frc

kiek pralaikys laiko?

Rekomenduojami pranešimai

skaiciau visa foruma, bet neradau tokios temos, kiek ps2/ps2 slim gali pralaikyti zaidimo valandu skaiciu i diena ? :) buka tema bet idomu isgirsti, kiek kas daugiausia valandu lose.

skaiciau kad kaista slimas, o jei ji pradeti ausint cooleriais? padetu kaip nors? :)

Redagavo frc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu esu zaides apie 17h per diena su slimu nes seivint nebuvo galima, o suzaisti norejau iki galo,na nieko taip ir nenutiko:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na su fatu tai budavo paligdavau keliom parom ijunkta nes taipogi seivint negalejau :) na o slima ne keliom parom bet parai tai tikrai budavo palikineju nes pamirsdavau isjunkti ar dar koki velnia,na i dabar tai ilsisi dulka :) nes nera kada losti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai pazaidziu, palieku, pazaidziu, palieku ir t.t :) gaunasi 14 h i diena [bet taip koki karta i sav] ... ;) seip PS2 slim gali buti, kad ir pora dienu, nieko jam neatsitiks... ;) tai manau gali ramiai losti maratonus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip as jo dar neturiu ;) bet kai man, tai reik pirma savaite i diena po 12h tai minimum ;) o poto ziuresiu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko konsolei neatsitiks... :weep: nebent broka nusipirksi [nors tokiu gal ir ner] :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na, dar negirdėjau kad ps2 perkaistų dėl per didelio žaidžiamumo, na.. aš tai kažkada gavęs RE4 perėjau per vieną dieną, kadangi lb jo norėjau, tai kaip ..ir neperkeito xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir as kankindavau ps2 seniau rekordiniais maratonais, kad ir 20 valandu - neperkaisdavo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man maratonai tai kokie 30+val :D nes siaip tept ranku po 10val nesinori :D pagal komentarus speju islaikys mano maniakiskuma :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu tie kurie varo 20-30 val ar kiek ten sakė, tai jūs nemiegodami varot kai turit laiko? Aš jei ŽIAURIAI man geimas patinka, tai tikrai prasėdu apie 12-15val, bet kad jau tiek kiek jūs, ...aš jūsų neaplenksiu xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip nemiegodami :) miegas tai jau polsis ;) vat pvz esu mmorpg fanas (buvau) tai rekordas prie pc 49h be sustojimu, na pertrauka pavalgyti 10-15min ir WC ;) o jei gausiu ps2 tai vasie grabas man bus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.