scalman

PlayStation 5 naujienos

Rekomenduojami pranešimai

@tomashex, Ačiū labai. Moteriškę užtildžiau, nes pradėjo jau daknyst  savo kalbėjimu? Šiaip kas liečia emocinę puse, tai ko toliau susipažistu to labiau man nauja konsole patinka. Šiaip galinga jinai baisiai, kaip tomygun teisingai rašė kaip geras pc su ssd. Kai matai kaip koks Days Gone sukasi 60 fps, tai supranti kiek smarvės turi. Na pagaliau pasiekė konsoles ta riba. Pro pradėjo, šita užbaigė. Demon's Souls net neturėjau jėgų instaliuot, pavargau kažakaip šia savaite, daug darbo buvo, dar nakti sėdėjau naują žaislą instalinau. Bet dydis jos vistiek kaip pagal konsoles tai milžiniškas, kaip koks space kombainas pupso ant to pjedestalo. DS3 grafika sutvarkiau pamažinęs in game brightness nuo 6 iki 3, pasidarė norm. Va ką HDR padaro ne hdr žaidomose. Pultelis malonesnis. Vnž visgi next step visame kame, verta pereit. O šiap apie ką mes diskutuojam. Patys matot kad jos normali kaina nuo 500 iki 600e, jeigu laukiat ir tu turi galingą home entertaiment, kuris vež visus žaidimus 5-6 metus. Babandykit PC panašaus galingumo surinkt už tokius pinigus. Va šitame ir yra konsolių esmė. Visiems sveikatos?

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o kaip del zaidimu ???

Tuo vienu nusipirktu uz 55eu tik ir gali dziaugtis ?

PS+ neimsi ? Dar klausimas del ps+. Jis irgi veikia kaip priejimas prie online game'ingo ir kazkokiu soniaus duodamu zaidimu nuoma ??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 35 minutes, cheburator parašė:

Nu ką aš vienintelis čia kai dūhas likau be PS5 ?

Nesiparink. Pirma tu ne dūchas, antra ateis ir tau skambutis. Aš realiai tai nieko neplanavau. Buvau apleidęs jau tą mintį nealukus už brangiau pikt. Bet kai jau paskambino tai durnam jau reikia būti kad atsisakyt "ne nereikia, aš dar palauksiu", kai žinai kad vistiek šito daikto nori. Draugą turiu, kuris panašiai su manim visur reginosi, baisiai nori tos konsoles, pas ji slimke, bet jam kol kas nieko. Aš po teisybe kažakaip galvoju, kad tą eilę kaip ir yra, bet biški kažaką visgi chimičina jie. Nežinai kas turi įtakos, bet facebooko forume šito laikotarpiu gal tik vienas žmogus rašė kad irgi iš Telios skambutį gavo.

Prieš 12 minučių, Ainaras1986 parašė:

o kaip del zaidimu ???

Tuo vienu nusipirktu uz 55eu tik ir gali dziaugtis ?

PS+ neimsi ? Dar klausimas del ps+. Jis irgi veikia kaip priejimas prie online game'ingo ir kazkokiu soniaus duodamu zaidimu nuoma ??

Na tai gali džiuagtis visa savo esama ps4 biblioteka. Be PS+ gyvenau labai ilgai, tik kovą buvau pasiėmęs dėl dark souls 3, bet panašu kad gal nusipirksiu metams prenumerata už 49,99 svaro ir bus ramu, nors nesu online žaidėjas. Dėl PS5 ps+ kolkcijos , tai aš praktiškai ją visą turiu. GoW, TLOU, Days Gone, tai kad negroja man labai. O šiaip yra tu žaidimų jau grynai optimizuotu ps5, tik pirk. Už 55 dar į diskasukį neidėjau, nėr jėgų? Dabar sėdžiu, geriu vyną ir su jumis forume rašynėjus? 

