inpeace

Chrono Cross vs Final Fantasy

Rekomenduojami pranešimai

Kaip jums Chrono cross, as dabar pradejau lost, tai net nustumiau i sona PS2 graziaja grafika ir uzsikabinau ant sito square ir enix bendro kudikio:]

Visai idomus, lyginciau su kokiu ff7, net sakyciau labai panasus. Ir grafika beje visai pazangi, ir vibro yra bei analogas veikia.

Rekomenduociau ismegint kas nebande ir pasakyt kas geriau, Chrono ar FF7.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Perejes abudu. Man asmeniskai FFVII geresnis... Ir nereikia jau cia taip "10-cia kartu pazangesnis"... :)

Beje, skaitau, kad Chrono Trigger geresnis uz Cross'a... Cia nesivaikant grafikos subtilybiu...

Redagavo auron

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Chrono Trigger žaidęs, ir man jis pasirodė geras, bet bent man jau Chrono Cross'as geresnis, na nežinau čia kiekvienam pagal skonį, tik man labai patiko ta Chrono Cross magija.. kiekvieną kart eidamas žaidimo surandi kažką naujo, magijos taip pat unreal, visa ta kovos sistema man tikrai patiko, bet db jau nebeturiu chrono cross..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai ir lyginciau FF VII su Chrono Cross. Kiekvienas is siu zaidimu turi savo geraja puse.

Chrono Cross tikrai ispudingas savo grafika, laisvumu, siuzetine linija - 11 pabaigu tai jums ne juokai.

Bet nors Chrono Cross ir yra grazus ir visa tai, o pvz jo pirma dalis Chrono Trigger grafika ne issiskiria, bet vistiek Chrono Trigger manau zymiai geresnis zaidimas. Bent jau man. Chrono Cross truksta "Sielos" "gyvybes" pasakyciau.

O FFVII - sedevras - kokius galbut ir nebus jau deja. (o taip norejau kad remake ant PS3 padarytu :D )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

inpeace, beje.. padarei klaidą, tu žinai kada Chrono Cross išleido? Tada kai Square net nebuvo susijungę su Enix.. tai kaip čia sumąstei pasakyt "Square ir Enix bendras kūdikis"..

Dabar kai jau Squaresoft paliko Square-Enix, tai jiems dabar tik pinigai terūpi, gamina po 10 kartų FFVII remake tik, kad pinigų gautų..

Na o šiaip man asmeniškai Chrono Cross geresnis, vienintelis ir nepakartojamas ir nesugadintas, bei neperdarytas po 20 kartų kaip FFVII.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad galvoja apie pinigus tik tai jau tikrai... O gaila.

Anksčiau žaidimai tai žaidimai buvo, o dabar - SHOPPING :D

Tik apie Crisis Core nepasakyciau tai kad blogas žaidas.

O Chrono Trigger vistiek geresnis už Chrono Cross man

Ir beje originaliai Chrono Trigger buvo išleistas ant SNES o ant PSX tik port su filmukais ir papildomais bonusais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesenai perejau chrono cross ka galiu pasakyti best rpg koki esu zaides tikraip geresnis uz final fantasy 7 sakykit ka norit ;] zaidimas gali pasiulyti unikalia battle sistema, 40 weikeju uz kurous gali zaisti ,11 skirtingu pabaigu nors pagrindine yra kaip ir 1, istorija gera jai nori pamatyti wisa zaidima turi ji pereit tikrai kelis kartus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek zinau tai chrono cross yra tik ant psx.

Ne į temą

ir kazkaip as nezinau nei vieno ff VII remeiko,na yra vienas ps2 zaidimas ,bet ten ner remeikas o atskira istorija apie viena is veikeju,po to vienas psp ,kuris irgi nera joks ffVII remeikas,nes ten laikas dar iki paciu orginalaus ffVII ivykiu,na apie mobiliaku versijas nekalbu,bet siti keli zaidimai yra tikrai idomus ir nera ne vienas tiesioginis ffVII remeikas,o is tikro noretusi netgi man pvz kad iseitu tikslus remeikas FFVII,man kazkaip bent jau ps2 dirbe of cerberus labai patiko,suzinojom visko daugiau ir apie daugiau,o svarbiausia kad zaidem uz pati vincent,cia buvo geriausia,beto intarpu auksciausios kokybes net 33 min,ir jie tikrai ff VII ac lygio,taigi cia viskas ok,po psp crysis core,cia visada idomu buvo suzinot kaip ten buvo viskas su tuo zaku,ir kaip jie susipazino su kloudu,bent jau man,ir ten viska pamatem

as negaleciau sumenkitn tikrai ne vieno ffVII tematikos zaidimo ar anime kurie irgi seka ta istorija,nes viskas labai idomu.

Redagavo Impaler

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.