Rekomenduojami pranešimai

man tai visiskas ablomas. unikalus zaidimas buvo, dabar tai eilinis japaskiu turn base zaidimas, nieko isskirtinio. turiu as beveik visus ju zaidimus, tai nusivyles labai likau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš tik šiemet pradėjau lošt Yakuza visad manydavau, kad meh, bet išmėginau ir žiauriai patiko, perėjau Yakuza 0 Kiwami 1-2 ant steam, laukiu 3-6 steam'e gal anonsuos savaitgalį per PC Gamer Show, kadangi pradėjau lošt tai reik ant pC pribaigt ;D o jeigu nebus, imsiu ant PS4 3-6 @gedunex 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

spin off sitos serijos irgi geruliai. Fist of the North Star, daug kas labai norejo kad i vakarus ateitu Kenzan arba Ishin, o is paskutiniuju ju spin off Judgment susilauke labai geru atsiliepimu ir siaip grajus liuks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 2 valandas, Džekeris parašė:

Aš tik šiemet pradėjau lošt Yakuza visad manydavau, kad meh, bet išmėginau ir žiauriai patiko, perėjau Yakuza 0 Kiwami 1-2 ant steam, laukiu 3-6 steam'e gal anonsuos savaitgalį per PC Gamer Show, kadangi pradėjau lošt tai reik ant pC pribaigt ;D o jeigu nebus, imsiu ant PS4 3-6 @gedunex 

As tai sunkiai isivaizduoju Yakuza ant PC.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 12 valandų, pspgamer parašė:

As tai sunkiai isivaizduoju Yakuza ant PC.

Nes?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 7 valandas, Dwėsk parašė:

Nes?

Siaip geimo stilius labiau konsolems manau. Aisku, gerai, kad ir ant pc isleidzia, didesne auditorija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 18 valandų, pspgamer parašė:

Siaip geimo stilius labiau konsolems manau. Aisku, gerai, kad ir ant pc isleidzia, didesne auditorija.

Lygiai tą patį pasakei, ką ir praeita žinute - nieko, ar kalbi apie Controller vs KB+M ar jau į absoliučius subjektyvumus ir kažkokius stereotipus bandai lyst koks žaidimas skirtas konsolei, koks PC?

Pats spakainiai Kiwami perėjau neseniai, o dabar 0 žaidžiu, tai gan keista, kaip jie identišką engine naudodami sugebėjo išspaust ŽYMIAI geresnį žaidimą turbūt visais įmanomais aspektais, kad net atrodo lyg Kiwami būtų kažkoks DLC afterthought, bet man ir Kiwami visai neblogai suėjo, tik kad ryškiai jautėsi, lyg žaisčiau PS2 eros žaidimą su PS3 grafika ir japonišku "jank'u". Kas turit mažai laiko, bet norit bandyt užsikabint ant serijos tai siūlyčiau nuo Yakuza 0 pradėt, daug stipresnė, geriau "surežisuota" pagrindinė istorija (nors aš ją dar tik įpusėjęs, bet jau ką pamačiau kirto daug stipriau nei Kiwami), o ir visokie side-activities, substories irgi daug geriau implementuoti.

Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai Kiwami yra pirmas serijos zaidimas kuris vadinasi tiesiog Yakuza :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.