Dėl PS5 pirkimo, tai turiu realu patarimą ir čia ne reklamą. Jeigu nėra jėgų kentėt, čia ir dabar norit tos konsoles ir negaila jai 700e, tai galima iš to vyruko iš Panevėžio pirkti. Pats su jo šiandien gyvai kalbėjau, visiškas adekvatus, kaip rašiau kažkada tai "geras perekupas". Aš iš jo Demon Souls už tos 55 ir pirkau, kai naujas gameroom 70 kainuoja.

Gauna jis tas konsoles iš Lenkijos ir dar keičia jeigu kažkas neapatinka, @TomyGun patvirtins. Sakė, net į Latviją siunčia, sukasi bičiukas. Vis geriau negu už 850 iš skytech pirkt.

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 2 valandas, Javelin parašė:

Dabar sėdžiu, geriu vyną ir su jumis forume rašynėjus?

Spoiler'is

gerdamas vyna ir basliuodamas svarainiais visiskai nepanasus i panevezio gyventoja.

Minimum kokioj italijoj vyno baro savininkas usa sukantis aplink pirsta, arba Londej pahalini ir vairuoji mini cooperi.

Man kartais daug idomiau ne apie tuos geiminimus pezeti bet suzinoti ka geimeriai veikia for a life and living.

Pazymesiu kaip offtopica kad moderai nepyktu 

Redagavo Ainaras1986

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Javelin sveikinu ponas įstojus į klubą.

Tik ar nejaučiu haipyčio iš pačio ??nors taip kalbejai su atsarga ir gana skeptiškai prieš tai ?

Ne ne, šaunuolis gerų įspūdžių! :)

Pas. Man vaibas jau praėjo. Bet kita gaila gavau, nusipirkau šiandien moca, bet čia kita tema ??

Redagavo Eiviokas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 14 valandų, Javelin parašė:

Na ka gi gerbiami forumiečiai, atėjo ir mano laikas pasidalinti įspūdžiais apie išsvajotąją PS5?

Bandysiu papasakot viską iš eilės. Trečiadienį būdamas darbe netikėtai gavau laimės skambūti iš Telios. Paskambino mergaite, "laba diena, čia mes dėl jūsų konsolės, kur registravotes", tikrai galiu pasakyt kad ne tas kad pasimečiau, bet tikrai nesitikėjau, negalvojau kad artimiausiu metu tokį skambūtį gausiu?  Tai kol viską suderinom, apmokėjimą, pristatymą, pasilinkėjom, padėjo ragelį, tik tuomet pagalvojau kad net nepaklausiau nei komplektacijos, nei net kokią versija disc ar digital. Bet kaip ir žinuojau kad už 667 Telia eina disc bunle su antru joystikų. Tai džiaugsme tiesiog laukiau. Pasakė kad gal penktadienį pristatysim, bet gali būti ir kitą sav. Bet kurjeris pristatė jau kitą dieną, tai jau turėjau konsole. Atvežė kiek supratau net gamyklinei Sony pakuotėje kur tiesiai iš Kinijos eina, dėžė su PS kodais po 2 štukas. Viskai labai gražiai, tvarkingai supakuota, konsole tikrai nebuvo atidaroma ir niekieno naudota. Visi aksesuarai kaip priklauso vietoj, viskas tvarkoj. LT skirtos konsolės kiek supratau eina iš Skandinavijos šalims skirtai rinkai. Na ką gi išpakavus pirmą pultelį, po to konsolę įspūdžiai dėl kokybės tik teigiami. Man kokybės prasmę PS5 yra aukščiau negu ps4 karta. Nėra jau jinai tokia plastasinė kaip kalba, ps4 plastmasės tikrai "chlipkesnės". Bet kas liečia dizainą ir apskritai kol kas dar labai trumpą naujos konsoles naudojimą, įspūdžiai tokie kaip čia pasakyt "dviejopi". Yra tikrai nemažai akivaizdžiai geresniu dalykų, bet yra ir nemažai diskutuotinų sprendimų. Konsolė tikrai yra didelė ir tam tikra prasmę iššaukianti. Jinai tikrai nederės automatiškai prie kiekvieno interjero ir jai tikrai reika atskiros savo vietos, negalėsi juos nukišti bet kur kaip slimke ar pro. Diazainas ekstravagantikškas, tikrai ne toks pramoninis kaip pvz. Pro, toks labiau "kosmosas", bet jinai kitokia ir nelabai galėtu būti, nes priešingu atvėju būtu tiesiog neskoningas griozdas, bet tas dizainas ją gelbėje. Tamsoje tos visos švelnios šviesos atrodo tikrai įspudingai. 

