blindside

Naruto: Ultimate Ninja Storm

Rekomenduojami pranešimai

Po nepasisekusio Xbox360 - Naruto Rise of A Ninja.. (čia tik mano nuomone, nes jie Naruto pavertė kažkokiu arkadiniu mėšlu..ir žaidimo serijų apimtis ne pati didžiausia)

..atėjo naujas geimas ant PS3, ir visi Naruto gerbėjai gali džiaugtis nes iš trailerio nors ne per daugiausiai matos, bet MATOSI, kad čia galėsite tikru "ninja" pasijausti.

Vien tik iš muzikos jau galiu pasakyti, kad kūrėjai bus tie patys kurie kūrė:

-Naruto Ultimate Ninja 1,2 ir 3

-Naruto Shippuuden Narutimate Accel 1 ir 2.

Man tikrai patiko. Enjoy.

P.S Žaidimo pavadinimas dar nepaskelbtas.

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atrodo tikrai neblogai ir sis zaidimas tikrai atsidurtu mano noru krepselyje, jei PS3 tureciau....

P.S. Ar nelaikas jau butu Shippuuden angliska paleist? ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naruto manes niekada nezavejo. Pigi DBZ kopija kuri bande pasipelnyti is DBZ sloves.

Siaip zaidimas tai puse velnio atrodo.

Redagavo ps3man

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sako pigi kopija.. tu gal nesvaik, ir gali nesakyt, kad DBZ "klonas" kažkox, ..jei normalei Naruto nematęs esi tai patylėk, ok ? (; nieko aš ten panašaus nemačiau, anime kaip anime, bent ne toks vaikiškas kaip DBZ.

Shippuuden angliškas dar toli, nes dubina angliškai tiktais apie šimtinę naruto seriją, tai įsivaizduokit kol dar fillerius visus praeis..

tai manau tame ir priežastis, kad kuria ne Shippuuden žaidimą, o Naruto paprastąsias serijas, dar iš pirmos dalies, kad galėtų anglišką padaryt (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sako pigi kopija.. tu gal nesvaik, ir gali nesakyt, kad DBZ "klonas" kažkox, ..jei normalei Naruto nematęs esi tai patylėk, ok ? (; nieko aš ten panašaus nemačiau, anime kaip anime, bent ne toks vaikiškas kaip DBZ.

Shippuuden angliškas dar toli, nes dubina angliškai tiktais apie šimtinę naruto seriją, tai įsivaizduokit kol dar fillerius visus praeis..

tai manau tame ir priežastis, kad kuria ne Shippuuden žaidimą, o Naruto paprastąsias serijas, dar iš pirmos dalies, kad galėtų anglišką padaryt (:

Neverk. Atsiprasau, ne taip issireiskiau... Naruto negali buti dbz klonas, jis tik nupigintas bandymas nukopijuoti dbz stiliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Krč kas verkia, nenoriu tikrai pyktis, bet tu grynai pats prašaisi, kiekvienam anime skirtingi patinka ir jei tau taip "liūdna", kad tipo tavo nuomoen nukopijavo nuo DBZ, tai geriau savo nuomones nereikšk garsiai :D

Tu pasakyk bent vieną dalyką nukopintą nuo to DBZ? Hm?

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemanau taip tikrai nes naruto apie ninja anime o dbz tai ten apie kovu menus kaip karate ar kazkas pan ... nzn as abi animes maciau ir naruto tikrai geresnis pasirode ir geimai geresni ypact patiko naruto shippuden 1-2 o gal zinot ar bus sitas geimas ant ps2 ? ar tik ant ps 3:(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per daug dar nematėme, jei žaidimas nebus per daug "superinis" tai gal ir ant ps2 bus, kaip "Spider-Man 3" ar "Marvel Ultimate Alliance", nors abejoju.. matosi, kad geimas bus ne iš kelmo spirtas ..hehe :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

qrw tu daune dbz stiliaus asiles tu nors zinai kas yra anime ir manga ? tai geriau tilek. DBZ jei tik mates daugiau anime tai joa tau atrodo kad dbz anime pradininkas pries ji buvo dar daug anime. O del naruto shippuden anglisko tai kad jau susike su paprastu kraujai apkarpyti igarsinimas lievas ;) bet sitas projektas atrodo nerealiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu sitas tai labai jau zjbys atrodo...

PS3man>>>>> o beto nespak kad cia tipo kopina DBZ.. tu turbut mates desimt kokio DB-z seriju ir tiek pat naruto.. nes abu filmukai (anime-manga wadinkit kaip norit tai esmes nekeicia ;) ) yra totaliai skirtingi pvz wien tik del laiko pagaminimo.. jei neklystu dbz buvo leidziamas 1998 metais (jei kas zino tiksliau parasykit) ir as su juo uzaugau

o naruto nors ir negaud bet rimtesnis ten niekas nenaikina planetu su wisokiom bangom ar panasiai... ir tai dabar kai prisimenu dbz bvo linksmas bet kvailas... jis orientuojasi i mazus waikus kai naruto daugiau i platesne publika taigi apsisviesk pries rasydamas cai savo erezijas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atvirai grajus man ispudzio nesukele . laukiu kol koke padore rpg stiliau prades o ne arkada ar beleka

ir tai kas kieno klonas .tai va ka as jums galiu pasakiti as anime jau stebiu gal kokius 12metu ir jokiu klonu nera kaip ir filmose .kiti veikejai, kita vieta, laikas ,ir istorija. DB serija bus visada legendine nes amzius ir animes paisimo tehnika . dabartine dauk kuom skiresi .ir po 10 metu ji vis dar tobules. ir nebesapaliokite apie klonus nes tai zanras o jis niekados nepasikeis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesakyk daugiskaita, kad "visi" čia spangsta, čia tik vienas svaigulys taip pasakė ir viskas.

Įspūdžio tai aišku, kad didelio nesukels dabartinis traileris, bet Naruto serijos tobulėja, gi pažiūrėkit koks pirmasis Naruto game buvo (Ultimate Ninja)..

Manau game tikrai turės kažkokių RPG elementų, nes dauguma Naruto geimų turėjo tokius (ypač Uzumaki Chronicles).

Kažkaip juk galės kelti LVL bei jutsu mokintis ir t.t .. kad būtų "ėjimais" rpg tai toli gražu tokio nesulauksim ir tokio net nenorėčiau.

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arkades man jau acibodo ,seip grajus tobuleja viskas puiku ,manau rpg paleis. kai naruto pasibaiks pilnai jai pasibaiks ,ziuriu nuo 2002 metu ir nervas yma kaip toki serijala gali paroditi per 10o epu ,o ne per 200+ ir shinpuden jau 54 eina o dar nieko nesimato . gal po 2 metu ir sulauksime koki rpg ,nors galetu jau pakurt is pirmu epu visa istorija butu idomu suzaisti ir prisiminti pirmus epus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po kolkas game vadinas "Naruto Ultimate Ninja Storm".

Hm, kiek žinau šiaip istorija ir bus nuo pirmųjų epų, ir nesuprantu.. koks dar RPG? Tai jūs norite tokio kur party būtų ir ėjimas varytumėt ar kaip? Tada jau paieškokit googlej "Naruto Uzumaki Chronicles".

Nežinau ką čia prisigalvojot, bet po kolkas man game visiškai neatrodo arkadinis, gal jūs čia maišot su "Naruto Rise Of A Ninja" ant Xbox360..

Po kolkas visi Namco Bandai žaidimai susiję su Naruto nebuvo arkadiniai visiškai.. iš kur čia išraukėt rą arkadiškumą??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.