zagazzz

kaip ikelti video/filmus i PSP 3.60 silver slim

Rekomenduojami pranešimai

sveiki noreciau paklausti kaip reiketu ikelti filmus arba video i PSP 3.60 silver slim. esu nusipirkes 2GB memory stick pro duo SanDisk firmos. kai sujungiu usb kabeliu su PC atsiveria langas o jame yra tik PSP folderis kiek zinau turi buti ir video, music bei games folderiai bet pas mane tokiu nera. cia skaiciau kad reikia convertuoti i mp4 formata filmus as convertavau ir ikeliau i minta PSP folderi tada atjungiau nuo PC savo PSP ir kur pagrindiniame psp meniu yra pasirinkimas "videos" ten nieko nera tiesiog raso "there are no videos" bet is 2GB kurie buvo laisvi buvo nuimta atminties ir liko apie 1,2GB... taigi labai prasau jusu pagalbos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki noreciau paklausti kaip reiketu ikelti filmus arba video i PSP 3.60 silver slim. esu nusipirkes 2GB memory stick pro duo SanDisk firmos. kai sujungiu usb kabeliu su PC atsiveria langas o jame yra tik PSP folderis kiek zinau turi buti ir video, music bei games folderiai bet pas mane tokiu nera. cia skaiciau kad reikia convertuoti i mp4 formata filmus as convertavau ir ikeliau i minta PSP folderi tada atjungiau nuo PC savo PSP ir kur pagrindiniame psp meniu yra pasirinkimas "videos" ten nieko nera tiesiog raso "there are no videos" bet is 2GB kurie buvo laisvi buvo nuimta atminties ir liko apie 1,2GB... taigi labai prasau jusu pagalbos...

Pas tave tikriausiai yra ofw ( official firmware) tau su juo neleis pasileist , nes oficiali versija leidzia tik per umd pasileist , taigi mano pasiūlymas tau pasidaryti m33 , t.y cfw 3.71 o poto isimest 3.90m33 :D Kaip pasidaryti 3.71 gidas cia , kaip pasidaryti ultimate memory sticka cia

P.S. :) galima pandora ir ant slim batery pasidaryt , taciau tua reikes ja atidarinet ir kaika ten nukirpt ir pns .. :D jeigu tu toks nagingas , tai kitas gidas cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eina ir ant OFW filmai is kortos :D

reikia imest i MP ROOT :D kazkuri aplanka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesu labai daug ismanatis apie konsoles bet kad padaryciau ta m33 tai reikia dar vieno psp o be kitu psp imanoma kaip nors issivers?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ymanoma, galima ardyt baterija, arba nunešt pas kokį meistrą :D uz ~50lt padarys, kad eitu zaidimai ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Filmus gali žiūrėt ir ofw, tik neišeis viso ekrano rezoliucijos išnaudot. Prieš tai susiformatuok kortą per psp ir konvertuok į psp formatą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki vyrai, gal galit patart kokia programa galima butu ysikelt filmus y psp, nes atsisiunciau is sito saito 1 programa ir sh kazkox gaunas (mano skype lukas_118) busiu dekingas jei atsiusit ar seip patarsit is kur siusti :););)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki vyrai, gal galit patart kokia programa galima butu ysikelt filmus y psp, nes atsisiunciau is sito saito 1 programa ir sh kazkox gaunas (mano skype lukas_118) busiu dekingas jei atsiusit ar seip patarsit is kur siusti :););)

siaip jo, pirma geriau butu tau isirasyt cfw. o is video konverteriu geri yra total video converter, ji mokama bet galima rast crack'a ar serial ir naudot, konvertuoja gan greit bet nepalaiko native psp rezoliucijos, jei kalbam apie widescreen filmus, gausi 368x208 rezoliucija ziurint tex naudot zooma, bet siap net ir tada kokybe nebloga. tai butu mpeg formato mp4 filmai, jie yra diddesni.

o geriausia naudot xvid4psp programa, ir psp x264 AVC mp4 formata nes tada turesi pilna psp rezoliucija ir failo dydis mazesnis. o kadangi viskas gyvenime nebuna gerai, teks susitaikyt, kad konvertavimo laikas bus ilgokas. nebent turi dvieju branduoliu procesoriu. pusantros val filmas persikodins mazdaug per tris val. bet del gero rezultato verta laukt!

xvid4psp numero uno :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

temų apie video jų konvertavimą ir pan. darosi be skaičiaus, įspėjimas už tingėjima skaityti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip... beje paziurek forumo siuntiniuose yra programa Ultra movie converter :)

geresne negu ideta playmanijos pagr. siuntiniuose

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

patikek tawo konsoles palwa neitakoja koki buda tu naudosi perkeliant failus

temų apie video jų konvertavimą ir pan. darosi be skaičiaus, įspėjimas už tingėjima skaityti.

tau ispejimas uz nereikalingu ispejimu dalinima! :weep:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.