RandyOrton

Geimas kuri reikia sutalpint i 4.7 dvd

Rekomenduojami pranešimai

Zodziu turiu Grand turismo 4 jo talpa 5.3 GB. Girdejau kad galima juos truputi suspaus arhivuot ar panasiai arba video failus pasalint kad maziau uzimtu.Jei kas zinot kokiu atveju ar kaip tai padaryti komentuokit. Nei DUK nei gide nieko neradau o gal ka praleidau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

geras.....praleidau kokia valanda skaitydamas ir ieskodamas butent kaip sukishti didesny nei 4.7 gb geima ir butent gp4, nes bandziau rasyt su tuo alkoholiu120 i DL diska, bet sugadinau jau 2 ir meta klaida irasymo pradzioj:( bandziau dalinti ir rasyti i 2 diskus, ps2 nepasileidzia toks variantas:(

Taigi tikrai idomu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Problema butu isspresta jei tureciau dvd didesnios talpos bet neturiu ir neadaznai mieste bunu kad galeciau nusisipirk ir visdelto kam nors tai dar pasitaikis tokiu problemu. O kaip su apkarpimais gal kas labiau butu imanoma atemus visus video jei ten ju daug nu sitie varijantai kazkur man buvo matyti play manija forume bet nieko neabrandu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima bandyti rašyti į dual side (dvipusį), bet tikriausiai išeitų tas pats, kaip į 2 dvd...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma reik isitikint ar tavo CD-ROM'as raso i DVD+R DL . Jeigu raso tai paimi per alcohol %120 ar kiek ten :) burnini leciausiu greiciu ir fsio. Ir PS2 tikrai skaito DVD+R DL diskus :) (bent jau mano kuris yra labai senas)

Redagavo razilxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano CD rom'as gali rashyti i tuos DVD+R DL, Alkoholyje120 nurodau kiek imanoma maziausia greity(nepamenu tiks koks gaunasi), bet rezultatas tas pats- meta errorus, o poto idejus ta diska jau meta, kad reikia tuscio disko,ty diskas suniui ant uodegos, kazkaip nesinori pirkineti po 8-9lt diskus ir mesti lauk- gal kas perejo tuo kanciu kelius ar yra kazkas, ko nezinau?:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano CD rom'as gali rashyti i tuos DVD+R DL, Alkoholyje120 nurodau kiek imanoma maziausia greity(nepamenu tiks koks gaunasi), bet rezultatas tas pats- meta errorus, o poto idejus ta diska jau meta, kad reikia tuscio disko,ty diskas suniui ant uodegos, kazkaip nesinori pirkineti po 8-9lt diskus ir mesti lauk- gal kas perejo tuo kanciu kelius ar yra kazkas, ko nezinau?<_<

Tai gal tavo cd-romas Fake? nemanai? mes su draugeliu Asus firmos DVD romus DL naudojam :D puikiai viskas eina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ir reikia i dvd sutalpint , nes kazko pradejo nestkaityt dual mano ps2

parsisiusk to zaidimo DVD5 versija ir viskas,arba versija suskaidyta i kelis DVD jei labai didelis zaidimas jau.

siaip GT4 jei cia klause kas tai labai gerai veikia DVD5 versija kuriu pilna siustis visur,ten iskirptas intro ir viskas,niekas nesuspausta,visa kita pilnai yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ta pati problema. Turiu zaidima sita. Bet neturiu DVD9 disko, nes ten tokio reikalauja. o kur DVD5 greit atsissiust nezhinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.