dcmL

pardavimai!

Rekomenduojami pranešimai

Pagaliau sony arteja prie pirmos vietos pardavimu srityje su savo ps3. Sausio men PS3 konsole atsiliko tik 4000 vienetu nu Wii ir uzeme antra vieta, pardavusi 270000 konsoliu. Zaidimu top 10 pardavimuose PS3 geriausiai pasirode Call of duty 4, taciau jis uzeme tik 8 vieta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu dar palauksim truputy isleis tokius zaidimus kaip mgs ir final fantasy ir Wii aplenks, bent jau mano tokia nuomone :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GT5 pamirsau pamineti :mellow: Siandien dar vienos geros naujienos Blu-ray.pora dideliu kompaniju atsisako HD-DVD.PS3 po kazkiek laiko vistiek pakils i pirma pozicija pardavimuose :huh: x360 turetu dar smukti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kad jav prasisuko sony tai gera zinia, bet bilas atmaske paruoses buvo: sako kad tipo iksu parduota maziau nes ju stygius krautuvese yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagal mane tu x'u per daug krautuvese :mellow: o PS3 per mazai

Redagavo razilxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip dideles itakos BD ir HDDVD karas netures x360 , bet is kitos puses kiti renkasi ne vien del zaidimu o ir del aukstos raiskos filmu (pvz. as :mellow: ) , taip kad kazkiek turetu smukti.

Redagavo dcmL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na manau vistiek lietuvoje x360 > ps3 vien del nulauzto kadangi mes lietuviai tai norime visko pigiai ko ps3 kolkas nesiulo

O gystant i tema tai ps3 bando kabintis i pardavimus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradzioje truputi buvau suabejojes Sony,gal net kiek nusivyles,o dabar man GEDA del viso to.Microsoft fanams tas B. Geitsas smegenis pudrina...Nereikia skubeti,godumas visada pakis koja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip PS3 nulaus tada prasides bumas.

Reik dadėt žodelį - lietuvoj nu ir žinoma kitose atsilikusiose šalyse.

Nes kokiam angluj tai ten jokio skirtumo kiek tie žaidimai kainuoja, centai ir tiek, tas pats kas mum 10lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.