blindside

Dragon Ball Z Burst Limit

Rekomenduojami pranešimai

Nepagalvojai kad gal kitiems gali buti idomu? Pvz tu tai nuli informacijos idejai i pirma posta.. Tik sena traileri...

Naruto viska nukopijavo is DBZ. DBZ 10 kartu geresnis nors ir nebekuriamas jau pats seniai zinau...

Jei nesate DBZ fanai tai sitas geimas manau ne jums.

Ne į temą

nu atleisk bet pasakysiu kad DBZ multikas YRA WAIKAMS! zaidimai- smagu, manga- gal ir smagu, bet pats filmuks yra waikiskas....net jeigu ji dabar pradetu kartot per koki LNK arba sumestu wisas serijas kaip neseniai buvo linkomanijoje tikrai jo neimciau ar nezirueciau...

ps3man aš čia nieko piktybiškai neturėjau, bet čia tik mano nuomonė, kad aš pvž tiek jau nesiknisčiau apie žaidimą (;

btw, aš irgi manau neleisčiau apie 150lt už tokį game, nes jis toks šiaip .. for fun. Jei pigesni tie ps3 games būtų, tai gal ir kažkokio populiarumo susilauktų tas DBZ naujausias (:

Ne į temą

ps3man tu mane jau nervini, jau 2nd postas apie Naruto kopinimą nuo DBZ, jeigu esi DBZ fanas, tai ir tylėk krč, baigės tas DBZ jau, kaput. Naruto man nė vieno proc. nepanašus į tą DBZ, ten kovos žymei logiškesnės bent, nenugali visus priešus su "Spirit Bomb" (nu ne visus per DBZ bet dauguma)

Naruto yra visiškai skirtinga visata, ir tu tik lygini Naruto su DBZ vien dėl to kad Naruto toks pats populiarus.lol

Ne į temą

ee jis ne fanas .JIS-FANBOY'us :) naruto wienintelis panasumas su dbz yra tas kad ten yra lyg energijos bangos (dbz: kamehameha, naruto rasengan, chidory.) bet ir jos wisiskai skiriasi ir beto naruto yra protingesnis.. jame daugiau wisko o ne: atejau ,pakalbejau ,pasimusiau, miriau, prisikeliau, pasitreniravau super kambaryje savo rusyje , tada jau sausai ishtaskiau ta pacuka kuris mane nuzude, ishgelbejau zeme ,bet poto kazkoks naujas blogis atsirado pirstelejo ir sunaikino ja... nu ten tiesiog wiskas bukai nuspejama

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na štai x360 savininkams nebereiks laukt liepos 10...žaidimas jau yra torrent'uose:)

Redagavo Kasuga

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi, būsiu sumaišęs datą, ne Liepos, o Birželio 10-ą.

Parašykit įspūdžius žmonės kas žada rašytis x>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nieks nezais <_< visi varys i Linkin Park konca ^_^ Just Joking :D
Redagavo OutSider
kitą kartą su tag'ais džiaukink, nes bus įspėjimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

teks pirkti tada kai kainuos 150 lt sitas zaidimas nes nelabai norisi daug metyti pinigu ant sito zaido ^_^

Redagavo viliuxsas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai pirmi post įsirašius žaidimą.Nu aš nesuprantu ar negali kūrėjai patobulinti normaliai budoku sukurti pasaulį kokį kad galima butu skraidyt kaip kad treciuose.Daugiau veikeju ,filmuku.O dabar tai man sitas dbz lievybe kaip pirmi budokai ant ps2 jau story mode kokia lempa :wacko:

Patariu negadint disko...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tipo ten tik chapterius renkies ir eini tą siužetą su keliais intarpais?

P.S nereikia nusiminti, čia juk tik pirmas game ant ps3, vėliau gal bus Burst Limit 2,3 ..dar DBZ Burst Limit Tenkaichi xD lol jk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.