HeliX

Internetas...

Rekomenduojami pranešimai

taigi kai būna įjungtas utorrentas, nekrauna puslapių, bandžiau perrašynėt windows nepadėjo... gal žinot kas gali būti? netas geras ( MegaNET) gal čia dėl routerio? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane panasiai.kai ijungtas uTorrentas puslapius krauna,bet taip letai,kad vos vos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip yra, nes uTorrentas labai ryja intiko greiti. Jeigu labai daug downloadini arba seedini tai puslapiu gali nekraut arba labai letai kraut.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane TEO, viskas norma, tik pats PC truputi lagint pradeda :) Gal MegaNET su portais kažką negerai turi ;/ Nebandei į servisą skambinti, nes pas juos ten visokių prikolų yra... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As seedinu 30 failu bet man puslapius krauna greitai :)

:) Nu tucia ir suskeliai .. :) Seedinimas cia yra ne prie ko .. Isvis nematau kur jus cia problema isvelgiat...

Jei ijunktas utorrent ir visu greiciu kociojasi aisku kad jum niekas nesikraus.. nes jis isnaudoja visa neto greity ...

Jei norit kartu narsyt webe ir siustis limita dw nustatykit atitinkamai .. o seedinimas yra seedinimas cia vapsie neprieko , cia jau ISsiuntimo greitis(uplaudas)

uzkraunant svetaine jis yra beveik neaktualus..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.