Deagle

Gidas: PSP žaidimų vaizdas per PC (USB)

Rekomenduojami pranešimai

Reikės:

PSP(FAT,SLIM) su 3.90 M33 versija (Bandžiau su PSP SLIM 3.90 M33-2,Veikia)

RemoteJoy

PSP Link

USB laido

Na kagi pradedam:

1.Parsisiųstą "RemoteJoy.rar" išarchyvuojame ("RemoteJoy.rar" rasite pranešimo apačioje "prikabintą").

2.Prijungiame PSP su USB laido prie PC. Aplankalus "PSP" ir "SEPlugins" keliame į x:/ (x: jūsų atminties kortelės raidė).

3.Įjungiame PSP,einame į Game>Memory Stick ir paleidžiame "PSP Link". Atsiranda juodame fone baltas teksta,tada PC iššoka lentelė pranešanti,kad rado naujus draiverius ("PSP TIPE B").Spaudžiame ant lentelės ir pasirenkame "Yes,this time only", spaudžiame "NEXT", renkamės "Advanced", "NEXT", Nuimame varnelę nuo "Search Floppy,cd-rom", uždedame varnelę ant antro langelio, tada surandate kur iššarchyvavoti "RemoteJoy" ir einame "RemoteJoySDL\LibUSB\driver". Palaukiame kol įrašys.

4.Išjungiame pilnai PSP ir ištraukiame USB laidą

5.Paleidžiame PSP laikydami R1. Atsidaro "Recovery Menu". Einame į "Plugins". Įjungiame šiuos du failus:remotejoy.prx,usbhostfs.prx.

6.Dabar išeiname iš "Recovery Menu" ir paleidžiame, bet kokį žaidimą.

7.Einame į "RemoteJoySDL" ir paleidžiame "Start-USBHostFS_PC.bat" ir vieną iš šių failų:

Start-RemoteJoy.bat - Atsiras nedidelis ekranas

Start-RemoteJoy-FPS.bat - Atsiras nedidelis ekranas ir kampe rodys "FPS" (Frames per second).

Start-RemoteJoy-FS.bat - Atsiras vaizdas per visą ekraną (Fullscreen)

Start-RemoteJoy-FS-FPS.bat - Atsiras vaizdas per visą ekraną (Fullscreen) ir kampe rodys "FPS" (Frames per second).

8.Prijungiame USB laidą prie PSP ir turėtumėte išvysti žaidimo vaizdą, jei nėra vaizdo matos kažką blogai padarėte.

Jei kyla klausimų, klauskite bandysiu atsakyti.

P.S manau,kad turėtų ir ant 3.80 M33 veikti,bet nebandžiau tai nežinau, jei kas bandysite ir pavyks būtinai parašykite čia, kad veikia.

Nuotrauka

RemoteJoy.rar

Redagavo Deagle

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai aš bandau su Remotejoy4irs, padarau full screen, tačiau visvien nėr ant viso ekrano, čia tas pats?..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paviko paleist bet meniu nespeja uzsikraut ir psp uzkimba ir isijungia , jau isiasikinau.. tereikejo kol pilnai geimas uzsikraus ir pradedi lost tada jis pradeda nebeuzkibt

Redagavo Nourishing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai normalei veikia.Netrinkit PSP link beje,nes tada neveiks.O del ekrano man igi paleidus per visa ekrana gaunasi ne per visa ekrana ir meta per viduri klaida kad funkcija negalima nors ir eina zaist..

Redagavo Deagle

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mazam ekrane tai panasiai kai per psp, o jai full screen tai labai suprasteja kokybe. ant vistos nzn ar veikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kasnors man, naujokui pasakytu kaip atsisiust prikabintus failus? nes man wisalaik atsiuncia tokio pacio dydzio index.php .... ka netaip darau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.