dcmL

Bionic Commando Rearmed

Rekomenduojami pranešimai

Isleidimo data: TBA

Po 20 metu CAPCOM perdare zaidima Bionic Commando Rearmed. Idomu tai kad sio zaidimo kurejai nesukure 3D, ir pasiliko prie originalaus zaidimo stiliaus 2D vaizdu. Ka manot apie si zaidima, man asmeniskai jis labai primena senaji geraji Kontra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tsh...nezinau kai maciau kazkokiam zuranale screenus taj buvo 3d gal ten tik intarpu...na nebent neturint ka veikti 4fun pasisaudyti:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka as zinau, mano manymu visai idomiai sugalvota, pasilikti prie 2D, tiesa IGN puslapy rase kad grafika bus "2.5D" :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu, traileris neblogas, tik nereikėjo ten vaidint su tais gamespot, ign "quotais", taip ..kaip čia pasigyrė (;

Na nžn, toks normalus, aš kaip to Bionic nežaidžiau seno, tai man čia nieko ypatingo ir šį game pirkčiau paskutinį :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

niekas nevaidina, tik pasako taip kaip yra, is oro neaptarinesi zaidimo, o man jis pasirode idomus tai ir parasiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip niekas nevaidina, traileris vaidina, jeigu čia kiekvienas game quotus duotų savo traileriuos iš tų saitų tai išvis gautųs nesamonė ;D

Kaip sakiau, jei pigesni ps3 geimai būtų tai aš asmeniškai gal ir pirkčiau, nors ką čia 2D manės nelabai traukia, ir ką tas trailer parodė man atrodo tiek geimas ir teturi ką parodyt (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

ka tu cia peizeji koki radau video toki idejau, sneki cia pievas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na cia tiesiog padailintas senasis bionic'as, toki visai galetu isleist ant PSP, tikrai nesupykciau, tie senieji contra-alike zaidimukai turi zavesio, bent jau man, senam geimeriui :) cia kazkas panasaus i CV chronicles remeika arba megaman poweredup :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vat, kaip ir sakau (jokias pievas aš nešneku - komentuoju) grafika per daug superinė nėram tai laisviausiai ir galėtų ant PS2 būti, nežinau ką čia jie sumastė, bet jei ir ant PS2 būtų tai vistiek nepirkčiau xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu man tai pasirode visai nieko zaidimas, aisku gal jis psp ir geriau tiktu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau cia ji bus galima nusipirkti PSN ir kaina turetu buti nuo 10 iki 30$.. siaip cia nera visiakai 2D cia toks tipo fake 3D :lol: atrodo likmai though

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau cia ji bus galima nusipirkti PSN ir kaina turetu buti nuo 10 iki 30$.. siaip cia nera visiakai 2D cia toks tipo fake 3D :lol: atrodo likmai though

Teisingai pastebeta, butu gerai kad zaidima pardavinetu PSN :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai labai patiko kai losiau per emu ant pc senaji zaidima dar geriau kad nauja ant pc leis... o cia tai perdaryta klasika tai irgi turetu but geras nes si firma moka kurt ishskirtinius zaidimus as duodu siam zaidimui zalia sviesa savo utorrent programoj :DDD (na kai jis isheis) :mellow:

Kaip niekas nevaidina, traileris vaidina, jeigu čia kiekvienas game quotus duotų savo traileriuos iš tų saitų tai išvis gautųs nesamonė ;D

Kaip sakiau, jei pigesni ps3 geimai būtų tai aš asmeniškai gal ir pirkčiau, nors ką čia 2D manės nelabai traukia, ir ką tas trailer parodė man atrodo tiek geimas ir teturi ką parodyt (:

nesnekek tu pievu wisi senesnieji geimeriai si treileri ziurejo su nostalgija ir betkam kas jau nors karta loses si zaidima tas traileris pasako daugiau negu galetu dvieju walandu filmas.... jeigu nezinai kas cia per grajus tai nekisk nosies....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.