Pirmas paleidimas. Viskas tikrai vyksta labai gražiai ir tvarkingai. Pasileidžia, pyptelį, ekrane pasirodo fejerverkai. Pasirenki kalbą, atsakai į kelis klausimus, pasijungi WiFi ir priregistruoji savo profilį, pasileidžia be jokių problemų.

Su interfeisų gan greitai apsipratau, nes jau buvau visokįs video matęs ir skaitės. Jis naujoviškas, savaip gražus. "Tamsus" kas man nelabai patinka, bet kitiems turbut pats tas ir aišku greitas. Nors pas mane ir pro nelagino.

Iš karto galiu pasakyti kad man trūksta temų, bet yra kaip yra. Tą kažkiek kompensuoja kad pavažaivus ant žaido ikoneles kiekvienam duoda savo foną ir muziką. Tiesa vaizdo nustatymose nieko nedariau, viskas identiška Pro, nekeičiau jokių HDR, viskas by default. Garso pasirinkime yra biški skirtumo. Pirmiausia duoda pasirnkti TV dinamikai, soundbar ar resiver. Taip pat yra ausynių 3D garso nustaymai. Tiesa HDMI reika pasirnkti HDMI Link on, nes tai nėra by default ir tuomet nejungia teliko automatiškai kai startuoja konsolė.

Pradžioj nedariau iš karto data transfero, įsirašiau Witcherį iš disco, kad pažiūrėt kaip su to coil wine bus. Dabar apie jį. Pirmiausia, taip jis yra, bet tai labai tylus lengvo Bzzz garsas, kurio aišku nebuvo pas pro. Mano klausa jautri, todėl stovint šalai konsoles per 1-1,5 aš jį girdžiu jeigu kambaryje yra absoliuti tyla. Jeigu įjungtas garsas, jeigu labai nori ir specialai įsiklausit gali jį iįgirsti, bet reika spaecialai tą daryti. Jeigu ne - nesigirdi. Kitas svarbus dalykas - jo intensyvumas nedidėja per apkrovą, kol kas bandžiau Witcherį ir Dark Souls. Tai yra žaidžiant su nedideliu garsu aš jo nebegirdžiu, todėl problemą kol kas neskaitau. Konsoles keisti tikrai neisiruošiu. Pats konsoles aušintavs yra be galo tylus, tai yra jo nesigirdi, todėl dėl tos mirtinos tylos ir girdisi coil wine?

Datą transferį dariau per 2 kartus, nes pirmą kartą nesuprasdamas, kad dar nieko neperkėlė, ištraukiau lan laidą, tai išmetė klaidą. Iš antro karto pavyko, bet vietos tame SSD tikrai mažai, dalies žaidimų, kur buvo ps4 ir dar vietos kokie 180 gigu dar buvo, tai net nekeliau, nes neįtilptu. Pvz. Odyssey , kuris 77 Gb užima. Screenshotai nepersikėlė, teks ateity rankomis daryt.

Senas (bet žiuariai geras?), PS 2.0 Wirless headset pasijungė be problemų, kaip ten ir buvęs. Bet Headset kompanion app neveika (tikslaiu jo net negali įrašyt PS5). Viskas per naują Audio Tempest Engine. Ar skiriasi garsas neoptimizuotose žaidimose kol kas negaliu pasakyti, per mažai laiko.

