Impaler

XBOX Series X/S naujienos

Rekomenduojami pranešimai

Kam pirkt akumus specialius ,stoteles pultelių ar laidus pulteliui ???

Nusiperki  4 AA tipo akumuliatorius , pakrovėją jiem ir viskas  ?  kokia 15 - 20 eurų kainuos ir ramu bus kelis metus. Pvz man norfiniai riwa AA akumai laikė 4 metus. Nors ,pasirodo , riwa ženklą norfai gamino xiomi ,tai kaip i ne blogiausia firma ? gaila daba nebėr riwa prekių norfoj, tai kažkokius neaiškius nusipirkau, bet tipo iš geresnių, tai už riwa prasteni..

Redagavo jerry

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Prieš 21 minutę, jerry parašė:

Kam pirkt akumus specialius ,stoteles pultelių ar laidus pulteliui ???

Nusiperki  4 AA tipo akumuliatorius , pakrovėją jiem ir viskas  ?  kokia 15 - 20 eurų kainuos ir ramu bus kelis metus. Pvz man norfiniai riwa AA akumai laikė 4 metus. Nors ,pasirodo , riwa ženklą norfai gamino xiomi ,tai kaip i ne blogiausia firma ? gaila daba nebėr riwa prekių norfoj, tai kažkokius neaiškius nusipirkau, bet tipo iš geresnių, tai už riwa prasteni..

na čia kaip kam patogiau. aš pradžioj irgi naudojau pakraunamas AAA baterijas, bet galiausiai atsibodo žaisti su keitinėjimais.

pas mūsų spekuliantus jis kainuoja 36. as siunčiausi iš amazon ir bendoj sumoj 2 akumai su storele gavos apie 25eurus

todėl nusipirkau stotelę komplekte su akumais. daba pažaidei ir numetei krautis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir kaip Jums ? Pagal mane tai gėda tik tai parodyt magakorporaciaji prisipirkusiai pilna žaidimų studijų ir turinčiu tiek pinigų. Pralošia Sony į vienus vartus. Nerekalingas tas XBox. Eilinį kartą pasitvirtino kad konsole tai Playstation, handheldas tai Switch, o vietoje Xboxo geriau normalu PC  turėt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xbox tampa platforma apvienijanti console ir pc.

ir siaip viskas ka parode mes gausim per 12men. viskas salyginai free (jei turi gamepass)

overwatch 2, diablo 4, starlink, forza 7.

nezinau kokiu stebuklu reikejo tiketis jog sakytu, kad nuvyle...

p.s. o ka sony per ateinancius metus ruosias isleist? (jie jau irgi pasuko i pc rinka)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 51 minutę, WirmiS parašė:

p.s. o ka sony per ateinancius metus ruosias isleist? (jie jau irgi pasuko i pc rinka)

Mane tiesiog eilinį kartą nuvylė XBox platformą. Esmė tame kad Sony lieka praktiškai vienintelė kompanija, kuri iki šiol kuria brangius single player Story telling žaidimus, tokius kaip TLOU, Uncharted, Horizen, GoW , Ghost of Tsushima, Days Gone ir pan., ko kiti beveik nedaro. Xbox didžiusia problema kad yra konsole, yra Game pass, bet nėra žaidimų. Gamepass taip pat neišsigelbėjimas. Tokiu kaip pvz. Callisto Protocol, Dead Space remake ir net pvz to paties ER Gamepass nebus, tai kad jo nauda yra labai sąlyginė - tu moki prenumeratą ir gali žaisti senus žaidimus. Iš parodytu naujų patenkančių į Game Pass man niekas nepaliko įspūdžio. Todėl pasakysiu ta pati XBox pralošia Playstation kaip game konsole į vienus vartus - nes konsoleje svarbiausia žaidimai, dėl to techniškai atsilikęs Switch toks populiarus, nes turi žaidimus, taip pat ir tokius, koių neturi niekas kitas. Xbox dėja to nėra. Aš sakyčiau netgi XBox One karta buvo sėkmingesnė šita prasme, ten bent kažkokia konkurencija su Playstation jautėsi.

