Crustic

Ausines

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, iskilo tokia problema! Girdejau, kad norint su PSP klausytis muzikos nereikia originaliu PSP ausiniu, veikia viskas puikia ir su paprastomis. Bet nezinau jau kiek ausiniu bandziau, ismeginau beveik viska, bet man kazkodel negroja! Dar nebandziau orginaliu, bet jau abejoju ar tai gali padeti... Kas cia gali buti? Ar gali tureti itakos tai, kad neatristas PSP? Laukiu nuomuoniu :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

paziurek settings'us o šeip veikia ant visų ausinių, gal psp sugadintas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ka ten kontreciai reiketu paziureti! Ir nustatyti SETINGS?

Jei sugadintas, kiek kainuotu taisymas panasiai, gal kas pasakys?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu gal tu nepilnai ikisai reikia ikist IKI GALO.Nes man taip nesikiso nuo kompo as ikisau puse kiek kisos ir negrojo td visa taip smarkiai ispaudziau ir veike

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu gal tu nepilnai ikisai reikia ikist IKI GALO.Nes man taip nesikiso nuo kompo as ikisau puse kiek kisos ir negrojo td visa taip smarkiai ispaudziau ir veike

Tai, kad ne! Visaip bandziau ir "pagaut" ant puses ta kistuka, nes ant PC ir MP3 kartais groja kai ir nepilnai ikista buna. Ir taip smarkiau pamykt bandziau jokios efekto, kaip negrojo taip negroja! ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o gal netyce esi garsa isjunges?

Ne! Tikrai neesu gi toks zioplas... ;) Juk istrauki ausines per garsiakalbi groja viskas puikiai, o kai ikisi ausines negroja nei ten nei ten... Istrauki vel groja ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paziurek ar kontaktai neisluze turi buti trys atrodo gelezeles toj skylutej

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per ka kisi psp ausiniu jungti ar paprastai?Jei per jungti gal ji sugedusi,bandyk paprastai.

Kisu tiesiai ausines, be jokiu junkciu nieko... Tiesiai MP3 player'io ausines! Nieko nesikeicia

paziurek ar kontaktai neisluze turi buti trys atrodo gelezeles toj skylutej

Nesimato man normaliai!

Patarkit geriau kur nunest galima PSP, kad patikrintu, paziuretu kas cia galejo atsitikt?!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.