sprindis3

ps3 network sing in erora meta ! padekit pls

Rekomenduojami pranešimai

seip ne taip susikuriau acounta tipo new yorke radau miesta , adresa ir zip taj prisireginau , bet neprisijungiu , kaj sing in darau man jis ismeta erora tipo ! padekit kas zinot kame cia beda;/ arba pasakykit state , province , zip , street ir t.t. kokius duomenis ten ivedet ? gal as ten nesamoniu prirasiau kokiu nors ir man erora ismeta kaj jungiuosi i playstation network , nes seip internetas yra pas mane bet neina online gamu zaist kol neprisijungi prie to ps network , padekit kas nors pls

Redagavo sprindis3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na kaip tik bandziau ir man neprisijungia...gal nuluzo kas..nes prie routerio prisijungia o prie PSNetwork ne

o uzsiregistruoti tai gali kokiais nori duomenimis... as pasirinkau UK

Redagavo shakalys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kaip tik bandziau ir man neprisijungia...gal nuluzo kas..nes prie routerio prisijungia o prie PSNetwork ne

o uzsiregistruoti tai gali kokiais nori duomenimis... as pasirinkau UK

taj va ir galvoju kame cia beda , kas galit pahelpint ? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ir meta erora pastarosiom dienon jungiantis i PSn Uk, bet is trecio karto pajungia, jai tavo acountas jau sukurtas, tai tikrai pasijungsi, nes jai itaria kad blogai yra iskarto pranesa kad bloga adresa ivedei bandykit dar karta. cia PSN streikoje.

Redagavo Primusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Panasu , kad pastarosiom dienom streikuoja PSN serveriai,- reikia truputi palaukti :D

BINGO

Man cia pora dienu atgal tikras pragaras vyko, bet po biski viskas susitvarke ir dabar viskas normalei veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar dabar kam nors dar kyla kokiu problemu jiungiantis i PSN? Nes man tai taip, nepasijungia... nors uzsireginau PSN, bet kai noriu prisujungti tai meta error'a... ;)

P.S.- nezinau ar tai gali tureti itakos, bet as PS3 atsiveziau pabandyti is tos vietos kur jis paprastai buna, i kita miesta... Ten is kur as ji atsiveziau viskas kaip ir ciki buvo su PSN, bet kai atsiveziau isbandyt i Vilniu tai pradeda kamuot virsuje issakyta problema... Ir nelb net zinau ar jungtis man su senu acountu ar kurti nauja (tipo gal kas su IP bus blogai ar panasei, cia as jau jusu klausiu)?? Bet nesvarbu ar naujas ar senas acountas buna ta pati problema... Jungiu per modema... Buciau lb dekingas jei padetumet ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.