Impaler

Kažkas negerai po atnaujinimo? Praneškite apie pastebėtas klaidas

Rekomenduojami pranešimai

@scalman nepamenu kiek buvo senoje versijoje to paties autoriaus rašomų žinučių sujungimo laikotarpis. Kokį pats siūlytum?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@Impaler aišku kiek žmonių, tiek nuomonių, bet.... :D pabandyk šitą variantą css, man asmeniškai much better

ipsLayout_sidebar .ipsContained {
    font-size: 13px;
}

ipsLayout_sidebar a.ipsTruncate.ipsTruncate_line {
    font-size: 14px;
    color: #08556f;
}

body {

background-color: #D8F1F9;

}

.ipsLayout_container {
    max-width: 100%;
    padding: 0 30px;
}

#ipsLayout_sidebar p.ipsType_medium {
    font-size: 12px;
}

Redagavo girgitaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@girgitaz šiandiena pagr. konteinerio šriftą aš jau sumažinau iki 14px nuo 15px. Tai viskas jau kiek smulkiau yra. Dėl pločio dar reikės apsispręsti. :) Dėkui už siūlymą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 6 valandas, Impaler parašė:

@scalman nepamenu kiek buvo senoje versijoje to paties autoriaus rašomų žinučių sujungimo laikotarpis. Kokį pats siūlytum?

atrodo bent  viena diena tai buvo galima dar sujungt. manau viena diena uztenka. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimuose, aksciau buvo aiskiau isreikstas skirtumas tarp populiariu zaidimo temu ir tu kitu. dabar vientisai atrodo ir kartais reik pagal valandas ieskot. ar iseitu atskirti spalva, prierasu ar kaip kitaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu turi omeny šitai?

G3nVpbq.jpg

Kur yra apibrėžta ikonėlė prie temos - ten skaitosi "Išskirta" kaip seniau, kad būdavo temos ir jos nejuda žemyn, kaip įprastos temos.

@gedunex ar aiškiau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas neksiatytas turinys vistiek man keistas dalykas. nenoriu as matyt tiek ale neskaitytu dalyku ka man cia meta. naujas turinys kazkaip buvo geriau pas praeita versija forumo.

dar sriftas per didelis vistik . 

turbut dare nauja versija su ideja kad labiau naujienom bus skirta o ne forumui jau deja. nes forumas nukentejo visom prasmem. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@scalman dėl neskaityto turinio tu teisus, senais laikais buvo taip, kad paspaudi ir matai neskaitytą FORUMO turinį. turėdavai tada kairiau paspausti ant kito turinio tipo, pvz. galerija, kad užkrauta būtų info iš galerijos ir tada matai naują galerijos turinį.

Dabar yra viskas viename ir pagal mane tai yra daug geriau. Ypač kai dar turinio nėra daug.

Jeigu tau visko yra dabar per daug individualizuok savo filtrus. Tam yra visos priemonės. Žinau pradžia, gal sunku ar neaišku, jei ką padėsiu susigaudyti. :) Esmė sužymėk tokius turinio srautus, kurie tave domina, tavo atveju nužymėk viską išskyrus TEMOS.

ijnlB1A.jpg

• Patinka 1
  • Liūdna 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar galima butu paieskos "Lupa" padaryti paspaudziama? Siais laikais labai sunku judeti todel kazka pa paste'inus norisi su ta pacia ranka paspausti ir paieska, o ne tiesti kita ranka prie Enter. Labai jau tas Enter toli. :D

f6b4ae9f5096.png

Ka galiu pasakyti, kad nuotraukas patalpinti lengviau negu video. Ir geriau atrodo idejus. Jeigu nori su video kazka pataisyti tai tikras marazmas :) tai neslenka i apacia. Tai prisilipina prie kito. Tai traukineti reikia.

2dddb26e65ed.png

Gavau tokia klaida parases atsakyma i siena

718fe976172a.png

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradzioje tas filtras neveike, bet dabar pasizymi viska, ka nori matyti ir viskas atrodo tvarkingai. :) bent jau man neveike. Daug kartu bandziau, bet neissaugodavo nustatymu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Mantinijo taip filtras neveikė po to kai grįžom į PLM serverį. Bet tai jau sutvarkyta prieš kelias dienas. Viskas dabar tikrai išsisaugo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naujo turinio nustatymai turetu visada islikti, tikriausiai? Nes man visgi nusimusa is naujo.

Kodel vienus komentarus rodo, o kitu ne? 

Screenshot_2019-11-07-19-09-28.thumb.png.ec08bdcfe94e979b2c5185ef2654f3ab.png

Redagavo Mantinijo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Mantinijo  Man atrodo yra taip, jeigu tu sukurtą nauja Stream'ą išsaugai kaip defaultinį - jis yra pasiekiamas paspaudus Neskaitytas turinys viršuje, dešiniau.

Jeigu ne, jį gali pasiekti per meniu PRADŽIA -> MANO VEIKLOS SRAUTAI -> apačioje sąrašo rasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Toks keistas dalykas kuriant nauja tema. Nezinau kodel rodo kitas temas kurios yra is kitos operos?! Nors dabar matau, kad jas rodo nes randa po viena zodi is irasyto zaidimo pavadinime. Bet vistiek keistokai. Jos is kitos operos.

3cc0aba7eade.png

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.