Rekomenduojami pranešimai

Prieš valandą, Javelin parašė:

Nepastebėjau, bet man nepatiko kad PS5 performance mode yra kiek daugiau užmuilintas lyginant su SeriesX Performance. Labai nemėgstu "užmuilinimu" ir "minkštai" atrodančios grafikos. Dėl to savo laiku nesugebėjau per ps4 pro ir RDR 2 žaisti, kai pamačiau One X true4K grafiką. 

Mano manymu iš esmės kiekvienas game turetu turėti motion blur, sharp and so on nustatymus pagal kiekvieno poreikius...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man tai šitas yra must play, tikriausiai GOTY 2022 (GOW:R tiesioginis konkurentas). Pačiūpt belieka PS5. Matau, kad čia bus surinkta viskas kas geriausia iš From Software žaidimų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar padarytas Launch ediotion preorder gameroom. Turi silpnybe fiziniems žaidimų kopijoms, nors realiai nieko neišlošiu, nes perėjęs nepardavinėju, taip ir lieka kolekcijoje.  Tiesiog malonu turėti rankose. Pats sau manau kad tikrai bus labai geras žaidimas, nesu tikras kad šedevras, bet jeigu pradėjus lošti pateks į "žaidimo, kuriame norisi gyventi" kategoriją, tai taip, tuomet GOTY. Nebeilgai liko laukt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 2 valandas, tymbarkFM parašė:

Man tai šitas yra must play, tikriausiai GOTY 2022 (GOW:R tiesioginis konkurentas). Pačiūpt belieka PS5. Matau, kad čia bus surinkta viskas kas geriausia iš From Software žaidimų.

Būkit ramūs nebus jis GOTY :) 

Kiek mačiau gameplay Tai jis nieko naujo neparodė o ir grafikos prasme jis nėra įspūdingai atrodantis. PS. Ne tik. GOW Bet ir Horizon :) nesakau, kad tai bus blogas žaidimas tiesiog kažkaip per daug hype matau ir nesuprantu kodėl :) bus patobulintas DS3... 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar nebus kartais Horizon juodasis arkliukas sitose Goty lenktynese? paziuresim, nedaug laiko liko. back to back isleidziami du zaidimai i goty kategorija, po to is kart GT7 i racing goty.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skipinsiu kaip ir visus souls žaidimus, nors jie geri, bet jie ne man. Smagu, kad šis žanras turi auditoriją.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 15 valandų, Džekeris parašė:

Skipinsiu kaip ir visus souls žaidimus, nors jie geri, bet jie ne man. Smagu, kad šis žanras turi auditoriją.

Na pasižiurėjus ER gaunasi kiek labiau subalansuotas sunkumo prasme, panašu kad labiausiai pakantus naujokams iš visų Souls. Taigi tavo vietoje sulaukčiau pirmo išpardavimo ir bandyčiau, siūlau neskipint. O gal patiks? Be to irgi savotiškai JRPG gaunasi? (nors iš tikruju suprantu koks čia žanras

Čia tai nemažai informacijos suteikta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Javelin Į beta patekau, išbandžiau sutikau monstrą iškart prasileidau :D Na yra Souls-like žaidimų kur yra sunkumo lygiai vienas jų Star Wars Jedi: Fallen Order kitas  busimasis Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Džekeris, na o aš savaime aišku žaisiu, nors nežnau ar dabar turėsiu tiek daug laiko. Preorder padarytas. Bet kurio atvėju pasidalinsiu įspūdžiais įtraukė ar ne. @gedunex irgi manau prisijungs. Išvis mano planose tokios temos: Elden Ring, GoW Ragnarok iškarto pirksiu, Forbidden West lauksiu išpardavimų, bet pirksiu ir bandysiu, nors pirmas manes neįtraukė kiek besistengiau. Dead Space remake jeigu išeis šiais metais tai išvis galvoju collectors edition paimt (jeigu toks bus), na dar lieka Callysto Protocol (neaišku kada išeis), Witcher 3 remaster ir Cyber nextgen versija. Tokie va planai, grandioziniai?

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 7 minutes, Džekeris parašė:

o horiozon iš ties geras, laukiu antros dalies

Kažkokia nuojauta man kužda kad antrą dalys gali man labiau užeiti. Na jeigu taip įvyktu ir pereičiau, tai tektu prie pirmos visgi grįžt. Noriu naujos RE dalies, bet ne eilinio šuterio, o tikro third person horor. Evil Within buvo geras, ypač pirmoji dalis, norečiau dar.

P.S. ps4 dar nepardavei ?

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.