fflexas

Fifa street 3

Rekomenduojami pranešimai

Nu ką, atsiliepimai, nuomuonės? Aš išbandžiau b***** akmės brokuotos buvo tai kol pasileidau... nu žodžiu man patiko ;] Geras game ir visai patiko sprendimas su animaciniais žmonėm. Dar daug neišsiaiškinau, nes labai tą DD error mėto :lol: Ką jūs manot apie šitą geimsą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

visai smagus, bet pries kompa neidomu lost, nes per lengva :lol: perejau visa ta fifa challenge ir praktiskai nei vienu itemptu varzybu nebuvo :)

p.s. losiau ant sunkiausio...

Redagavo KeiD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nba nelošiau, bet pakankamai gražūs... ;) Ir nuo sienos ten padaryt gali, žodž tik priogalvot reik, bet jau nusibodo man...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekaip neapsisprendžiu, ar rašytis... Norėtųsi prisiminti vaikystę, kai būdavo rytietiški multikai apie futbolininkus, kur iš pusės aikštės spardo, kiaurai per tinklą ir panašiais lempas ;) Bet prisiskaičiau, kad single player'is labai trumpas ir nuobodus, tai taip ir mėtausi nenuspręsdamas... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekaip neapsisprendžiu, ar rašytis... Norėtųsi prisiminti vaikystę, kai būdavo rytietiški multikai apie futbolininkus, kur iš pusės aikštės spardo, kiaurai per tinklą ir panašiais lempas ;) Bet prisiskaičiau, kad single player'is labai trumpas ir nuobodus, tai taip ir mėtausi nenuspręsdamas... ;)

Rasykis... Mano manymu tai toks geimas ForFun, smagu palosti... Ir golu graziu galima padaryti ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei negaila dvd, tai rasykis ;) bet seip... jeigu nezadi online lost tai nelabai apsimoka rasytis ;) pereini challenges (o tai trunka tikrai neilgai) ir nera noro isijungt vel...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek maždaug laiko trunka pagrindinis single player mode (nežinau, kaip tiksliai tai vadinasi šiame žaidime)? Ar tik tie challenge'ai ir tėra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu du paskutiniai tai sunkus. Kiek ten truksi, max gal 5-6h.

Redagavo Audris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra Play Now paskui kažkoks Pics Play ar smth. Bet neišbawndžiau dar :D Daba su challenge lošiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Play now tai kiek žinau yra paprastos rungtynės, kas yra Pics play - neįsivaizduoju :D Na, aš klausiau, ar yra koks sezonas ar panašus mode'as, kuris būna per tokius žaidimus... Bet, kaip supratau, be tų challenge'ų nieko gero ir nėra...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man rodos gerai supratai, nes tie pics ar koks krienas tai rods panašiai kaip play now. Va šita labai geima užkniso kad nedaug vietų kur palošt galima fūlę. Gal kokios 5 ar 6 kurios nusibosta :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.