REITAVSV

Soulcalibur III

Rekomenduojami pranešimai

Visada maniau,kad PS2 platformoje nera smagesniu mustyniu uz DEAD OR ALIVE, TEKKEN5 ir VIRTUA FIGHTER4 iki kol isbandziau SOULCALIBUR3. Tiesa-SOULCALIBUR3 mustynese dominuoja ginklai (kardai,kirviai,katanos,nunchaku ir t.t.) tad kova atrodo truputi kitaip nei anksciau minetuose zaidimuose. Zinoma kumsciai,kick technikos ir metimai cia irgi yra.Viska graziai suderinus gaunasi unikalus kombo.Kovotojai cia panasus i RPG zanro veikejus,grazios aprangos, bei erotiskai isryskinti kunai.Skubu pamineti,kad ginklus bei apraga galite pirktis-tam reikalui zaidime sukurta puiki parduotuve. Scenos bei aplinkos atrodo graziai.Nuo ju imanoma numesti priesininka (ring out). Taigi, jei esi fightingo megeja-as - isbandyk SOULCALIBUR3.Tai nera naujas zaidimas,bet zaisti neapsakomai smagu-ypac dviese.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Iš pradžių užkabino, bet labai greitai ir nusibodo. O šiaip aš nelabai kovų su ginklais mėgėjas, labiau patinka barehands.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

man idomu,tas soul calibur, kiek girdejau, yra Segos sukurtas geimas,kuri veliau ji pardawe kitoms platformoms ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

man idomu,tas soul calibur, kiek girdejau, yra Segos sukurtas geimas,kuri veliau ji pardawe kitoms platformoms ? :)

Ne į temą

Google is your friend :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, taip tikrai įdomus žaidimas, pereitas ir pamirštas. Šiaip rimtai visiems pataiu, nes geras žaidas (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.