Thesty

Iseinu.

Rekomenduojami pranešimai

vienas čia irgi buvo veikejas, kuris spjaudės ir typo "išėjo".. deja po savaitės grįžo :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:( kai manot po kiek jis gris po 1 dienos ar 2 ? :( prisiminkim si zmogu ;) Ahh tas musu Impler visad paliks ;)

Ne į temą

Gal norejai parasyt Impaler? ;)
Redagavo Azotas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mm sako dekit bana , paskui sako cia lankysiuosi bet nerasysiu :( :(

Na sekmes tau isdavike ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

p

Sugalvojau kasmetinius rinkimus playmanijos Impler sake jie paliks :(

Sukuriau my minicity playmanijos miesta

Metu naujokas 2 vieta

Zodziu trackeri dar siusiu,seedinsiu o cia galit man bana det nezinau ar pareisiu dar kada :(

Tai ka.Davai ;)

Cia parasiau sita kad zinotumet kad cia nebedalyvauju ir i Skype kai dabar i draugus nekviestumet

;) Ahh tas musu Impler visad paliks ;)

Ne į temą

Gal norejai parasyt Impaler? :)
Ne į temą

nemanau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu duodu jam savaite :( pamatysit kad grys :( krc jeigu cia praso bano tai tada reik det visur nes jis nenusipelne but trackeryje nes gi ir forume turi dalyvaut nes nu man atrodo kad nesazininga kad jis nieko nerasys, tik paskaitines ir dar is trako siusis virsune!!! PS. kaska sumaliau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nemanau :)

Ne į temą

Cia reiktu pamokeles "Adminu ir Modu nick'ai"... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zodziu iseinu as is Playmanijos na gryztu i PWR jei tiksliau :) NmO nera tas seniausias wrestlingo forumas PWR ira senesnis ir PWR chebra draugiskesne nei cia.Zodziu cia nuo rudens galo as esu ir spejau stai ka pasiekti

Sugalvojau kasmetinius rinkimus playmanijos Impler sake jie paliks :D

Sukuriau my minicity playmanijos miesta

Metu naujokas 2 vieta

Zodziu trackeri dar siusiu,seedinsiu o cia galit man bana det nezinau ar pareisiu dar kada :D

Tai ka.Davai :)

Cia parasiau sita kad zinotumet kad cia nebedalyvauju ir i Skype kai dabar i draugus nekviestumet

Yra daug interneto puslapiu, kur registruojamasi ir daugiau neuzeinama. Daug forumu, kur pamirsti registracijos slaptazodziai...

Tokiu pranseimu, tipo "iseinu, vat visi ziurekit as iseinu is forumo" teko sutikti ivairiuose forumuose. Dazniausiai toks forumietis siekia vieno tikslo: "paziurekit koks as geras, bet jus to nevertinat. As iseinu, bet noriu, kad kiti mane sustabdytu - NEISEIK, ka mes be TAVES cia darysim? Be taves forumas neteks savo veido."

Ne as sugalvojau, senai jau psichiatrai, psichoterapeutai isnagrinejo: jei zmogui neidomu, ar nerupi - jis tos temos neaptarineja. O cia "iseinu". Tipo, stabdykit mane. Chebra nedraugiska.

Truputi juokinga.

Kam taip girtis: meu naujokas, kazkokio miesto sukurejas ir t.t. Labai primena amerikiecio svajone patekti bent porai minuciu i koki nors is keliu simtu TV kanalu, kad galetu po to pasigirti.

"Ir i Skype draugus nekvieskite". Vat cia tai jau visai blogai. Net nezinau, kaip be sito galima isgyventi.

Forumus galima suskirstyti i teminius, techninius, draugu sambuvius, koliojimosi ar besaikio postinimo vardan kazkokio minimalaus vardo, keliu zvaigzduciu ar tasku.

Sis forumas (tik mano nuomone) yra teminis zaidimu/konsoliu ir siek tiek techninis. As ateinu i ji tik informacijos. Visi taskai, rangai manes mazai domina. Jei forumas neatitiks mano poreikiu, as is jo iseisiu. Manau, kad tyliai. Nereksiu - "as iseinu. Be masos sitas forumas suzlugs". Ar dar koku nors nesamoniu.

Siulau siek tiek "susitupeti" ir nerasyti vaikisku postu - "mano saldaini kazkas suvalge.... :), jei staigiai neatiduosit, tai as su jum nezaisiu ir nestatysiu smelio pilies, vat"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Cia reiktu pamokeles "Adminu ir Modu nick'ai"... ;)

Ne į temą

Ai, jau daejo, kas cia buvo... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jis nori, kad visi sakytu "Thesty, neiseik, ka mes be taves darytumem?! Tu forumo siela... ;) " ... ;)

Redagavo Azotas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.