Rekomenduojami pranešimai

Senai buvau cia , bet idomu paklausti
As manau diablo 4 bus shhhh  bus pay2win, kaip su diablo immortal ir ta ju microtransactions
Nieko pries su tais skinais ir taip toliau, bet jei bus resursai ir artifaktai uz seasons pass
Tai nieko gero nebus , nes jei nieko nemokesi manau grindisi visa gyvenima kad ka nors gautum

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei ir bus pay2win, tai nesamonė iš principo nepalaikau ir nežaidžiu žaidimų, kurie palaiko tokį modelį. Nuomonę apibendrinsiu papildomai ir memu :D

75a1zj.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek teko girdėti tai bus season pass ir startuos iškart su žaidimu, o kas liečia apžvalgas tai jos labai geros.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat mane labiau gąsdina diablo 4 Platinum pinigai, nors rašo kad gali pirkti už juos skinus ir pirkti Season pass, skip tier, bet manau kad bus daugiau, tik po kol kas nieko nesako, po kelių Season gali pasikeisti, aišku ties season pass ką duos artifact ar tik kosmetika 

Aišku pirmos  savaitės bus didelės eilės prisijungti prie serverio, kaip ir buvo su d2 ir d3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galvojau pirkti, bet dabar atbaido tas battle pass :D 

Ne jeigu be jo negausi legendary item ir pan tai tegulužsipisa tie blizzardai :D 

Redagavo Džekeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Džekeris aš manau palauksiu su pirkimu, palauksiu sąžiningų apžvalgų, nes visi kurie testavo beta ir žurnalistai pas juos nebuvo žaidimo valiutos, ir jie nieko nzn kas bus. Bet jei tik kosmetika bus tada aš nieko prieš, o jeigu bus artifact ir resursai, tada aš sutinku su tavo nuomone, kad eina blizzard jie nn/xx, nu čia labiau reik siųsti Activision o ne blizzard 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@narkata Aš irgi neskubėsiu,, lauksiu žaidėjų nuomonės, ne apžvalgininkų.
Visiškai sutinku, jeigu bus tik kosmetiniai dalykai tokie kaip šarvai, plaukai, barzda ir panašiai, tai tegul ir būna man dėl to nei šilta, nei šalta, nes neaktualūs man jie ir dėl to battle pass tikrai nevertas nė sudilusio skatiko, o va jeigu bus ir artefaktai kaip sakėm, tada bus iš ties liūdna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@narkata Aš irgi dimėjausi bei užklausiau tai gavau atsakymą, kad battle pass tik kosmetiniai dalykai jokio p2w ir startuos liepos mėnesį kartu su pirmuoju sezonu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik kad nebūtų siurprizų, pradžiai privilios žaidėjų kad nusipirktų d4 o paskui, su kokiu Season pass 4 prasidės p2w, čia iškarto peilis į nugarą žaidėjams 

@Džekeris 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2023-05-31 21:01, Džekeris parašė:

Galvojau pirkti, bet dabar atbaido tas battle pass :D 

Ne jeigu be jo negausi legendary item ir pan tai tegulužsipisa tie blizzardai :D 

Sveiki,

esat kas nusipirkę? Galvoju ar verta 😐

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar nezaides.idomu kaip del skill medzio ar vel visi skilai uzsideda ant visu migtuku kaip buvo diablo 3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.