scalman

PlayStation 5 naujienos

Rekomenduojami pranešimai

Žinokit forumečiai nesusilaikiau. Spėkit už kiek jau daug kartų apkalbėtas skytech.lt ruošiasi prekiauti PS5. Manau kad neatspėsit - 1251e?  Komentarų neturiu, nuorodu nepridedu. Patys atrasyt.

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Prieš 1 minutę, cheburator parašė:

Tai kad net neturi. Neturi net nurodytos datos kada turės.

Tai aš ir parašiau ruošiasi prekiauti. Kiek rodo patirtis jeigu jau įdeda į saitą tokią kaina kol dar neturi, tai tokia ir bus kai atsiras (SeriesX pavyzdys). Aš vis pasižiūriu įdomumo dėliai ar netyčia kur neatsirado išanksto nepranešus. Tai ir užmačiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@tomashex, tegul nejuokina geriau su tokiom kainom. Patys prisipirkę galės ir žaist. Galiu pacituoti savo komentarą, kurį buvau parašęs kai jie pradėjo boxais po 800 prekiaut "Tai kai PS5 atsiras, tai kaip perekupai po 1000 pardavinėsit". Jie ja veliau ištrinė?. Kaip pirštu į akį duriau. Nesuprantu aš tokiu. Verslas verslu, bet viskam yra ribos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 4 valandas, Javelin parašė:

Spėkit už kiek jau daug kartų apkalbėtas skytech.lt ruošiasi prekiauti PS5. Manau kad neatspėsit - 1251e?  Komentarų neturiu, nuorodu nepridedu. Patys atrasyt.

Tegul nejuokina geriau su tokiom kainom. Patys prisipirkę galės ir žaist. Galiu pacituoti savo komentarą, kurį buvau parašęs kai jie pradėjo boxais po 800 prekiaut 

Tiesiog gyvenime teks ismokti susitaikyti su dalykais kurie vyksta, nes butent taip vyksta ir nekitaip. Ir nieko tu cia nepakeisi. Neapsimoka apsikrauti tokiais dalykais. O kai turi labai dideli tikejima ar vilti i kazka - daznai (arba bent kartais) tenka labai nusivilti. Thats a part of life.
As pats esu susidures su pardavejais, kai zmogus parduoda uz labai gera kaina ir laiko man iki paskutines minutes kol as ta daikta gaunu.
O yra buve kai jau vaziuoju su pardaveju susitikti ir jau jau nebedaug liko iki susitikimo vietos - gaunu zinute i tel kad jis ta daikta pardave kazkam kitam nes geresne kaina pasiule. Yra pora kartu buve kad nuvaziavus i vieta isvis pardavejas "dingo" (nekelia ragelio, neatraso).
Tiesiog tokiais atvejais giliai ikvepi ir pasistengi nesinervuoti . Geriau paciam bus ir aplinkiniam.
Del perekupu veiksmu cia isvis kita isorija. Bet jei medziosi tai ir susimedziosi.
Kartais grobi pagriebia tau is po akiu,
o kartais pavyksta susimedzioti.
Tas PS5 nera kazkoks isskirtinis vienetinis dalykas, "special bundle" "special edition" ar pan. Tiesiog reikia sulaukti savo laiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paprasciausia reikia kantrybes. palaukti kol sony susitvarkys su gamyba ir gales paduot i rinka pakankama kieki konsoliu. O kadangi dar nera nei zaidimu skirtu ps5 tai manau reikia pakenteti bent jau kokia puse metu ir tada gal jau pavyks nusipirkti uz padoria kaina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 3 valandas, Ainaras1986 parašė:

