Džekeris

EA ir Valve partnerystė

Rekomenduojami pranešimai

b4d7db321a9d15fa66727def9aba50ba.png

EA ir Valve sudarė partneryste ir jau 2020-jų pavasarį į STEAM atkeliauja EA Access bei EA žaidimai skaityti galite čia: http://x.ea.com/61082

Pirmuoju žaidimu STEAM parduotuvėje tapo Star Wars™ Jedi: Fallen Order kuris išeina Lapkričio 15d. taip pat per ateinančius mėnesius į STEAM parduotuvę atkeliaus tokie žaidimai kaip: The Sims ™ 4 , Unravel ™ Two,  Apex Legends ™, FIFA 20 ir Battlefield ™ V, pasirodys kitais metais, o Origin ir Steam žaidėjai turės galimybę žaisti kartu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Netikėtas žingsnis į gerąją pusę. Aš už tai, kad pamažėtų launcherių skaičius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Steam'e jau atsirado šie žaidimai: Dragon Age 2 Crysis 3 Need for Speed Heat Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Need for Speed Rivals Need for Speed Unravel Sea of Solitude Fe Dragon Age Inquisition Unravel Two Mirror’s Edge Catalyst

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet kada kas nors vieną kartą grąžins Need For Speed III: Hot Pursuit ir Need For Speed IV: High Stakes?

Aš asmeniškai laukiu šių žaidimų iš EA perleidimo kokioje nors platformoje. Šimtas metų nėra ir nenusimato :fuck-that-bitch-pirate-yao:

Nors ir ne EA, bet prie to paties pridėkim Silent Hill 2, bet apie tai aš ruošiu atskirą straipsnį anyways.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.