scalman

PlayStation 5 naujienos

Rekomenduojami pranešimai

Prieš 36 minutes, Dalia parašė:

@gedunex turiu klausimuką, gal ir kvailą. Ar playstation PS5 pultelis tinka PS4 konsulei?

Pagai internete esancia informacija, dualsense veikia ant ps3, bet ne ps4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
prieš 13 valandų, Lonsdale parašė:

@Dellinkas  Maziau susireiksmink tamsta, kai tokia paklausa ir tap sunku visiem ja gaut manau teisingas zingsnis daryt 1 per household.. Pakentet gali ir turint viena konsole, noresi nusipirksi, kad ir 5 kai  atsiras daugiau konsoliu, berots gameroomas irgi parduodavo po 1 konsole.

Cia ne man reikia susireiksmint, o tau. Ne tau sprest, kas kaip pardavineja ir po kiek ir kas kaip gyvena po vienu stogu. Vietoj to, kad lietum asaras forume, geriau pasidometum, kur bus papildymas ir kokios galimybes gaut ta konsole. Matau kitiems ir Lietuvoje iseina uzsisakyti, tai sekmes ir tau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gi jis nemato prasmes pirkti PS5 :D  bet jis gali papasakoti kaip ir kam ka daryt kad atitikti auksciausius etikos standartus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 7 valandas, Dellinkas parašė:

Cia ne man reikia susireiksmint, o tau. Ne tau sprest, kas kaip pardavineja ir po kiek ir kas kaip gyvena po vienu stogu. Vietoj to, kad lietum asaras forume, geriau pasidometum, kur bus papildymas ir kokios galimybes gaut ta konsole. Matau kitiems ir Lietuvoje iseina uzsisakyti, tai sekmes ir tau :)

@Dellinkas  visu pirma man nera ko dometis, as neturiu ps4, tai pasiemiau ps5, aisku ne man spresti kaip parduotuvem pardavinetu, bet jos butent taip ir daro kaip parasiau...

@gedunex skaityt ismokstam, jeigu turi ps4 nera tikslo jo pirkt.

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 19 valandų, Javelin parašė:

Ramiau vaikinai, ramiau. Dar kartą aiškinu čia eina ne pavydas, o pykčio perkelimas dėl to kad LT dabar NEĮMANOMA gauti PS5 iš jokios parduotuvės, supranti iš JOKIOS ir nuo žodžio IŠVIS. Ir toliau taip bus dar keletą mėn. Na gerai, atvež pvz. gameroom 50-100 konsoliu, o vien PS5 fb grupėje nariu 2700. Tai įsivaizduok kiek norinčiu. Su BOXu nėra tokios problemos, labai norint buvo galima gauti nuo 575 iki 800e. Vis užveždavo matyt jų, plis ne labai kam reikia.

P.S. Dėl žmonų vistiek įdomu, tai veina vienam kambary lošia, kitas kitam? O kur dar vaikui konsolė. 

jo,uzsienyje taip gerai su PS5 konsolem kad lapkricio 19d uzsisake gaus kovo menesi ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su ausintuvais cia bus ta situacija, kad tik pats faktas, kad yra trys skirtingi, o skirtumo tarp ju nebus, jau 3 savaites naudojuos ps5 ir nezinau koks ten ventiliatorius, as net skirtumo negirdziu kai ka nors zaidziu ar konsole idle yra, ant tiek sutvarkytas ausinimas, nei coil whine nieko, nu nebent kurcias esu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 8 valandas, lukasamba parašė:

Su ausintuvais cia bus ta situacija, kad tik pats faktas, kad yra trys skirtingi, o skirtumo tarp ju nebus, jau 3 savaites naudojuos ps5 ir nezinau koks ten ventiliatorius, as net skirtumo negirdziu kai ka nors zaidziu ar konsole idle yra, ant tiek sutvarkytas ausinimas, nei coil whine nieko, nu nebent kurcias esu

