GizmoKaKa

3.90 M33-2

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Ce ziuriu visi tokie protingi, bet kai ka nors paklausi tai atsakymo kartais ir nesulauki, o pretenziju tai jokiu, jei jums reikia galiu prikopint istisus puslapius, tada niekam nereikes, i uzsieninius eit:);):)Tik tada tuoj bana gauciau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ne paskleides informacija o esu idejes veikiancia versija. tavo klausymo del nethosto nemaciau, bet man atrodo maciau bent viena topika kazkur gyliai kur buvo apie tai paaiskinta. anyway, grubiai tariant tu pats nhja nieko nedarai tik stumi ir vaidini izheista, o zmogus kazka daro ir ishdeda. jei TU turi problemu su anglu kalba cia TAVO liurberto problema o ne kazkokio kito zmogaus kuris is geru noru dalinasi informacija ir tikrai ne tam kad ishklausyneti vaiku darzhelio pretenzijas. tu matei kad cia butu parashyta " gidas" ar dar kazko prie topiko? nea ? zinai kodel? todel kad sitas topikas tiesiog paskelbia naujo cfw ishejima.

Ir puslapis yra skirtas BUTENT mainytis informacija o ne stumti ant tu kas ta info skleidzia. del tavo klausymu, man atrodo net paciam altruistishkam zhmogui butu banaliai vpadlu aiskintu 2397109283719ta karta kazkam "kejp padaryci kad grajaj is msticko ejtu? ant jodo psp..."

PS. zhodis analitikas cia tipo vienintelis zhodis su lotynu shaknim kuri zhinai? deje jis cia neitema. viskas, baigiu offtopint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne paskleides informacija o esu idejes veikiancia versija. tavo klausymo del nethosto nemaciau, bet man atrodo maciau bent viena topika kazkur gyliai kur buvo apie tai paaiskinta. anyway, grubiai tariant tu pats nhja nieko nedarai tik stumi ir vaidini izheista, o zmogus kazka daro ir ishdeda. jei TU turi problemu su anglu kalba cia TAVO liurberto problema o ne kazkokio kito zmogaus kuris is geru noru dalinasi informacija ir tikrai ne tam kad ishklausyneti vaiku darzhelio pretenzijas. tu matei kad cia butu parashyta " gidas" ar dar kazko prie topiko? nea ? zinai kodel? todel kad sitas topikas tiesiog paskelbia naujo cfw ishejima.

Ir puslapis yra skirtas BUTENT mainytis informacija o ne stumti ant tu kas ta info skleidzia. del tavo klausymu, man atrodo net paciam altruistishkam zhmogui butu banaliai vpadlu aiskintu 2397109283719ta karta kazkam "kejp padaryci kad grajaj is msticko ejtu? ant jodo psp..."

PS. zhodis analitikas cia tipo vienintelis zhodis su lotynu shaknim kuri zhinai? deje jis cia neitema. viskas, baigiu offtopint.

Ne į temą

O zinai kokia problema pas tave, o gi tai kad bandai vaidint viska suprantanti teva, nors atrodai visiskai kvailai. As tau dar karta sakau, kad kopijuot moka visi, o be to ne man vienam uzkliuvo tas dalykas. del nethosto jei jau butum toks jau protingas tai galejai nuoroda idet, o ne kazkada ir kazkur....Del anglu kalbos tai kiek moku tiek man ir uztenka, ir ta nukopinta informacija man buvo visiskai nereikalinga, kadangi kiek gudresni playmanai nueis i dark alekso puslapi ir ta pati s... ras ten. taip kad savo liurbiskuma gali pasilaikyti sau, jis tau labiau tinka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"nukopinta informacija man buvo visiskai nereikalinga, kadangi kiek gudresni playmanai nueis i dark alekso puslapi ir ta pati s... ras ten"

sako mums zhmogutis kuris gyvenime nera naudojes forum search'o ir lengva ranka rasho postus tipo

"Kas gali normaliai lietuviskai papasakot kaip naudotis sita programa????"

"Taigi turiu parsivezes PSP Slim su 3.71 fw, sakykit kaip man ji nulauzt"

ir tt.

mudaque vulgaris'

rakinam gal topika, 0 naudinogs infos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"nukopinta informacija man buvo visiskai nereikalinga, kadangi kiek gudresni playmanai nueis i dark alekso puslapi ir ta pati s... ras ten"

sako mums zhmogutis kuris gyvenime nera naudojes forum search'o ir lengva ranka rasho postus tipo

"Kas gali normaliai lietuviskai papasakot kaip naudotis sita programa????"

"Taigi turiu parsivezes PSP Slim su 3.71 fw, sakykit kaip man ji nulauzt"

ir tt.

mudaque vulgaris'

rakinam gal topika, 0 naudinogs infos

Ne į temą

Jo rakinam topika, nes jau atsibodo ziuret i to mudako isvedziojimus, ziuriu toks pat mazvaikis esi jei tik copy ir paste temoki. Del sito posto "Kas gali normaliai lietuviskai papasakot kaip naudotis sita programa????" tai zinok zmogau, kad dar iki siol niekas nepapasakojo kaip nethosta pasijunkt, tame tarpe ir tu tarp ju, o del temos "Taigi turiu parsivezes PSP Slim su 3.71 fw, sakykit kaip man ji nulauzt" tai ne vienam zmogui kazkaip tai neuzkliuvo, ir normaliai paaiskino kaip ka daryt, o vat tau tokiam protinguoliui kuris tik kopijuot temoka, kazkas neitinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Realiai kitą kartą, kas jau daro temą su kokiu updeitu tai nors parašykit lietuvių kalba, nes tikrai dauguma moka copy->paste padaryti. Tai bus tik kelios eilutės ir jokių papildomų kvailų klausimų. Tema rakinam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.