BBddBB

Xbox360 baned

Rekomenduojami pranešimai

sveiki visi nu tj pasigirkit kas xbox360 turite live bana? as turiu ir giriuose ;) tj vat pasakykit kas galetume sumes tkoki geima su banintom konsolem per xlink arba XBConnect butu smagu visai kokiems 4 ar daiugiau koki geima supliekt. kaip manot? Reiskit savo nuomone ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane yra banas. Esu loses per xlink biski bet nedaug zaideju ten bet seip manau visai neblogai butu lievuvoj padaryt koki kluba banintu konsoliu ir pabelst ka :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet taigi yra ping limitas s gaunas su 360 geimais. ar jus cia gal su ultra intenetais gal?

pas mani ban jei ka..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as su 512 kb losiu per xlink be jokio ping ir dar galiu net serva pakurt :D nereikia ten baisiai jokio super neto...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xbconet galima tik halo2 o per xlink eina beveik visus geimus tik sakau kad zaideju nera labai daug, pvz vakar losiau cod4 tj 4 zaidejai buvo tik tj vat butu seip visai zmagu su lietuviais :D pabelst ka ausines viskas veikia ir pasneket gali, jeigu live banas tj cia tikrai labai geras dalykas...

xbconet galima tik halo2 o per xlink eina beveik visus geimus tik sakau kad zaideju nera labai daug, pvz vakar losiau cod4 tj 4 zaidejai buvo tik tj vat butu seip visai zmagu su lietuviais :D pabelst ka ausines viskas veikia ir pasneket gali, jeigu live banas tj cia tikrai labai geras dalykas...

Tj vat dar idejau foto paziurk kiek xbox360 yra zaideju, nu seip buna dauugiau diena arba vakare dabar anksti darau tj del to mazokai, bet seip 20 zaideju kaip ir nevirsija ir cia per visus zaidimus...

post-3114-1203485254_thumb.jpg

post-3114-1203485539_thumb.jpg

post-3114-1203485589_thumb.jpg

Redagavo Vytautasxp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hm reiks pabandyt.. esu tik su xbconnect bandes

Redagavo ZZ1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seip kad parasytu kas daugiau galetume skype susikeist ir susitare palost koki geima manau visai idomu butu :D man per xbconnect nepatinka kad mazai geimu eina....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as uz jei ka, bet prima reikia isbandyt, o tai bus ne anksciau kaip savaitgalis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai pabandysi parasyk ar gavos jei kas nesisesk parasyk i skype Vytautasxp bandysiu padet :D

Beto tj nejaugi tik as ir ZZ1 turim banintas konsoles? :D

Redagavo Vytautasxp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmm, norečiau ir aš šitai ižbandyti, nors aš nebanintas. Paaiškinkit man kas če kaip ir ko reik, ir kaip veikia? Ar tai netures įtakos livei? (Ban nebus!?) bei ar galima šneketis per live ausines.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sneketis galima. parsisiunti xlink programa svetainej uzsiregini paskui per programa prisijungi pasijungi xboxa per lan ieini i serveri pasirenki geima ir kai prisijungi automatiskai konsolej imeta, tik zinoma tas geimas turi buti idetas kur zadi junktis i serva :D o del to kad pas tave nebanintas tj nezinau ar su live kazkas gali but :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daugiau, ponas, informacijos sužinoti norečiau! Prijunkti "THE XBOX 360" prie tinklo plokštes, ir per antrąją tinklo plokštę sujunkti su pasauliniu laukiniu tinklu? Ar tinka tinklo šakotuvas- kitip žinomas "ruterio" prasrūtelio vardu? P.s: parašiau lietuviškai!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.