Impaler

XBOX Series X/S naujienos

Rekomenduojami pranešimai

Ant X konsoles paleido PS2 emuliatoriu. Hm.. Gal po kiek laiko pavyks ir PS5 zaidimus paleisti? ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@Magnitas nestebina, kai konsolės labiau panaši į PC nei į konsolę. 

Bet manau ps5 mažai tikėtinas variantas, kadangi net padorūs PC nesugeba emuliuoti PS4 ką jau kalbėti apie ps5 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ps4, ps5, xbox one ir series x kaip ir pc visi jie eina ant x86. skirtumas tik tas, kad sony naudoja savo os, o xbox sukas modifikuotas win10.

tiek, kad xbox turi dev moda per kuri ir leidziami emuliatoriai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.skytech.lt/rrt00010-naujiena-microsoft-xbox-series-1tb-zaidimu-konsole-p-529755.html

Vaikinai visai nuo proto nušoko. Iki Kalėdų liko 3 sav., tai nusprendė pasipelnit. Šiaip buvau apie juos gerenės nuomonės, nemažai daiktų nusiperkęs. 1a prieš ` kokia sav., labai trumpą laiką mačiau po 575, jau buvau į krepšelį įdėjęs, bet kol galvojau ar man tikrai jos reikia (iš tikro tai noriu PS5), kažkas nupirko?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skytech su išleidimo kainom niekad nesigėdija... pats dažniausiai pas jų apsipirkinėju. Šiaip draugelis pirkosi 2 xbox ir viena man siūlė, gaila nepaėmiau, bučiau kam nors iš forumiečių perpardavęs už normalią kaina...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 10 valandų, cheburator parašė:

Skytech su išleidimo kainom niekad nesigėdija... pats dažniausiai pas jų apsipirkinėju. Šiaip draugelis pirkosi 2 xbox ir viena man siūlė, gaila nepaėmiau, bučiau kam nors iš forumiečių perpardavęs už normalią kaina...

Tai va kvailas buvai.... Pats apsizioplinai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@tomashex, apie ką ir aš. Skelbimose iš parduotuvėlių gali už 650, max 700 be jokių problemų paimt. Tai ir sakau kad visai nuo proto nušoko. Komentuose gal ir nelabai etiškai, bet parašiau, kad kai gaus PS5, tai kaip perekūpai už 1000 turbut pardavinės, tai ištrinė kad vaizdo negadintu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paleido tik tai ka paleidzia ir visi pc su situ ar kitu emuliatorium siai dienai . nieko daugiau, nes jie kol kas tik ta viena emule ir turi. pc jau gali ir ps3 emuliuot, be sansu kad retroarch kada nors emuliuotu ps3 tai ka kalbet apie kazka daugiau. na jei PS5 dev mode turetu butu tas pats. 

didesnis klausimas jei XSS nulauztu pilnai ir tada jau pasileistum is bet kokio ideto HDD SDD senus xbox zaidimus tik labai pagerintus , va cia butu idomiau gal. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na x turi backward ir paleidzi senus xbox zaidimus su auto hdr ir is bet kokio hdd. tik next gen zaidimai eina is vidinio hdd. visus xbox one, 360 ir original x zaidimus galima leisti is external.

kas del emules tai taip. paleido patikrinimui ir veikia. reiskias daba tik nuo devu priklausys ar tobulins emules ar ne.

sneka gi ne apie tai, kad pc gali emuliuot viska. sneka apie tai, kad be jokio nulauzimo ta galima daryt su x'u.

cia kai kam pliusas, o kai kam visai nereiksminga. paprasciausia yra tokio konsoles panaudojimo galimybe ir tiek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2020-12-03 18:33, Javelin parašė:

http://www.skytech.lt/rrt00010-naujiena-microsoft-xbox-series-1tb-zaidimu-konsole-p-529755.html

Vaikinai visai nuo proto nušoko. Iki Kalėdų liko 3 sav., tai nusprendė pasipelnit. Šiaip buvau apie juos gerenės nuomonės, nemažai daiktų nusiperkęs. 1a prieš ` kokia sav., labai trumpą laiką mačiau po 575, jau buvau į krepšelį įdėjęs, bet kol galvojau ar man tikrai jos reikia (iš tikro tai noriu PS5), kažkas nupirko?

Viskas, po 800 per 2d. išpirko. Žmonės, kas Jums DAROSI?!?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skytechas nereguliuoja kainu.. Viskas priklauso kokia kaina tiekejai yra uzsideja.

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2020-12-07 14:31, Lonsdale parašė:

Skytechas nereguliuoja kainu.. Viskas priklauso kokia kaina tiekejai yra uzsideja.

Gal patys iš perekūpų optu perka? Skelbiu.lt mažesnėse parduotuvėse po 600-700 laisvai gali nusipirkt, bet ar verta, tai ir sakau kad su savo 800 nuo proto buvo nušoke.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 17 valandų, Javelin parašė:

Gal patys iš perekūpų optu perka? Skelbiu.lt mažesnėse parduotuvėse po 600-700 laisvai gali nusipirkt, bet ar verta, tai ir sakau kad su savo 800 nuo proto buvo nušoke.

nusiminusuok PVM.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.