Dar pastebėjau įdomu dalyką. Senesniems ps4 žaidimams, na kurie pvz. nėra HDR kaip DS3, vaizdas taip įdomiai atrodo, biški dirbtinai. Nes pirmas dalykas PS5 jiems padaro kožkokios formos savo hardware antialaisinga ir vikas taip biški "užlaižytai" atrodo, + TV režimas eina HDR, nepersijungia, tai dar tą vaizdą papildomai iššviesina. Vnž. man kaip ankščiai labiau patiko. Bet tie kurie jau turėjo Pro versijas (Witcheris3 pvz.) atrodo lygiai taip pat gerai. Tiesa DS3 pagal pojūčius eina stabiliai 60FPS.

Naujų žaidimų dar nebandžiau, guli ką tik nupirktas Demon's Souls už 55e ?, gal šiandien vakare, naktį pabandysiu.

Pultelis tikrai geresnis, tie visi pakitimai kurie padaryti jam išėjo į naudą, įskaitant ir nežymu dydžio padidėjimą. Pts tas? (Manau Mikai visgi promaxą padarė kad savo pultelio praktiškai nekeitė).

Net nežinau ką dar parašyt. Viskas gerai su ja. Bet man asmeniškai tokio kai WOW efekto visgi nebuvo, jeigu palyginti kaip būtum iš senesnio to paties modelio auto į naujesnį perlipęs. Bet aš nuo Pro perėjau kas manau turi įtakos.

P.S. Esu turbu viena iš nedaugelio žmomių, kuris nepuolė žaisti Astro Playroom, dar nebuvau paleidęs?

P.P.S. Kas žino kaip užtildyt? tą be paliovos kalbančia moteriškę, kuri tau kiekevieną pultelio judėsį įgarsina??

Kol kas tiek. Visiems kas laukiat sėkmės greičiau sulaukti "laimės skambutį"?

Sveikinu:)) galetum siulyti konsoles zmonem,moki aprasyti taip kad sudominti??beje jeigu demons souls zaisi,ir kazko gal Reiks-klausk:)) tik is karto patarima duosiu-nesinervuok??as nerukau,niekada nerukiau,bet vos nepradejau su demon souls,galvojau tuoj nueisiu,nusipirksiu malboro ir parukysiu prie laiptines,nes nervus isede visus,o dar karantinas,mano bokso klubas uzdarytas,tai nervu ner kur isleisti? 

PS_Del demons souls tai ka norejau pasakyti,kad nemaciau nei viename souls zaidime taip isdirbto tikslumo,ta prasme kiek zaides ds,ds2,ds3 ir bloodborne,nebuvo taip,kad su strele taikai pvz per metalines tvoros skyle i priesa ir pataikai,atsimusdavo visada i niekur ta strele,o demons souls grynai net per maziausia tarpeli jeigu jis yra-yra galimybe sauti ir pataikyti..nznau ar cia tik remake gerai predirbo,ar ant demons souls ps3 jau taip buvo(nezaidziau senos versijos)Bet zaidimas 10 balu.O tas vyrukas is panevezio maladec,saviem pirkejam nuolaida daro,sake jeigu imsiu call of duty arba ausines,bus su nuolaida

Redagavo TomyGun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 12 valandų, Javelin parašė:

@tomashex, Ačiū labai. Moteriškę užtildžiau, nes pradėjo jau daknyst  savo kalbėjimu? 

Ner uz ka,per gugliu radau ta atsakyma per puse minutes :D labai idomu tavo ispudzius paskaityt buvo. Tik stebiuos kad astro bot turi kantrybes nelost- juk ten pilnai haptic vibro ir t.t isnaudota,turetu but waau next gen efekc garantuoc! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 8 valandas, Eiviokas parašė:

@Javelin sveikinu ponas įstojus į klubą.