Belieka tikėtis kad taip bus visiems, nes preišingu atvėju įsivaizduoji kaip žmogus gali jaustis. Pas mane PRO pvz. irgi labai tyli, kai yra pakrova kiek padidėja ventiliatoriaus apsukos, bet nėra jokio jet engine. O pasižiūrėk kiek žmonės forumose stradalina, ir ardo ir termopastas keičia. Džiuagios kad tau taip pasisekė. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 12 valandų, lukasamba parašė:

Dziaugiuosi uz tave. Man nepasiseke, kai tyla kambaryje, is bet kurio kampo kambario galiu girdeti ps5 :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 1 valandą, Dellinkas parašė:

Dziaugiuosi uz tave. Man nepasiseke, kai tyla kambaryje, is bet kurio kampo kambario galiu girdeti ps5 :(

Gal durnas patarimas, bet aš pareikalučiau keisti arba atiduoti į garantinį, tiegul keičia ventiliatoriu. Kodėl turi kentėti už savo pinigus, kai žinai kad gali būti kitaip. Tu lygtais iš USA, ten girdėjau SONY turi ypatinga politika, jeigu kreipisi dėl garantinio, iš karto kitą konsole siunčia. Be to BOXas vistiek liks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 3 valandas, Javelin parašė:

Gal durnas patarimas, bet aš pareikalučiau keisti arba atiduoti į garantinį, tiegul keičia ventiliatoriu. Kodėl turi kentėti už savo pinigus, kai žinai kad gali būti kitaip. Tu lygtais iš USA, ten girdėjau SONY turi ypatinga politika, jeigu kreipisi dėl garantinio, iš karto kitą konsole siunčia. Be to BOXas vistiek liks.

Jo as irgi galvojau , bet tas garsas nera baisus, tu tik girdi toki tylu alsavima. Kai isijungia zaidimas tada atrodo dirba kaip ir normaliai. Bet kai zinai, kad gali buti geriau, tai psichologiskai pjauna labai. As manau jie gal ir pakeistu, bet bijau, kad nereiketu laukti konsoles kelis menesius, kai dabar tokia situacija. Ir manau, kai tik atsiras prekyboje ausintuvu butinai nusipirksiu ir pasikeisiu. Arba palauksiu, kai susitvarkys situacija, tada kreipsiuosi i garantini

Redagavo Dellinkas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pacio ausintuvo nekeistu, grazina pinigus, nes nera detaliu dabar. Jei smarkiai maisytu as irgi pasikeisciau, bet su ausinem visad zaidziu, tai negirdziu.

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as asmeniskai is vis negirdziu PS5. nebent isijungia dvd romas. o siaip, be sansu isgirsti.

turbut as vienas is tu laiminguju kuriam irgi pasiseke su PS4 ir Pro, nes nei vienas neturejo reaktyvinio lektuvo garso. nors ir buvo girdimi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 16 valandų, Javelin parašė:

Belieka tikėtis kad taip bus visiems, nes preišingu atvėju įsivaizduoji kaip žmogus gali jaustis. Pas mane PRO pvz. irgi labai tyli, kai yra pakrova kiek padidėja ventiliatoriaus apsukos, bet nėra jokio jet engine. O pasižiūrėk kiek žmonės forumose stradalina, ir ardo ir termopastas keičia. Džiuagios kad tau taip pasisekė. 

Su ps4 pro man nebuvo pasiseke :( tikrai buvo bent maniske jet engine nors ir pats paskutinis modelis, ypac cod mw zaidziant, tokius rimtesnius zaidimus, tai ausintuvas is proto eidavo, tai dabar kai perejau ant ps5, skirtumas kaip diena ir naktis, tas konsoles beprotiskas dydis tikrai kompensuoja visiska tyla ausinimo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek kol kas suprantu visos PS5 yra tylios kas liečia aušintuvo apsukas, nebent ją įdėtum į visiškai uždarą erdvę. Čia kalba eina daugiau apie tam tikrų ventiliatrių papildoma šalutinį triukšmą (pvz. ventiliatoriaus guolių). kuris yra girdimas prie bet kokių apsisukimų, net idle ir erzina. Turėjau tokį pc maitblokį, tai ventiliatoriaus guolis urgzdavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.