slc

LCD Monitorius ir x360

Rekomenduojami pranešimai

Tai ok tada man reikia audio laidu perejimo y kolonelem tinkama kistuka is HD VGA laido, gal zinot kur toki rast butu galima ir kaip vadinasi mazdaug?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai ok tada man reikia audio laidu perejimo y kolonelem tinkama kistuka is HD VGA laido, gal zinot kur toki rast butu galima ir kaip vadinasi mazdaug?

ziurint ka turi su tuo VGA laidu,nes su normaliais tai buna karty ir perejimai vga ir garso,o jei nebuna tai tiesiog randi toki laida-perejima is tulpiu i 3.5 lizda ir jungi kompo kolonkes jei tokias nori

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano tas perejimas is component i VGA is tikruju yra is VGA i component tik sujungtas atvirksciai per perijimus. Ant HD projektoriaus tai veike - no problem. o monikas zalias net ir ant 480p. Gal tas spec laidas perkeicia ka nors, ar duoda visas moniko rezoliucijas rinktis. Nu faktas tas ten yra originalus., ir jis turi veikt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o siaip tokius visokius garso perejimus tai galima susilituot paciam laisvai kas moka,o siaip na nueini i kokia normalia parduotuve kur zmones zino tikai kas pardavineja ir paklausi kad tau reikia tokio perejimo i toki ir viskas,nes tikrai yra jau gatavu laidu tokiu is tulpiu i 3.5 lizda,ir viskas,arba imt kelis perejimus ir susijungti ,cia jokiu problemu nera manau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.