Tik ar nejaučiu haipyčio iš pačio ??nors taip kalbejai su atsarga ir gana skeptiškai prieš tai ?

Ne ne, šaunuolis gerų įspūdžių! :)

Pas. Man vaibas jau praėjo. Bet kita gaila gavau, nusipirkau šiandien moca, bet čia kita tema ??

Šaunuolys, sveikinu su pirkiniu?, saugiai važinėk. Ne žinok hypo kaip tokio jau nebuvo, ne be tas amžius? labaiausiai džiaugiausi kad telijos mergaitė sutraksėjo "čia mes dėl jūsų konsoles, kur registravotes". Tikrai džiaugiausi, nes jau nesitikėjau kad greitu laiku pagal tuos skambučius gausiu. Gi rašiau kad jau beveik buvau susiruošęs iš perekupo pirkti, bet kiti dalykai sustabdė. Tiesa norėjau pakalausti, nes pats turi ir dar 2 draugmas nupirkai kaip atsimenu, ar pas tave ir pas juos yra to coil wine nors kiek. Įdomu tokiai statistikai pasidarė ir kaip aušintuvia tylus ar ne?

Prieš 10 minučių, tomashex parašė:

Ner uz ka,per gugliu radau ta atsakyma per puse minutes :D labai idomu tavo ispudzius paskaityt buvo. Tik stebiuos kad astro bot turi kantrybes nelost- juk ten pilnai haptic vibro ir t.t isnaudota,turetu but waau next gen efekc garantuoc! :D

Aš tiesiog neieškuojau pats, ataskaitos rašymu buvau užsiėmęs? Ačiū dar karta. Neturiu jėgų kol kas (dėl Astro bot), sunki savaitė buvo, jau rašiau, net Demons Souls neįrašiau vakar. Tiesa, tame SSD diske vietos tikrai katastrofiškai mažai, gail pereitėms ps4 žaidimamas leisti kad tiesio laikyt. Planuoju pirkti išorinį HDD diska ps4 žaidams. Kai gausiu parašysiu naudojimo įspūdžius. Su proske su 1TB daugiau, mažiau išsiversdavau, o čia jau žiuriu ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip ogi :D 

prieš 12 valandų, cheburator parašė:

Nu ką aš vienintelis čia kai dūhas likau be PS5 ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 6 valandas, TomyGun parašė:

O tas vyrukas is panevezio maladec,saviem pirkejam nuolaida daro,sake jeigu imsiu call of duty arba ausines,bus su nuolaida

Jo, man irgi gera įspūdį paliko vien telefonu pradžioj kalbant, o gyvai tai išvis smagiai pabebdravom. Prijaučiantis jis žaidimams, normalus byčias, daugiau tokiu būtu. Galvoju jeigu gaus pigiau pvz. Returnal reikes iš jo prikti, o ne iš gameroom po 70.

prieš 3 valandas, Džekeris parašė:

Aš taip ogi :D 

Mes su tavim✌️

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dabar ilgai nenusimato laisvo laiko žaidimams per visus papildomus darbus. Pinigus, kuriuos uždirbinėjau ant PS5, išleidau ant naujo spausdintuvo, bet vis vien kažkaip gaila kad neturiu PS5 :D

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 19 minučių, cheburator parašė:

Man dabar ilgai nenusimato laisvo laiko žaidimams per visus papildomus darbus. Pinigus, kuriuos uždirbinėjau ant PS5, išleidau ant naujo spausdintuvo, bet vis vien kažkaip gaila kad neturiu PS5 :D

