Dowydas

Nepasileidzia zaidimas

Rekomenduojami pranešimai

Labas, pirma kart taip nutiko bet rodos visiem taip turi atsitikt, isirasiau Conflict Denied Ops zaidima, rasiau kaip visalaik 2.4x greiciu, isirase be jokiu problemu, idedu ir raso unplayable disc, dar taip nebuvo nei karta, idejau i pc rodo kaip dvd diska, ir istikro galima paziet 4s filmuka kur parodo x360 logotipa ir raso: To play this disc, put in an Xbox 360 console keliom kalbom. Del ko taip yra? Zaidima parsisiunciau is Linkomanijos.

Visi kiti zaidimai veikia, kompaktai nesusibraize, idealus. Db pabandziau isirasyt The Club tas pats.. Ant wii gerai zaidimai isirase, gal dvd romas parejo nzn net, bet iraso lyg gerai, siaip rasau i acme, bet visi zaidimai ejo idealiai, pabandysiu ryt i koki philipsa irasyt ar verbatim.

Cia atsakiau i kazkieno posta bet dingo tas postas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O vat to ir nezinau, niekada neziedavau.

Pasiziejau, zaidimai turi stealth failus, viskas ok su jais, uz valandos pabandysiu i philipsa irasyt bet tokia nuojauta kad su dvd romu kazkas, nors ant wii gerai irase.

Isirasiau i philips ir veikia, bet nesuprantu ~40 zaidimu acmei veike idealiai o db 5 acme is eiles neveike, gal brokuoti pauole, nu pirksiu db philips arba verbatim, siaip philipsai man lb greit susibraizydavo nuo ilgo zaidimo o acme ne, tai paziesiu kaip daba bus, o siaip manau reikes uzsisakyti verabtimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane tapati problema issirasiau i acme Star Wars is linkomanijos i acme ant 2,4 x greiciu. Pasileisdavo normaliai o po keliu minuciu pradejo laginti,poto issijumginet ir nepasileisdavo arba rasydavo instert to xbox 360 taip pat su Biahh,Bad company,Gta4 turbut dvd-romas pas mane parejo ;( arba acme kompaktai sudini

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane tapati problema issirasiau i acme Star Wars is linkomanijos i acme ant 2,4 x greiciu. Pasileisdavo normaliai o po keliu minuciu pradejo laginti,poto issijumginet ir nepasileisdavo arba rasydavo instert to xbox 360 taip pat su Biahh,Bad company,Gta4 turbut dvd-romas pas mane parejo ;( arba acme kompaktai sudini

Ne į temą

nejau pats supratai kad acme diskai sudini?cia jau senei tai aisku...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.