Tai kad kad Sony eina į PC rinką labai neblogas sumanymas, leidžiantis uždirbti papildomus pinigus ir pritraukti naujus Playstation žaidėjus.

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na cia kiekvienam savaip.. as pamaciau zaidimus kuriuos tikrai bandysiu perzaisti.

kas del sony single player zaidimu tai visi isvardinti yra tikrai geri ir dalis ju perzaisti, bet visi jie ps4. tai yra senosios kartos, o ps5 tikru exlusivu irgi tik kelis teturi :(

kitas dalykas, kad MS orentuojas butent i gamepass, o ne vien tik, kad zaidimas butu ant consoles.

ne visi turi tiek laiko, kad perzaisti visus naujausius zaidimus kaip tik jie pasirodo.. taip, kad 13eur ir menesi nera didele suma xbox ir pc senesniu ir nauju zaidimu bibliotekai. prie viso to su gamepass dar gauni ir ea play uz ta pacia kaina..

o jei zinai kaip ir kur tai isvis ultimate gamepass gali uz ~30eur visiskai legaliai metam gauti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šitas vienintelis paliko įspūdį, bet bus ir PC Day1

Tiesa, sveikinu su 1K pranešimu?

Prieš 6 minutes, WirmiS parašė:

na cia kiekvienam savaip

Taip, kiekvienam savo. Visi turi teisę turėti ir daryti ką nori kol tai nežaloja kitų žmonių. Man asmeniškai tiesiog apsimokėtu vidutinio galingumo PC ir Playstation derinys, negu PC + XBox, nes viską ką turi Box aš galiu žaisti ir su PC ir dar normalai pirkti kas įdomu per Steamą. Man tos prenumeratos apskritai labai sąlyginis dalykas - aš neturiu laiko žaisti visko iš eilės, o ką jau noriu ir turiu nusiperku, nors kartais ir prašaunu? O PC vistiek reikės turėt kad Civilization galėčiau žaist. An šito tai gerai atsisėdęs esu. Po ilgos pertraukos vėl grįžau prie VI. 

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ne tik starfield geras buvo..

pagaliau aisku, kad diablo 4 tures cross play ir, kad jau kitais metais iseis. tik idomu ar sony prisijungs prie cross

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baisiai liūdna naujiena.. ir oficialu - gavau emeilą: su xbox live ir game pass paslaugomis nuo spalio nebebus duodami xbox 360 žaidimai..? o jie goldo esmė ir buvo, nes kartą gavus galiojo visada. (Gauti iki tol tebegalios) iš čia peršasi išvada, kad goldą ko gero panaikins..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 9 minutes, jerry parašė:

Baisiai liūdna naujiena.. ir oficialu - gavau emeilą: su xbox live ir game pass paslaugomis nuo spalio nebebus duodami xbox 360 žaidimai..? o jie goldo esmė ir buvo, nes kartą gavus galiojo visada. (Gauti iki tol tebegalios) iš čia peršasi išvada, kad goldą ko gero panaikins..

na goldo esme pirmiausia yra galimybe zaisti online...

kas del zaidimu tai aisku gaila, bet vietoj 360 gal duos vertingesius one zaidimus..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ,kad ta esmė jau gal kokie pusantrų metų nebe esmė  - daugumą nemokamų žaidimų olaine leidžia jau seniai ir be goldo žaist

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 1 minutę, jerry parašė:

Tai ,kad ta esmė jau gal kokie pusantrų metų nebe esmė  - daugumą nemokamų žaidimų olaine leidžia jau seniai ir be goldo žaist

dauguma tai ne visi... jeigu butu kitaip tai goldas jau seniai neegzistuotu.

siaip tie free games su goldu buvo tik atsakas is sony psn plus zaidimus..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvo i gerų. Pvz jei ne gold bayonetos būčiau nepamėgęs? i šiaip būdavo dafiga gerų. Nebent padarytų,kad onos žaidai būt amžini,tada gal sutikčiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.