Gerai viskas bus, susitvarkysi rimtesnius reikaus, bankas bitcoinus praleis ir nusipirksi tą PS5? Aš irgi labai norėjau, kaip ir visi, neslėpsiu, bet man didžiausias hypas buvo gruodžio mėn,. kai svoločiai jas po 1200-1000 stumdė. Dabar net keista pagalvot koks absurdas, ane? Ir gi buvo žmonių kur pirko už tokia kainą prieš Kalėdas ir nemažai. Tai kad dabar jau normaliai viskas. Tai va, o dabar kai gavau, na smagu, naujas žaislas ir tiek. Amžius jau ne tas, iš tikrūjų vis mažiau dėja laiko žaidimams lieka, kartais atrodo kad tas žaidimas kaip darbas gaunais, norisi labiau filmą kokį pažiūrėt vyno atsigeriant. Any way Life Goes On. Keep on Sam, Keep it on? (c) Death Stranding.

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 2 valandas, cheburator parašė:

išleidau ant naujo spausdintuvo, :D

3D printeri pirkai ?? kokiem tikslam

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o dabar vaikinai bus biški hypo? Viskas, kelio atgal nebera. Demon's Souls tai yra geraiusio ir gražaiusio ką esu žaidęs. Nežinau ką jie (Blue Point) padarė, bet jį žaidžaiant atrodo lyg tu ten butum, kaip kokia viruali realybė, tik be šalmo. Viskas an tiek tikroviškai, trimačiai ir detalizuotai padaryta, kad smegenys pradeda įtikėt to vaizdu. Tyuriu omeny kad aišku supranti kad žaidi žaidimą, bet pojutis nerealus. Tai va atsiimu visus savo žodžius (na jau ankščiau buvau atsiėmęs) ką kalbėjau apie jį kai neturėjau konsoles. Tu pajauti tą nexgen praktiškai nuo personažo kūrimo lango, antiek visaks detalizuota. Nežinau, na lygtais ir ps4 turėjo gražius žaidimus (GoW, Tsushima, Days Gone, TLOU2), bet čia vistiek kažaks tai nerealaus. Tai va, next gen atėjo. Bravo Sony ir Blue Point. Dar biški įspudžių. Kas liečia garsą, tai nežinau, žaidžiau su asinėm - na geras ir tiek, nelabai man skirėsi nuo pvz. DS3, kol kas to tempest engine po teisybe neišgirdau. Joystikas duoda daugiau vibracijų, bet kad būtu kažkoks wow irgi nepasakyčiau, trigeriuose tempiant lanką nejuatau pasipreišinimo. Dar ilgiau pažaidus žiūriu kad pavargstu nuo naujo pultelio. Pvz. pastoviai laikant L1 (skydo gynybą) po ilgesnio žaidimo pradeda traukti mažyli ir bevardį pirštą. Su senu to niekuomet nebuvo, valandu valndas galėjau žaist. Naujas gražesnis, bet nepasakyčiau kad patogesnis, nebent pripras rankos.

Dar vienas teigiams dalykas, tas coil wine net ir didelės apkrovos metu vos vos girdimas, sakyčiau sumažėjo jis nuo pirmos dienos.

Kai kurie bugai. Susiruošus žaisiti nustebau kad nešviečia oranžiniai, buvo išsijungus, nors buvau palikęs rest mode. Nesupratau bajerio, biški buvau išsigandęs, bet pasileido be problemų, neišmetė jokos klaidos ir ne rebildino database. Taip ir nesuprataiu kas ten buvo. Kitas dalykas Demon's Souls pasileido ne iš pirmo karto, irgi buvau nustebęs, pirmą kartą susiduriau su tokiu bajeriu. Sustodavo ties load screen ir viskas, nei pirmyn, nei atgal. Jau pradėjau galvoti kad tas veikėjęs kokią nesamoninga, netinkamo regiono versija pakišo. Svarbiausia, kad konsoles nfreezino, tik sustodavo krovimo metu. Tai pasileido tik tuomet kai konsolę visiškai išjungiau ir įjungiau iš naujo. Restart nepadedavo. Tai va tokie įspūdžiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.