj turejo ten ileist.Besimokydamas pakilau iki 3 lvl ir vel nuejau iki to angelo vel dave ta ginkla,nzn kur mano 9lvl isgaravo bet db nors 3lvl pradesiu vel ta pati tartara tyrinet :)Tik iejes vel i ta uola pradzioj visai kitaip kalba praskrido pro mane Fairy burelis ir sako help me :D krc idomu pasidare kad kazkuom skiriasi,bet neydomu kad vel i ta pacia uola :D Nu matysim kaip cia bus dar losiu butynai ;D

Patarimas kas pradedat lost netaupykit nereikalingu ginklu ir armoro as juos taupiau galvojiau parduosiu bet viskas isgaravo geriau jau daugiau vitality ir hp recover nesiokites nes ju gali prireikti.

Dar vienas patarimas: kai viena karta nusausite ta deive pasimegaukite nauju video ir uzsisaugokite..Pradekite vel per nauja tirineti ta pacia uola tik po pertraukos minimum 1 h :DTaip jusu smegenys atsigaus nuo nesamoningos informacijos :D

SEKMES losiant best game of ATLUS :D

Parasysiu kaip viskas klostosi toliau ,laukite :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.