edvarddd93

nespalvotas ekranas

Rekomenduojami pranešimai

Vakar nuperkau ps2, prijungiau prie tv ir zaidai visi nespalvoti, poto pasake man kad mano tv 50hz o visi zaidai daugiausia reikalauja 60hz yra test drive zaidas ir ten galima ishsirinkti 50hz ar 60hz kai ishsirenku 50hz tai viskas ok. tevu tv 100hz ir ten viskas ok eina. patarkit ka reikia padaryt kad ant mano tv butu ok...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vakar nuperkau ps2, prijungiau prie tv ir zaidai visi nespalvoti, poto pasake man kad mano tv 50hz o visi zaidai daugiausia reikalauja 60hz yra test drive zaidas ir ten galima ishsirinkti 50hz ar 60hz kai ishsirenku 50hz tai viskas ok. tevu tv 100hz ir ten viskas ok eina. patarkit ka reikia padaryt kad ant mano tv butu ok...

naudok PAL regiono zaidimu versijas (SLES, SCES) o ne NTSC (SLUS, SCUS), arba keisk TV, dar yra konverterisia PAL <-> NTSC, bet geriau naudok grynai PAL zaidimus, arba tuos kurie turi daznio selektorius 50 ir 60 Hz. Tavo atveju reikia 50, kaip jau ir pats pastebejai ant test drive...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man taip buvo, kai jungdavau per scarta :) Kai pradejau jungt per tuos 3 skirtingu spalvul iadus viskas pasidare gerai :skritulys:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusicipuoji ps2 ir visi geimai eina spalvotai :thumbsup4:

Ne. Čia priklauso nuo žaidimo regiono o ne nuo čipo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne. Čia priklauso nuo žaidimo regiono o ne nuo čipo

zaidimai eina nespalvotai tik del teliko,ps2 sucipuotas visus zaidimus leidzia gerai,tiesiog naujesni tv palaiko tiek pal ,tiek ntsc sistemas,todel jokiu problemu cia nebuna,ir nieko nereikia perjunginet nei tv nei ps2,tie tv kurie palaiko tik pal,tai ant ju gali losti tik pal zaidimus,arba isigyt mineta konverteri pal>ntsc, bet jei senas telikas tai kazi ar verta,gal geriau kita tv gaut kuris palaiko abu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidimai eina nespalvotai tik del teliko,ps2 sucipuotas visus zaidimus leidzia gerai,tiesiog naujesni tv palaiko tiek pal ,tiek ntsc sistemas,todel jokiu problemu cia nebuna,ir nieko nereikia perjunginet nei tv nei ps2,tie tv kurie palaiko tik pal,tai ant ju gali losti tik pal zaidimus,arba isigyt mineta konverteri pal>ntsc, bet jei senas telikas tai kazi ar verta,gal geriau kita tv gaut kuris palaiko abu

Ne į temą

siaip tai reikia ps2 perjungt ant ntsc jei ntsc zaidimas pvz. jei neperjungi, tv rodo spalvotai kad ir palaiko ntsc, bet ne per visa ekrana

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

siaip tai reikia ps2 perjungt ant ntsc jei ntsc zaidimas pvz. jei neperjungi, tv rodo spalvotai kad ir palaiko ntsc, bet ne per visa ekrana

Ne į temą

Ar per visa ekrana priklauso nuo chipo, nes pavyzdziui pas mane pal zaidimai eina per visa ekrana normaliai, o ant ntsc zaidimu buna apacioje juoda linija, pas mano pusbroli naujesnis cipas ir visi game'ai pas ji eina per visa ekrana.
Redagavo Jazas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ar per visa ekrana priklauso nuo chipo, nes pavyzdziui pas mane pal zaidimai eina per visa ekrana normaliai, o ant ntsc zaidimu buna apacioje juoda linija, pas mano pusbroli naujesnis cipas ir visi game'ai pas ji eina per visa ekrana.
Na tai kaip matai kad reiskias nuo cipo priklauso :D Jei pas tavo ta pusbroli per visa o pas tave tik NTSC tai reskias kad nuo cipo ;) arba tv :D:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.