Tiesiog gyvenime teks ismokti susitaikyti su dalykais kurie vyksta, nes butent taip vyksta ir nekitaip. Ir nieko tu cia nepakeisi. Neapsimoka apsikrauti tokiais dalykais. O kai turi labai dideli tikejima ar vilti i kazka - daznai (arba bent kartais) tenka labai nusivilti. Thats a part of life.
As pats esu susidures su pardavejais, kai zmogus parduoda uz labai gera kaina ir laiko man iki paskutines minutes kol as ta daikta gaunu.
O yra buve kai jau vaziuoju su pardaveju susitikti ir jau jau nebedaug liko iki susitikimo vietos - gaunu zinute i tel kad jis ta daikta pardave kazkam kitam nes geresne kaina pasiule. Yra pora kartu buve kad nuvaziavus i vieta isvis pardavejas "dingo" (nekelia ragelio, neatraso).
Tiesiog tokiais atvejais giliai ikvepi ir pasistengi nesinervuoti . Geriau paciam bus ir aplinkiniam.
Del perekupu veiksmu cia isvis kita isorija. Bet jei medziosi tai ir susimedziosi.
Kartais grobi pagriebia tau is po akiu,
o kartais pavyksta susimedzioti.
Tas PS5 nera kazkoks isskirtinis vienetinis dalykas, "special bundle" "special edition" ar pan. Tiesiog reikia sulaukti savo laiko.

O aš paraginsiu nesitaikstyti ir ignoruoti kol kaina nenusistovės aplink msrp arba ignoruoti su visam. Kol leisiesi duxinamas, tol ir duxins.

• Patinka 1
  • Cha cha 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@WirmiS, @Ainaras1986, @cheburator. Aš ir nesinervuoju, bus tu PS5 ir visi kas norės metų bėgyje manau nusipirks už normalią kaina. Su PS4 turiu ką žaisti keliems mėn. į prekį.  Mane stebina tokie nesažiningi pardavėjai, kurie elgesi šita prasme blogiau negu perekupai.

Visiems gerų Švenčių, sveikatos. Pailsėkit??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2020-12-25 18:48, cheburator parašė:

Tai kad net neturi. Neturi net nurodytos datos kada turės.

Ką tik pasižiūrėjau, jau galima nusipirkti. Už patys žinot kokia kaina.

Dar @Dellinkas norėjau paklausti dėl to prastensio aušintuvo garso, ar labai erzina. Tai yra ar įmanoma susitaikyti ir nekreipt dėmesio ar norisi konslolę pakeist? 

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prieš 41 minutę, Javelin parašė:

Ką tik pasižiūrėjau, jau galima nusipirkti. Už patys žinot kokia kaina.

Dar @Dellinkas norėjau paklausti dėl to prastensio aušintuvo garso, ar labai erzina. Tai yra ar įmanoma susitaikyti ir nekreipt dėmesio ar norisi konslolę pakeist? 

Zinai ta garsa is siaubo filmu, kur supasi supynes ir tas bauginantis metalo garsas? Tai va toki garsa skleidzia maniske ps5, tik zinoma labai tyliai. Eina girdeti tik pridejus ausi prie ps5 arba totaliai visiskoje tyloje.  Siaip tyliai veikia. Bet as zinau, kad gali buti geriau, todel tik atsiras prekyboje ausintuvai ir as iskarto pasikeisiu. Man dar gerai cia pasiseke, paziurejus video kitiem ne taip nuskilo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Dellinkas, ačiū už išsamų atsakymą, dabar yra kiek aiškiau. Na jeigu girdisi tik ausį pridėjus, tai dar galima kentėt. Nes kiek suprantu dabar tie aušintuvai eina maždaug 50/50, suknysta loterija (nors čia galėjo normalai padaryt). Nes su dabartiniu PS5 deficitu gražinti konsolę, jeigu visas kitas normalai veikia kaip ir nevariantas. Tas prastesnis lygtais Nydec aušintuvas, geresnio firmos nežinau, bet manau atėjus laikui ebay atsiras tylesni pakaitiniai. Ventiliatoriu pagamint vis dėl to ne čipą sukurt, neturėtu deficito būti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 7 minutes, Dellinkas parašė:

Tai va kaip tycia ir randu tik Nydec ausintuvu pirkt

Kiek suprantu čia ne tas? Tai jeigu jau ieškai, tai reiškias užknisa tas garsas vis dėl to, kaip ir kitos tokio pobūdžio problemos. Žinau ta jausmą, kol ne galvoji, visaks gerai, bet pakanka atkreipt dėmesį ir visaks, tik apie tą ir galvoji. Sony, what a f**k?

Redagavo Javelin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.