Gvazde

GOD of WAR

Rekomenduojami pranešimai

nu paie geima tai as zodziu blugu neturiu tik kad uzkibau vienoi vietoje :down:(( ten kur povandeniniose tuneliose tokios sienos greitai juda i prieki ir jei uzkliuvi viskas tau Kaput :thumbsup4: gal zinot kaip praeiti ta vietele ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Daug kam padeciau tik gaila senai zaidziau ir perejau pirma dali tai beveik nieko nepamenu :/

Su skydais ilgai reikia vargti.

Po vandeniu jeigu neklystu tai reikia kazkatra migtuka spaudineti kad greiciau plauktu.

Kur raset kad viena vyras nepaleidzia svirties kad tiltas issitiestu tai reikia ji uzmusti.Pirma reikia kiek prisimenu gryzti i pacia pradzia kur viskas prasidejo su stogais.ten turetu buti kitas kelias per maza tiltuka eiti. kai pereisi tiltuka bus toks namas ant kurio bus Hade's pakalikai su lankas.Reikia ieiti i ta nama ten kazkiek paeiti ir turetum igyti Dzeuso zaibu galia. Grysit prie to vyro numusit, tiltas atsities ir galesit toliau zaisti. ;) tikiuosi padejau

P.S God fo war nerealus game vertinu 10 is 10.

P.S Dabar zaidu god of war2 ir uzstrigau vienoj vietoj. ten su arkliu nuskridau iki kazkokios salos [ kazkur zaidimo prodzioj ] . Daejau iki vienos vietos kur reikia atsitempti svirty iki vieno migtuko ir suspeti prabegti pro vartus kad neuzsidarytu vartai. Tai nezinau ka daryti. niekaip nespeju prabegti :S

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Sumalei viską į vieną krūvą, kad net sunku suprasti.

Aš tai pvž, kad ir kiek kiti sako: "Oh My God, koks geras geimas" tai aš vien iš principo jo nesirašau, nes atsibodo jau visur tą God of War matyti, vimdo jis mane, ir net pats ponas Dievas neįtikins manęs jo žaist.

as lygiai taipat galvojau kaip ir tu.kazkoks plikis su ozio barzda laksto.o visi sukauja uaau koks geras!maniau visiskas slamstas ,nezaisiu is principo.bet ,kai pazaidziau antra dali, teko savo nuomone pakeisti.zaidimas begalo kokybiskas, kinematografiskas ir tikrai vienas geriausiu PS2 zaidimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

P.S Dabar zaidu god of war2 ir uzstrigau vienoj vietoj. ten su arkliu nuskridau iki kazkokios salos [ kazkur zaidimo prodzioj ] . Daejau iki vienos vietos kur reikia atsitempti svirty iki vieno migtuko ir suspeti prabegti pro vartus kad neuzsidarytu vartai. Tai nezinau ka daryti. niekaip nespeju prabegti :S

Isdauzk vienoi pusei siena ir rasi lavona, tai ji imesk i upe ir greit perbek i kita puse kur yra urvas su mini vartais ir ten isdausk siena ir ta lavona pagauk ir uzsidek ant mygtuko ir viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isdauzk vienoi pusei siena ir rasi lavona, tai ji imesk i upe ir greit perbek i kita puse kur yra urvas su mini vartais ir ten isdausk siena ir ta lavona pagauk ir uzsidek ant mygtuko ir viskas

ziuriu gow megsta ant mygtuku lavonus metyt :D. seip mano manymu tai geriausias zaidimu serija ant PS konsoliu. Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzstrigau vienoj vietoj. Tunelyje su besisukanciais spygliais. Kiek ziurejau youtube gameplay pas visus tas tunelis labai trumpas, apie 3 greiti plaukimai su R1, pas mane tas tunelis apie dvigubai ilgesnis, padarau 5-6 tuos "plaukimus", bet niekaip nepasiekiu pabaigos ir bunu pasmeigtas. Kodel pas men tunelis apie dvigubai ilgesnis, nei pas kitus zaidejus, ar pries ji kazko dar nepadariau, ar kame saknys? Gal kam nors yra taip buvo, ar visiems pasiseke gauti trumpus tuneliukus:) Zaidziu is orginalaus disko. Idedu savo gameplay su problema ir viena is gamelpay su normaliu tuneliu, kad butu aiskiau.

Normalus tunelis, ziureti nuo 23:10: 

Manasis tunelis: https://www.youtube.com/watch?v=zLWVBvglLvk&feature=youtu.be

Patarkit kanors, nesinoriu uzbaigti sio gero zaidimo pusiaukeleje, bet si nesamone jau nervina ne tas zodis, pora vakaru bandziau viskas kas imanoma, bet be sansu tiek nuplaukti, buvau kelis kartus grizes atgal kiek imanoma, bet nieko daugiau lyg ir neina padaryti. Islandziotas internetas, youtube, viskas veltui. Tikiuosi dar atsiras tu, kas nera pamirse kaip ten kas ir patars kazka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ilgiau nebandei R1 palaikyti, kad padorei užsikrautų ir greičiau plauktų? Kitokių būdų kaip ir nėra. Pats neseniai žaidžiau ir taip praėjo. Įraše jau visai netoli buvai tik pritrūko ilgesnio R1 palaikymo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip tai laikau as ta R1 iki kol jis pats sustoja plaukes. Bet ar man vienam atrodo, kad tas tunelis gerokai ilgesnis, nei pirmam video? Bandziau "sekcijas" skaiciuoti, bandziau plaukimus skaiciuoti, na pas mane apie dvigubai nors tu ka gaunasi, bent jau atrodo taip is akies ziurint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip tai laikau as ta R1 iki kol jis pats sustoja plaukes. Bet ar man vienam atrodo, kad tas tunelis gerokai ilgesnis, nei pirmam video? Bandziau "sekcijas" skaiciuoti, bandziau plaukimus skaiciuoti, na pas mane apie dvigubai nors tu ka gaunasi, bent jau atrodo taip is akies ziurint.

Su PS2 žaidi? Ten antras video tavo filmuotas? Kuo arčiau priplauki ir visada ilgiau palaikai R1, ir užtikrintai plauki tiesiai. Tame įraše blaškaisi ir trumpi paspaudimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu laikyk prie pat tunelio knopke kad jis susikauptu maximaliai,tada atleidi ir jis sauna i prieki,tada vel tai pat ir perplauki,as tai miriau keleta kartu kol supratau.nera sunki situacija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu laikyk prie pat tunelio knopke kad jis susikauptu maximaliai,tada atleidi ir jis sauna i prieki,tada vel tai pat ir perplauki,as tai miriau keleta kartu kol supratau.nera sunki situacija.

Dekui, pavyko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.