nitroxi

Perku PSP - Reikalinga pagalba

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, tai va, zadu pirkti PSP ir noreciau jusu nuomone suzinoti. Tai visu pirma butu, koki PSP pirkti, ten maciau visokiu slimu, lite'u ir t.t.

2. I ka reiketu atkreipti demesi perkant PSP, turiu galvoje, kad geriau flashintusi. Ten kiek esu girdejas, pagal serial numeri ar BAR koda, galima atskirti gerus nuo blogu.

3. Kaip jau supratote, flashinsiu. Taciau ateityje pirksiu PSP-GPS, ar tai itakos netures jo stabiliam veikimui flashinta versija? Ir aplamai ar Europoje jis dabar veikia, ar dar tik veiks?

4. Flashinsiu pats, taciau kiek zinau yra didele rizika yra uzbrikinti PSP, ir tada jam chajuk. Ar imanoma ji tada dar kaip nors prikelt? Girdejau, kad Pandora battery padeda, taciau kas tai? Na, kad baterija tai ir taip aisku, taciau koks jos veikimo principas ir kaip ja pasigaminti.

5. Atlikus flashinima, ar imanoma grizti prie senos, arba naujausios orginalios PSP versijos?

Na pradziai butu tiek :o

Aciu uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tios versijos nieko nesiskiria slimu tiesiog jei daxter packas tai bus sidabrinis psp

bet lietuwoj galima gaut tik black ir silver nieka nemaciauwhito lietuvoj

isirasant hackinta versija i slima yra galimybe gauti brick jei nerestaruosi konsoles kada prasys

ir dar tau reikes kiro zmogaus jau su nuhackintu psp kad jis tau padarytu pandora baterija

http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/610312

cia yra gidas kaip viska nuo pat pradzios padaryt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tios versijos nieko nesiskiria slimu tiesiog jei daxter packas tai bus sidabrinis psp

bet lietuwoj galima gaut tik black ir silver nieka nemaciauwhito lietuvoj

isirasant hackinta versija i slima yra galimybe gauti brick jei nerestaruosi konsoles kada prasys

ir dar tau reikes kiro zmogaus jau su nuhackintu psp kad jis tau padarytu pandora baterija

http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/610312

cia yra gidas kaip viska nuo pat pradzios padaryt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, tai va, zadu pirkti PSP ir noreciau jusu nuomone suzinoti. Tai visu pirma butu, koki PSP pirkti, ten maciau visokiu slimu, lite'u ir t.t.

2. I ka reiketu atkreipti demesi perkant PSP, turiu galvoje, kad geriau flashintusi. Ten kiek esu girdejas, pagal serial numeri ar BAR koda, galima atskirti gerus nuo blogu.

3. Kaip jau supratote, flashinsiu. Taciau ateityje pirksiu PSP-GPS, ar tai itakos netures jo stabiliam veikimui flashinta versija? Ir aplamai ar Europoje jis dabar veikia, ar dar tik veiks?

4. Flashinsiu pats, taciau kiek zinau yra didele rizika yra uzbrikinti PSP, ir tada jam chajuk. Ar imanoma ji tada dar kaip nors prikelt? Girdejau, kad Pandora battery padeda, taciau kas tai? Na, kad baterija tai ir taip aisku, taciau koks jos veikimo principas ir kaip ja pasigaminti.

5. Atlikus flashinima, ar imanoma grizti prie senos, arba naujausios orginalios PSP versijos?

Na pradziai butu tiek ;)

Aciu uz atsakymus.

1. Na yra ir pliusu ir minusų, http://www.playmanija.net/psp-portable/p20...8_glossaryid/22

aš asmeniškai turiu fat'a, buvau žaides su slim'u, nelabai patiko :/ slysta, nepatogu laikyt :/ bet lietuvoj iš parduotuvių fat'o nenusipirksi :o

2. vienodai visi flashinasi :o čia ne xbox360 :D :D

3. taip viskas veiks ( turiu aš jį ):o beje su nenuflashintu psp nelabai galėsi naudotis tuo GPS'u :D

4. na tiesa pasakius, maža tikimybe užbrickint, bet jei nebandes laaabai užsiknisi :D tai gali nunešt kokiam "meistrui" ir už 40-50 lt padarys :o

5. taip :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors cia ir ne ta kategorija, taciau is kur galima atsisiusti naujausius flashus ir kad jie butu patikimi?

Redagavo nitroxi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zodziu pirksiu SLIM. Ir negi kitaip nuflashinti be pandoros neimanoma? Ta prasme nuflashini per PC ir i korta jau kisi game'us?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu panašiai...

darkarta primenu kad flashinasi visiškai skirtingai negu xbox :D tai nelygink :D

beje geriau nunesk pas "meistrus" padarys tau ir nesuk sau galvos :o, nes dar pridirbsi :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

IT turiu didelia patirti, taciau game consoles yra man naujas dalykas, tad noriu issiaiskint, kaip ir kokiu principu viskas darosi. Tad, norint man nusiflashinti savo Slim'a, man reikes pandoros arba desperat?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na šeip despetar galima iskarto i naujausia isirasyt , o pandora tik i 1,5 fw (slimam negalima :/ )

šeip jei nori dar ko paklausti gali parašyt man į skype :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.